icon

IVF květen-červen 2011. Plánujete také někdo?

petrala
9. bře 2011

Ahoj najde setu nekdo,kdo planuje ivf ve stejny mesic jako ja? 🙂

tonytony
1. čer 2011

@veverka.dada A Utrogestan zavádíš nebo polykáš? Pokud takhle špiníš víc, tak bych okamžitě polykala, protože jinak se zaváděním při špinění či krvácení snižuje účinek- vyplaví se a jednak to tam dole v takové situaci dráždí. A ten Ascorutin bereš?

tonytony
1. čer 2011

@esinka Jako ale já to fakt nemám šanci zamaskovat☹Tak nikam raději nevylízám, blbý je, když někdo přijde sem, tak chodím v předklonu a mám na sobě vytahaný triko, ale i tak prostě to je vidět- hl. až dorazí někdo z rodiny, kdo mě tak nějak má ještě víc v oku☹

mourinka29
1. čer 2011

dobré ránko holky 🙂 🙂 🙂 ,tak mi došla ms 😵 když už to musí být,tak jsem ráda,a v pondělí jsem objednaná do CARU na utz folíka 🙂
@veverka.dada tak to fákt nevím,co to muže dělat,já taky takhle nějak v tomto období jednorázově zakrvácelá,ale tmavou krví ale bylo ten jen jednorázově a pak klid,a ta krev je jasně červená,nebo tmavááá??????

mufinka26
1. čer 2011

@tonytony ahojky, je to mazec... takhle silnou a bolestivou menzes sem hooodně dlouho neměla ☹ ☹ ale to bude tima hormonama... taky na tebe myslím kočko, musíš se ted víc šetřit a nepřepínat se!! mě hodně žene kupředu vidina toho KETu....

tonytony
1. čer 2011

@mufinka26 To je dobře🙂 J8 vždycky po neúspěšném IVF byla na dně a strašně mě mrzelo, že právě nemám mrazáčky a šanci Ketu, takže chápu, že Tě právě tohle drží nad vodou🙂A taky dobře, že nemusíš čekat až do toho září, viď? Moc moc Ti držím palečky už teď🙂

mufinka26
1. čer 2011

@tonytony moc děkuji, popravdě, až se sama sebe děsím jak sem v klidu 😅 😅 ale možná je to opravdu tím, že to byl první pokus a máme tu zálohu.. no příští týden už razím do práce... se my po tý době nějak ani nechce 😀 😀 😀 😀

veverka.dada
1. čer 2011

@tonytony na to vše, co mi radíš jsem se po telefonu ptala v caru...řekli mi že nic dělat nemám a mám zítra přijít na utz a krev...ale vzhledem ktomu, že už to má sílu ms, tak tomu moc nedávám...
@mourinka29 jak píšu tony tony, už je to jak ms...ze začátku spíš do hněda, teď už červené a s kusy sliznice 😔

mufinka26
1. čer 2011

@veverka.dada vyčkej co ti řeknou z krve a utz... jsou i případy, kdy to ženská má klidně do třetího měsíce úplně normálně...držím ti palečky, aby bylo vše ok 😉

olousek35
1. čer 2011

@veverka.dada mufi má pravdu, vydrž výsledků. Ono se to může udržet i přes menstruaci. Nic není ztracené. Budu držet palečky. 😉

mufinka26
1. čer 2011

@jaruska111 ahojky tk co testovala si dneska?? pořád na tebe myslím... aby se ti // ukázaly 🙂 🙂

spimy
1. čer 2011

@veverka.dada Budu držel palečky!

tonytony
1. čer 2011

@veverka.dada No, já Ti to píšu z vlastní zkušenosti, já krvácela rudou krví do 5. měsíce, musela jsem ležet, brala Ascorutin a Utrogestan- polykala a zvládly jsme to s malou až do konce... Tak moc držím palce, ať to zvládnete taky tak!

jaruska111
1. čer 2011

@mufinka26 ahojky no ani ťuk ☹ včera jsem mluvila ze švagrovou co má mimčo přes IVF a řekla mi že je brzo na testy že to mam zkusit až v neděli.... Ale myslím si že to bude špatný, mam i pocit že asi i špiním a MS má ofiko přijít v pátek.

mufinka26
1. čer 2011

@jaruska111 kolikátý, že si to den po ET?? třeba se tam ještě oběvíííí... 😉

veverka.dada
1. čer 2011

@spimy děkuju 😵
@tonytony díky za tvou zkušenost...mamka když čekala ségru taky krvácela dlouho...takže se začínám trošku uklidňovat 😉
snad mi zítra v caru udělají krev ikdyž budu teprve 14. den po ET...z toho bych mohla být moudřejší...

jaruska111
1. čer 2011

@mufinka26 10 den, já jsem ji vysvětlovala že některé holky třeba Demi je tam už má i 10 den po ET a já nic, a vysvětlovala mi že každá máme jiný cyklus já ho mam po 28 dnech a Demi Třeba jiný než já. Tak se tím nějak zase utěšuji že je fakt brzo.......

mufinka26
1. čer 2011

@jaruska111 určitě, vyčkej aspon do pátku, to už by se tam mohla oběvyt 🙂

tonytony
1. čer 2011

@jaruska111 Držím palce,a by ještě vykoukly!

jaruska111
1. čer 2011

@tonytony Děkujííííí, v neděli to budu už vědět určitě...... 🙂 snad to dobře dopadne.... 🙂 🙂 🙂

esinka
1. čer 2011

@tonytony a tak já zase tak nemaskuju..nemám do čeho... 🙂 a proto mě pořád někdo otravuje..i když mám volnou tuniku,tak to vidět prostě jde..no balvan je ze mě..
a teda luxus..chtěla jsem Verunce něco upéct,místo toho jsem ráno usla a spala až doteď..vzbudily mě jen hromy a blesky..ale neprší..ale ty rány tedy byly!!! fuj..nemám to ráda..no a jsem stále,jak pytlem praštěná,takže jdu zase hají...dneska to s Veru asi neoslavíme,ale o víkendu asi někam zajedeme na Den dětí..

bohu_nka
1. čer 2011

Holky, je to tááám! Krev i utz v poho!!! Dokonce mi dali i fotku 😀 A za 14. dní jdeme na srdíčko!!!!!!!!!!

esinka
1. čer 2011

ty blááááho,tak to je mazec...já testovala první a utz mi ještě nedělali.. 😀 až příští čtvrtek..ale zase to budu mít i se srdíčkem..

@bohu_nka mooooc gratulujííííííííííííííí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 ..a který den po ET jsi šla na krev a utz? a chceme fotečkůůůůůů !!! 🙂

bohu_nka
1. čer 2011

@esinka Dneska je to 20 den po ET. A u nás dělají krev i utz, ale je tam vidět jen dutinka, prďolka je moc mrňavej!!! Podle krve to vypadá i na dvojčátka (hCG 10 800), ale na utz to prý vypadá spíš na jedno...no uvidíme 😀 😀 😀

sedmitecka
1. čer 2011

@bohu_nka téda, to je krása, moc gratuluji!!!!

sedmitecka
1. čer 2011

@jaruska111 držím palce, ještě je brzy, vydrž, vylezou 🙂

esinka
1. čer 2011

jůůů,dvojčátka jsem chtěla taky!!! jen táta by to musel docela rozdýchávat..haha..tak HCG máš krásné,jsem zvědavá,zda tam pak najdete bobečka jednoho nebo dva..

sedmitecka
1. čer 2011

@mmaxicka myslím na tebe holka!!!!! a držííím fakt pevně 😉

tonytony
1. čer 2011

@bohu_nka Tak super, mamko!!! HCG teda luxusní a uvidíš za pár dní třeba se jedno ještě schovává- ta stydlivá holčička, víš abráška Ti chtěl udělat radost o něco dřív, no🙂 Jsem taky pro fotečku!!!
@esinka U nás se UZ taky dělá až tak, aby už bylo srdíčko, takže si taky ještě počkám- až do 16.6. a jen doufám, že už bude, pokud teda bude a nebudu moc brzy- měla bych být 7+0- to už by být mělo, ne?

tonytony
1. čer 2011

Jinak já holky nevím, máte taky přes den křeče v břiše? Já ráno a dopoledne ok, když ležím tak taky ok, ale po obědě a odpoledne, jakmile vyloženě neležím, tak mě břicho jakoby tvrdne a sem tam větší nebo menší křeč, dnes ta jedna teda byla tková, že jsem se musela sesunout dolů do klubíčka a myslela, že je to moje poslendí hodinka☹ Myslíte, že to je ok? Beru ráno to 1 Magne B6, tak jsem myslela, že to bude lepší, ale zatím teda moc ne...

bohu_nka
1. čer 2011

@tonytony To nevím, já jdu na srdíčko 15.6. U nás prý dělají ten první utz kvůli vyloučení mimoděložního těhu.

Fotku posílám, ale je to jen přefocené. Nefunguje nám scaner.

Strana