IVF květen-červen 2011. Plánujete také někdo?
Ahoj najde setu nekdo,kdo planuje ivf ve stejny mesic jako ja? 🙂
za 5,5 hodiny vstávám na svůj první ultrazvuk a mám pocit že ani neusnu,ale musím to zkusit.Tak pa zítra teda dneska snad s dobrými zprávami 😅
@demima tak ti dneska držím palce ....hodně štěstíčka,tfuj tfuj tfuj 😀 😀 😀
@tonytony gratuluji....když se na jídlo nemůžeš ani kouknout a nemáš ty speciální žravé chutě,tak to jsou jasné dvojky.mně to dost lidí říkalo,(aniž by věděli o ivf) a trefili se...celé těhu jsem jedla o dost mín než že moje norma.vše bude ok,uvidíš a máš se na co těšit...
Tyjo...tak asi špatný ☹ Dneska ječ ta čárečka strašně slaboučká, skoro neni vidět ☹
Tak já nevim, jestli to může být tim testem?
Je to RapiClear.
První sem dělala ClearBlue a tam to plus naskočilo skoro okamžitě a krásný!
Tak se bojim, že embryjko spíš odchází ☹
Pojedu do Pronatalu, aby mě nabrali krev a uvidíme...
@olousek35
@mufinka26
no já vám to tady chtěla dát,abyste se zase nabudily!!! 😀 😀 😀 😀
jen kdyby tam i ten druhý váček měl bobíška..ale tak už se s tou myšlenkou jednoho prdelínka smiřuji a těším se aspoň na to jedno...bude mít dvojitou dávku lásky.. 😀 ale Verunce samozřejmě taky přidám..jestli to ještě jde.. 😀
@esinka
Nj, zrovna sem se vrátila z laborky. Musela jsem jako samoplátce, protože v Pronatalu nabírají jen do 9h. Tak tam půjdu zítra, alespoň budu mít 2 hodnoty po sobě...
Už budu dělat jen ty MamaTesty.
Ten krásnej pocit // si vzít prostě nenecham!!! Prostě to vyjde a hotovo 🙂 A 1.7 si z UY přinesu taky takovou fotku jako Ty 😀
@spimy tak já jsem to vyřešila,že zavádím pomocí aplikátoru,který mám od jiných medikamentů a krásně se tam ta tobolka vejde(jak stvořená pro to) 😉 .Já jsem ještě nezkoušela nepolykat,stále zavádím.To ani nevím,že by se mělo po zavedení 15min. ležet..tak to ležím jen přes noc anebo,když jsem po noční.
@luca77 ja jsem taky nelezela, normalne jsem v poledne zavadela v praci na wc nebo kdekoliv jinde na wc, hodne cestuju, jezdim autem, trosku musis pocitat s vytokem, staci intimka, urcite to vyresi - polykat urcite jsem nezkousela bylo mi spatne, myslim, ze pokud mas moznost aplikatoru tak supr, aspon se to dostane kusek dal ...

@kosalucy ahoj, vitej tady 🙂 A proc se ti testik nelibi, to je super, ze jsou dve carky, ne? Ty jsi dnes 16.den, jestli dobre pocitam a testila jsi poprve dneska?