IVF LEDEN-ÚNOR. Jde někdo na první IVF?
Ahoj holky, chci se zeptat, která z Vás jde na začátku roku na první IVF? Chodí tu někdo do FM Motol?
@ellena24 krása 🥰😘
Já jsem dnes 7.den, bříško stále poboliva, špinění žádné, prsa bolí. Buď myslím na to, jestli to vyjde nebo na koronavir🙈🙄no nic moc. Máme firmu o 30 lidech, jsme navazany na autom.prumysl a řešíme s přítelem co dál... Nechat zaměstnance týden, 14 dní doma nebo pokračovat? Když budou doma, brzy nebude na výplaty, ach jo... Teď řeším už dva dny roušky, abychom jim aspoň to zajistili, ale to je nadlidský úkol... Sit neumím, stroj nemám.. No dnes snad konečně budeme mít várku prvních 40ks od šikovných paní co sijou..
@ellena24 Teprve teď koukám na tvůj test, to je opravdu paráda 😍! S takovou krásnou čárkou to musí vyjít, navíc pořád sílí, takže si myslím, že to musel být nějaký ten hematom. Embryoložka mi opravdu říkala, že někdy odcházejí i krevní sraženiny (kousky) a těhotenství je v pořádku. Věřím, že to tak bude i u tebe, testy tomu napovídají! Držím pěsti a dej pak vědět hodnotu z krve. Já jdu na krev zítra, tak doufám, že mě vezmou.
@pulse A ty se chystáš dělat test cca 10. den? To už se blíží 😍. Osobně si teda myslím, že už 7. den (12. DPO) by na testu aspoň něco být vidět mělo. Já jsem počkala do 9. dne, protože jsem se bála dalšího zklamání, a čárka už byla celkem pěkně vidět. Držím pěsti, ať to tam je ❤.
S tím koronavirem je to na prd, to všechny víme, no. Já jsem teď doma, ale manžel je u policie a je pořád v práci a mezi lidma, takže ani trčet doma mě neochrání. Snad se nám to, holky, vyhne 🍀. Miminka k nám, viry pryč 😂!
@ellena24 😂 no jeste tu rousku. Ja to vidim dobre a urcite bude pozitivni,kdyz je to na testu z moci, tak krev bude jasna😊
@katule1990 A ty jdes zitra vid? Mam vas zmapovany 😂. Vysledky budes vedet jeste ten den??
@jjanca90 Jojo, jdu zítra brzy ráno k nám do nemocnice. Myslím, že výsledek nebude ještě ten den. Minule to bylo až druhý den. To mi sice krev brali u obvoďáka, ale myslím, že to bude stejné. K obvoďákoj ale nejdu, je tam hrozná sestra a z posledních dvou odběrů mě jednou při vytahování jehly tak rejpla do žíly, že mě to bolelo několik dní a podruhý mě vyhodila hned z ordinace (ačkoli nikdo další v pořadí nebyl) a já jsem přišla do práce s úplně krvavou celou rukou. Takže tam už nechci.
Mám trochu problém, že mám Utrogestan už jen do zítra. Nevíte, jestli nevadí, když ho přestanu brát? Nebo by mi v CAR po telefonátu vystavili nějaký e-recept a já bych si ho mohla u nás vyzvedout? Vůbec nevím, jak to funguje. A pak taky řeším tetanovku, měla bych jí dostat do konce března, což tímto padá, ale nevím, jestli musím kvůli tomu volat obvoďákovi a po těhotenství dostanu několik těch dávek...?
@katule1990 moc díky, mě dneska říkala že když se krev bere ráno tak už odpoledne vědí a můžou poslat i erecept na ten utrogestan, já budu mít výsledky zítra tak si musíme dát vědět!!! 😊 @jjanca90 moc díky!!!
@katule1990 me posilaji e-recept, myslim, ze by to nemel byt problem 😉. Ja si mela zavolat pro vysledky dve hodiny po odberu. S tou tetanovkou ti nepovim, ale myslim ze ji dostaneš jen jednu. Zitra drzim palce holky i kdyz je to jasny 😊😊😊
@katule1990 jasny oni ti ho poslou a tys byla kde na krvi? Ne v tom Sanusu? Dejte kocky vedet 😍
@jjanca90 Nene, byla jsem u nás ve městě. Mám to do Sanusu skoro 2 hodiny cesty autem, takže jsem velmi ráda využila této možnosti, než mít den v háji na cestě 🙂. Sice mi sestra v Sanusu vynadala, že tu jejich žádanku mi u nás nevezmou, tak jsem měla strach, ale vzali 🙂.
@katule1990 tak to ju, hlavni ze ti to odebrali😊 a odkud jsi? Jestli jsem se uz ptala tak promin
@jjanca90 Nechci to tu psát veřejně, pošlu ti zprávu 🙂.
@katule1990 no škoda že nikdo nejste z Prahy 😊
Holky tak krev pozitivní ale prý je poměrně nizke takže to bude chtít kontrolní odběr a bude mi volat doktorka na konzultaci...co ty @katule1990?
@ellena24 Taky mi to nepřipadá nijak nízké, kolikátý jsi DPO? Holky, já jsem pěkně naštvaná! Byla jsem v nemocnici pro výsledky (po telefonu mi je prý nemůžou říct) a oni je tam neměli. Tak volali do laborky (posílají krev na HCG do většího města) a on se jim tam rozbil přístroj, co to analyzuje, takže výsledek nemám a snad prý bude zítra odpoledne. Vím, že o nic nejde, ale fakt jsem zklamaná, těšila jsem se, že už to budu mít potvrzené z krve. Navíc se snažím dovolat do Sanusu (to vyjde vždycky třeba na po 15té) kvůli e-receptu, tak jsem jim tam ten výsledek chtěla říct, abych tam zase nemusela 100x volat zítra, příp. v pondělí. Nojo, co se dá dělat, výsledek vám snad dám vědět zítra 🙂.
@jjanca90 asi raději kvůli tomu krvácení jestli se nebojí mimodelozniho mi napadá... Nevim... Ale jako už jenom potvrzení z krve je pro mě úspěch!! 🙂 @katule1990 no to se nedivím že ses naštvaná, ale těhotná prostě jsi a krev to potvrdí prostě zitra tečka :D včera v den krve jsem byla přesně 2tydny od ETu...
@ellena24 Aha, super, tak to máš stejně. Já jsem dnes taky přesně 2 týdny od KETu. Dávali ti 5 denní, že? Chtěla jsem napsat, že pak aspoň budeme moct porovnávat, ale ono to stejně nejde, každé narůstá HCG jinak, resp. někomu se zahnízdí a produkuje hormon dříve a někomu trochu později. Důležité je, že krev máš pozitivní a pak bude důležité, aby se ob dva dny přibližně zdvojnásobovalo 🙂. Budeš si dělat ještě testy? A co krvácení, to už je úplně dobrý? Držím palce 🙂.
@katule1990 taky se nedivim, ze jsi nastvana, ale cekalas 14dni, den uz te zlati nevytrhne. Vse bude ok 🤗😘
@ellena24 jak rika
@katule1990 mohlo se ti uhnizdit pozdeji, nebyla bys kočko prvni, HCG mas krasny 😘
@katule1990 no já už uvažovala že bych šla zítra na krev jako samoplatce abych věděla na čem jsem... Na druhou stranu se bojím že to nebude větší číslo a budu celý víkend v nervů :D jj krvacela jsem jenom to pondělí a úterý... No já držím palce tobě ať máš zítra nějakou super pěknou hodnotu 🙂