IVF LEDEN-ÚNOR. Jde někdo na první IVF?
Ahoj holky, chci se zeptat, která z Vás jde na začátku roku na první IVF? Chodí tu někdo do FM Motol?
@katule1990 děkuji, ano máme ještě 4☃️. Když to půjde chci jít hned do dalšího KET.
@pulse 4 ☃, to musí dopadnout 🙏. My jsme měli jen 2 a hned po neúspěchu jsem šla taky na KET, psychicky jsem na tom vůbec nebyla dobře a nakonec to dopadlo. Držím pěsti 🍀.
Holky,tal konec ...Přišla ms....nemám slov 😓😓😓
@katule1990 mám už jen 2...ale pak do simulace teď nejdu.dekuji snad z těch 2 neco vyjde 🍀🍀
@janiip Taky jsme měli jen dva zamražený a nakonec máme ještě jednoho zamraženýho. Dva pokusy jsou dost, věřím, že to dopadne 🍀.
@katule1990 já jim věřím, tak jako jsem věřila tomu prvnímu, nevzdám tento boj🍀❤
@jjanca90 Tyjo, pořád máš problémy s krvácením? To mě mrzí. Ale už seš ve druhém trimestru, určitě to bude dobrý 🍀. Řekli ti, čím to je?
@katule1990 prave ze nerekli, tak nevim , desi me to ted me to bricho jakoby pne a picha. Krvacim hustou cernou krvi. Beru ascorutin, tak snad mi zabere, jsem strasne unavena spim 20hodin denne
@jjanca90 Asi by to mohl být nějaký hematom, když je to tmavá krev. Ach jo, to je hrůza. Tak prostě pořád odpočívej a uvidíš, ale věřím, že to bude v pořádku, když doteď vše bylo a už máš 1. trimestr za sebou. Drž se a dej vědět 😘🍀.
@katule1990 Tady doufam, ve ctvrtek mam kontrolu, tak snad to do ze doby ustane dneska se k tomu ještě přidalo zvracení. Dekuju 😊
Ahoj holky, tak dnes krev negativní... 😥Příští čtvrtek jdu k pí. doktorce a když to půjde hned půjdem na dalšího ☃️. Třetí pokus už se musí povest.... 🍀
@pulse Držím pěsti - do třetice všeho dobrého 🍀 🍀 🍀.
@jjanca90 Ahoj, jak jsi dopadla na kontrole? Už je ti dobře 🍀?
Jinak, holky, jen tak pro zajímavost. Teď jsem se vážila a mám přesně o 5 kilo míň, než u doktora při předoperačním vyšetření před OPU. Co udělají těhotenské nevolnosti a cukrovka 😲. Jestli to takhle půjde dál, tak jsem za chviličku na své vysněné váze a jaksi jsem nepočítala s tím, že toho dosáhnu jen v těhotenství 😂😅. Jsem ve 14tt.
@katule1990 Ahojky jo jsme s Olafem v poradku, hezky roste, ale nevim jeste co bude 😊 ja mam stejne kilo jako na začátku umelka a cpu se jak prase jsem v 16tt ❤
@jjanca90 Tak to je super, mám radost, že je vše v pořádku 😍.
@katule1990 dekuju 😊 byl to sok, snad uz bude klid.
Ahoj holky rada bych se pridala do diskuze mam za sebou vcerejsi odber vajicek odsali jich 7 priplatily jsme si ICSI, MACS prodlouzenou kultivaci a monitoring je mi 27 let a manzel ma vyborny spermiogram tak snad se povede zitra si budu volat jak na tom vajicka jsou. Ma tu nekdo zkusenosti s nasemi vybranymi metodami? Doufam ze jsme udelali vse pro co nejlepsi vysledek.
@wewe015 ahoj, měli jsme všechny uvedené metody, z 11 vajíček nám zbylo 6 po prodloužené kultivaci, měli jsme vše co máš zmíněné. První ET bez úspěchu, teď mám za sebou neúspěšný KET, kde jsme přidali asistovaný hatching a embryoglue. Teď mě za 14 dní čeká další KET. Ale u nás je teď nejspíš problém u mě, léčí me na zvýšené NK buňky. Takže nejdřív kortikoidy teď dostávám infuze intralipidu.
@pulse jezda budu drzet palce at vse dobre dopadne muzu se zeptat jak presne probiha transfer embrii jak dlouho to trava je to bolestive atd? Navic nam vychazi transfer na 4. Den a na internetu jsem se docetla ze to neni uplne idealni den na prenos ale zas di rikam ze doktori vedi co delaji snad

@janiip ahojky,tak jak u tebe? Ja opět jenom / a ani ms nikde....dnes 10 den..ja nevim no.😓😓😓