icon

IVF LEDEN-ÚNOR. Jde někdo na první IVF?

janiip
23. led 2020

Ahoj holky, chci se zeptat, která z Vás jde na začátku roku na první IVF? Chodí tu někdo do FM Motol?

janiip
autor
17. kvě 2020

@janiip ahojky,tak jak u tebe? Ja opět jenom / a ani ms nikde....dnes 10 den..ja nevim no.😓😓😓

pulse
17. kvě 2020

@katule1990 děkuji, ano máme ještě 4☃️. Když to půjde chci jít hned do dalšího KET.

katule1990
17. kvě 2020

@pulse 4 ☃, to musí dopadnout 🙏. My jsme měli jen 2 a hned po neúspěchu jsem šla taky na KET, psychicky jsem na tom vůbec nebyla dobře a nakonec to dopadlo. Držím pěsti 🍀.

jjanca90
17. kvě 2020

@pulse ja pro zmenu krvacela v noci a musela jsem v jednu rano na pohotovost. Ale pry jsme v poradku 🙏

janiip
autor
17. kvě 2020

Holky,tal konec ...Přišla ms....nemám slov 😓😓😓

katule1990
17. kvě 2020

@janiip Ach jo, to mě hrozně mrzí, že vám to nevyšlo. Ale nám s @jjanca90 taky nevyšel první pokus, určitě se na vás štěstí taky usměje 🍀! Kolik máte ještě mrňousků zamražených?

jjanca90
18. kvě 2020

@janiip Mrzi me to moc, vim jake to je, ale příští pokus vyjde 🙏

janiip
autor
18. kvě 2020

@katule1990 mám už jen 2...ale pak do simulace teď nejdu.dekuji snad z těch 2 neco vyjde 🍀🍀

janiip
autor
18. kvě 2020

@jjanca90 děkuji, taky mě to mrzí strašně moc 😓😓

katule1990
18. kvě 2020

@janiip Taky jsme měli jen dva zamražený a nakonec máme ještě jednoho zamraženýho. Dva pokusy jsou dost, věřím, že to dopadne 🍀.

janiip
autor
18. kvě 2020

@katule1990 já jim věřím, tak jako jsem věřila tomu prvnímu, nevzdám tento boj🍀❤

jjanca90
18. kvě 2020

@pulse
@janiip Holky, ty ketiky vam delali v nativu?

pulse
18. kvě 2020

@jjanca90 ano, já měla v nativu. Ovulaci mám pravidelnou, folikuly, dozrávají, takže akorát jednu injekci týden před transferem a utrogestan.
Jinak já stále pouze slabounce spinim.. Na krev jdu ve středu.

jjanca90
18. kvě 2020

@pulse tak to ju 😊 me kdyz to nevyslo, tak me na Ket tlacili hned dalsi mesic ja jsem nechtela, protoze jsem nechtela zazit zkamami 2x hnedka po sobe. A ted jsem strasne rada, ze jsem sla. Ted mam starosti s tim krvavenim, ale doufam, ze to zvladnem oba.

janiip
autor
19. kvě 2020

@jjanca90 jj delali mi ho jako @pulse jenom ovitreal jsem si pichal tyden před a sla na ket. Objednavam se na další...😓😓

katule1990
19. kvě 2020

@jjanca90 Tyjo, pořád máš problémy s krvácením? To mě mrzí. Ale už seš ve druhém trimestru, určitě to bude dobrý 🍀. Řekli ti, čím to je?

jjanca90
19. kvě 2020

@katule1990 prave ze nerekli, tak nevim , desi me to ted me to bricho jakoby pne a picha. Krvacim hustou cernou krvi. Beru ascorutin, tak snad mi zabere, jsem strasne unavena spim 20hodin denne

katule1990
19. kvě 2020

@jjanca90 Asi by to mohl být nějaký hematom, když je to tmavá krev. Ach jo, to je hrůza. Tak prostě pořád odpočívej a uvidíš, ale věřím, že to bude v pořádku, když doteď vše bylo a už máš 1. trimestr za sebou. Drž se a dej vědět 😘🍀.

jjanca90
19. kvě 2020

@katule1990 Tady doufam, ve ctvrtek mam kontrolu, tak snad to do ze doby ustane dneska se k tomu ještě přidalo zvracení. Dekuju 😊

pulse
20. kvě 2020

Ahoj holky, tak dnes krev negativní... 😥Příští čtvrtek jdu k pí. doktorce a když to půjde hned půjdem na dalšího ☃️. Třetí pokus už se musí povest.... 🍀

katule1990
20. kvě 2020

@pulse Držím pěsti - do třetice všeho dobrého 🍀 🍀 🍀.

jjanca90
20. kvě 2020

@pulse taky držím palečky uz to musí vyjit 😊

katule1990
23. kvě 2020

@jjanca90 Ahoj, jak jsi dopadla na kontrole? Už je ti dobře 🍀?

katule1990
23. kvě 2020

Jinak, holky, jen tak pro zajímavost. Teď jsem se vážila a mám přesně o 5 kilo míň, než u doktora při předoperačním vyšetření před OPU. Co udělají těhotenské nevolnosti a cukrovka 😲. Jestli to takhle půjde dál, tak jsem za chviličku na své vysněné váze a jaksi jsem nepočítala s tím, že toho dosáhnu jen v těhotenství 😂😅. Jsem ve 14tt.

jjanca90
23. kvě 2020

@katule1990 Ahojky jo jsme s Olafem v poradku, hezky roste, ale nevim jeste co bude 😊 ja mam stejne kilo jako na začátku umelka a cpu se jak prase jsem v 16tt ❤

katule1990
23. kvě 2020

@jjanca90 Tak to je super, mám radost, že je vše v pořádku 😍.

jjanca90
23. kvě 2020

@katule1990 dekuju 😊 byl to sok, snad uz bude klid.

wewe015
27. kvě 2020

Ahoj holky rada bych se pridala do diskuze mam za sebou vcerejsi odber vajicek odsali jich 7 priplatily jsme si ICSI, MACS prodlouzenou kultivaci a monitoring je mi 27 let a manzel ma vyborny spermiogram tak snad se povede zitra si budu volat jak na tom vajicka jsou. Ma tu nekdo zkusenosti s nasemi vybranymi metodami? Doufam ze jsme udelali vse pro co nejlepsi vysledek.

pulse
28. kvě 2020

@wewe015 ahoj, měli jsme všechny uvedené metody, z 11 vajíček nám zbylo 6 po prodloužené kultivaci, měli jsme vše co máš zmíněné. První ET bez úspěchu, teď mám za sebou neúspěšný KET, kde jsme přidali asistovaný hatching a embryoglue. Teď mě za 14 dní čeká další KET. Ale u nás je teď nejspíš problém u mě, léčí me na zvýšené NK buňky. Takže nejdřív kortikoidy teď dostávám infuze intralipidu.

wewe015
28. kvě 2020

@pulse jezda budu drzet palce at vse dobre dopadne muzu se zeptat jak presne probiha transfer embrii jak dlouho to trava je to bolestive atd? Navic nam vychazi transfer na 4. Den a na internetu jsem se docetla ze to neni uplne idealni den na prenos ale zas di rikam ze doktori vedi co delaji snad

Strana