icon

IVF LEDEN-ÚNOR. Jde někdo na první IVF?

janiip
23. led 2020

Ahoj holky, chci se zeptat, která z Vás jde na začátku roku na první IVF? Chodí tu někdo do FM Motol?

pulse
29. kvě 2020

@wewe015 transfer je v pohodě, jako vyšetření, a ještě na obrazovce vidíš jak tam embryo vkládají 😉pak tě přesunou na lehátko a pro mě je nejhorší vydržet cca půl hodinky potom nejít na wc. Protože před transferem musíš být dobre napita. Takže každá minuta po je pro mě utrpení 🤪já měla přenos pátý den.

jjanca90
4. čer 2020

@katule1990 Ahojky ja byla dnes na kontrole, spineni ustalo a podle dr. cekame holcicku 😍 tak snad uz se nam vsechno vyhne.

katule1990
4. čer 2020

@jjanca90 Tak to je skvělá zpráva 😍! Super, že jsi v pořádku a gratuluju k holčičce 😍. Tak se nakonec tušení nepotvrdilo 😅. U mě taky ne, myslela jsem, že to bude spíš holčička, ačkoli před otěhotněním jsem byla přesvědčená, že budeme mít kluka.

jjanca90
4. čer 2020

@katule1990 No mohl se splést vid 😂 treba ho jen nechtel ukazat 😂😂 uvidime, krasne roste vse jak ma byt, tak jsem stastna 🤩

katule1990
4. čer 2020

@jjanca90 To je pravda, u nás taky ještě může být vše jinak 😅. Ale hlavní je, že krásně roste, mám radost ❤.

wewe015
9. čer 2020

@pulse ahoj tak uz jsem tu znovu jsem 11den po et a test zatim bili moje oci uz si tam toho duchu jen predstavuji snazim se byt v klidu ale uz to moc nejde po druhem IUI se nam zadarilo ale v 5 tydnu zaniklo na testu se mi ukazal naznak druhe carky az po 12 dnech a na krev jsem sla po 14 dnech ted jdu na krev po 12 dnech a mam strach je mozny ze i pp et a prodlouzene kultivaci 4dny se mi duch ukaze az 12den?

pulse
10. čer 2020

@wewe015 ahoj, to mě mrzí... Já zatím zkušenost s testama nemám, první ET bez úspěchu, druhý pokus KET taky bez úspěchu a teď jsem 2.den po KET, takže také čekání..
Podle toho co ale píši ostatní holky 11.den už by něco mělo být vidět. Co dnes?

wewe015
10. čer 2020

@pulse dnes malinkaty naznak snad bude vse v poradku

wewe015
11. čer 2020

Tak bohuzel vysledek krve negativni 😞 mame jeste jednoho mrazacka tak snad vyjde aspon to druhe

jjanca90
11. čer 2020

@wewe015 to me moc mrzi, drzim palce se snehulackem 😊

wewe015
11. čer 2020

@jjanca90 kez by to vyslo jen kdybych aspon vedela proc to nevyslo brala jsem vitaminy pila kontrihelovi caj bastila kyselinu listovou meli jsme magnetem prebrane spermie injekci napichnata vajicka monitoring prodlouzenou kultivaci a embrioglue utrogestan jsem zavadela 3krat denne 2tabletky a stejne nic 😔

zuzkka88
12. čer 2020

@wewe015 My měli to stejné, kromě embryoglue, ještě jsme měli embryoscope, a stejně nic. Taky máme jen jednoho sněhuláka. Co zbývá než doufat že.. 😔

wewe015
12. čer 2020

@zuzkka88 co je prosim embryoscope? Tenhle pojem vubec neznam

jjanca90
12. čer 2020

@wewe015 no semnou na ketu byly žensky co měly uz 11 transferu a ani tuk. Kontryhel nepij a ani zadny jiny bylinky. Zkus ananas priste 😉 u me v CARu rikaji, ze embryoglue je kravina a zbytecny penize.

wewe015
12. čer 2020

@jjanca90 ananas? To slysim poprve mam se s nim cpat uz pred transferem nebo az po? Zkusime urcite vse co by mohlo pomoci k miminku....

jjanca90
12. čer 2020

@wewe015 musis koupit cerstvej, rozdelit na 4 dily , jeden sníst v den transferu a kazdy den jednu cast. 😉 ublizit ti nemuze jedine pomoc, zkus ho, ja ho miluju,takze jsem ho jedla s radosti

wewe015
12. čer 2020

@jjanca90 ananas mame radi oba s manzelem tak urcite vyzkousime dekuji za radu 😉

wewe015
12. čer 2020

pomohl ti ananas k uspechu?

jjanca90
12. čer 2020

@wewe015 urcite neuskodil jsem v 19tt 😊 pri et jsem ho nejedla a nic pri ket jsem to zkusila a vysel. Vic mych znamych po nem pak otehotnelo jestli je to kuli nemu nebo stesti nevim

wewe015
12. čer 2020

@jjanca90 tak to strasne moc gratuluji ☺️ urcite ho vyzkousime.... vcera jsem vysadila utrogestan a dnes uz zacinam spinit tak uvidime co nam reknou na klinice pokud by to bylo mozne tak by jsme sli hned do ket

jjanca90
12. čer 2020

@wewe015 uz hlavne nepij bylinky jen basti kyselinu 😊 a kam chodis do CARu?

zuzkka88
12. čer 2020

@wewe015 V podstatě takový inkubátor pro embrya, nemusí se díky tomu každý den vytahovat ven pod mikroskop. https://www.gennet.cz/embryoscope

katule1990
12. čer 2020

@wewe015 Ahoj, nám taky ET nevyšel, až KET. Při KET nám nabídli navíc asistovaný hatching a dopadlo to. Těžko říct, jestli to tomu pomohlo. Nic jiného navíc jsme neměli (kromě ISCI a prodloužené kultivace z předtím) a ani jsem nic speciálního nejedla ani nepila, jen jsem se snažila první 3 dny po transferu šetřit a nic moc nedělat. Držím palce 🍀.

wewe015
12. čer 2020

@jjanca90 na obilni trh v brne

pulse
14. čer 2020

@wewe015 my měli také všechny,, nadstandardy,, a 2x se nepodařilo. Teď čekám jak dopadne 3.pokus..jsem 6.den po KET. I doktorka říkala že už nezbývá nic jiného než být trpělivá.. Že embrya s vše okolo je v dobré kvalitě, že neví proč se zatím nepovedlo. Ale u mě je ten problém s imunitou...

jjanca90
17. čer 2020

@pulse drzim palecky at do tretice uz to vyjde ✊😊 . A prednison ti napsali??

pulse
17. čer 2020

@jjanca90 děkuji, teď jsem dva dny slabě spinila, tak se bojím že to zase nevyšlo... Test udělám asi zítra.. Kortikoidy jsem měla předtím, teď mi nasadili infuze intralipidu...

jjanca90
17. čer 2020

@pulse tak spineni mohlo způsobit zavrtani prdolky do sliznice. Testuj az se budes citit 😊 a dej vedet

pulse
18. čer 2020
pulse
18. čer 2020

Holky dnesni test 10.den.ale bojím se, protože spinim, dnes dost. Volala jsem doktorce tak mám navýšit utrogestan a klidový režim. Teď jsem ještě v Gennetu na další infuzi intralipidu.

Strana