IVF LEDEN-ÚNOR. Jde někdo na první IVF?
Ahoj holky, chci se zeptat, která z Vás jde na začátku roku na první IVF? Chodí tu někdo do FM Motol?
@pulse Taky moc gratuluju! 😍. Do třetice všeho dobrého. Teď už bude jenom dobře 🍀❤.
Ahoj, tak já dnes 3.den po Ket, dnes den MS. Od rána mě docela dost bolí břicho a teď jsem i přes utrogestan a injekce na oddálení cyklu začala krvácet ☹ Při zavádění jsem tam prý měla polyp, tak si pořád říkám, jestli to nemůže být spíš z něho. No, naděje umírá poslední, stejně nezbývá než čekat.
Nestalo se vám to některé? Ideálně tam, kde to potom dobře dopadlo, potřebuju asi dodat trochu lepší nálady. 🙂
Ahojky holky, jak valcite?
@jjanca90 ja byla v cervnu na1. Ketu a bohuzel.. 3.8. Jdu na konzultaci.. a uvidi se
Holky zvažte lázně (na pojišťovnu). Teď tu jsem (ve Františkových Lázních) a je to tu skvělé.
@wewe015
@misisfilip holky, to me tak mrzi, ale brzo se to povede 😉
@katule1990 Akojky Katule, jak se mas co mimi??
@jjanca90 Čauky Jančo, děkuju za optání 🙂. Mám se dobře, jsem ve 24tt. Přešli mě křeče do lýtek a začíná mi růst bříško - doteď jsem skoro neměla. Jediné, co mě trápí, je ta cukrovka, ale nějak to taky jde 🙂. Jinak po 2. screeningu máme potvrzeného kluka, i když moc se ukazovat nechtěl :D. A co ty? Jak se máš a jak se vám daří 😍?
@katule1990 Juuu chlapecek 😍. Ja jdu na cukrovku ve ctvrtek, tak mam nahnano, obcas me pali zaha, nohy a hlavne ty kycle musim zatukat zatim ok, jeste jsem nepribrala,dnes jsem 24+4 . Mala kope ostosest, budeme mit holcicku, pro nas docela sok bo bude prvni v nasi rodine 🤗. Uz se tesim na listopad i kdyz to leti jako blazen. Jeste nenakupuju jsem poverciva a bojim. Jsem moc rada, ze se ti dobre vede a bud na sebe opatrna 😘
@jjanca90 Moc děkuju, taky se opatruj a ať jde vše hladce, dáme si zase vědět 😘. Cukrovkový test bude určitě v pohodě, uvidíš 🍀. Při tom testu v 1. trimestru jsi měla nízkou hodnotu, věřím, že to projde v pohodě i teď 🙂. Já jsem zatím taky nepřibrala, ale u mě je to teda tou cukrovkovou dietou. Malá ti asi bere kupu energie 😀. Ten náš kluk začal kopat až ve 21tt, tak jsem už měla maličko strach, ale teď už o sobě dává vědět (hlavně, když v klidu ležím na zádech). Já jsem teď poslední týden i začala něco malinko nakupovat a pořád studuju látkový plínky, protože mě to celkem zaujalo, ale je tolik možností, že mi z toho jde hlava kolem 😅.
@katule1990 juuu me se zacala vrtet v 18tt 😊 pak kdyz ji necítím, tak se muzu zblaznit. V ten cukr doufam 🙏. Taky je studuju zkusim ty xxko stare casy. A bambusove od Lullalove je jich strasne moc, kazdopadne nebudu plenkovat pojedem hezky v papirovych 😊
@jjanca90 Tak dej pak vědět, jak jsi dopadla na cukrovkovým testu, věřím, že to bude ok 🙂. Já chci ty látkové zkusit, tak uvidím, jestli to půjde. Kdyžtak půjdu taky do papírovek 🙂.
@katule1990 ju tak proc ne 😊, jen ja si to neumim predstavit. Jasny dam vedet ve ctvrtek. Drz palce 😊😊😊
@katule1990 Ahojky Katule, tak test na cukr za mnou 😊 hrozne mi to chutnalo, zle mi ubec nebylo . Chutna to jako vyvetralej sprite. Hodnoty nerekli, ze pry pokud behem dneska nebo zitrska nebudou volat test dopadl dobre a tehu.cukrovku nemam, tak doufam 🙏. Za 4 tydny mam ockovani na cerny kasel a budou mi pichat protilatky bo jsem 0-. Mala je v poradku, ja take. 😊
@jjanca90 Ahojky, to jsou super zprávy 🙂! Ale minimálně lačná musela být v pohodě, jinak by v testu nepokračovali 👧. Já mám problém právě s tou lačnou, za kterou můžou spíš hormony než jídlo. Každopádně test budeš mít určitě v pohodě a další metu budeš mít tak za sebou 🍀. Byla jsem dnes v dia poradně, je tam moc hodný doktor, pochválil mě, že hodnoty jsou dobré a že to snad půjde jen s dietou (bez prášků nebo inzulinu). Ale to nejzátěžovější období mám ještě před sebou, snad to bude ok. A proč se dělá očkování na černý kašel? O protilátkách jsem slyšela, to jsi teda výjimkaže máš Rh faktor minus. Já jsem A+, manžel 0+ 🙂.
@katule1990 Ahoj ju ja 0- a pritel A+, takze me hlidaj na protilatky, ale dobry. S cukru se mi neozvali, takze dopadl dobre 😊, mam radost i kdyz sestra rikala, ze to urco budu mit dobry...holky tam zvracely, klepaly se a dalsi hrůzy, ja tam litala a zarizovala si jiny veci sestra na me koukala jak puk 😂uz co jsem to vypila , pry je videt, ze se s tim me telo pere moc dobre. Každopádně mam radost, ze nebudu mit dalsi starost. Je skvělý, ze si tak dobre vedes a nebude treba zasah inzulinu apod. 😊😊😊🤗 To ockovani je kombinovane, doporucil mi ho doktor z poradny, ten samej , kterému za zazrak v bříšku vděčím. Takze na to pujdu, pry to neni pro me, ale pro malou, ochrani ji to vlastne do doby nez naockuji ji 😊😘.
@jjanca90 Tak to mám radost, že cukrovkový test vyšel tak dobře 😍. Dáme si zase vědět, jak se nám vede 😘. Mně teď trápí děsný strach z křečových žil, myslím, že na ně mám náběh. Je to nejspíš dědičný, protože nevím, kde bych k tomu přišla. Tyhle vedra moc nepřidají, navíc si v nich nedokážu představit natáhnout kompresní punčochy, který jsem si už preventivně koupila a šíleně se u zkoušení nasmála. Je to strašně úzký, nejde to nandat ani na chodidlo, a to nemám nohy vůbec oteklé 😅. Nechápu, jak to pak dělají těhule s velkým břichem a oteklýma nohama nebo třeba babičky...

@pulse to je super druhá čárka!!! To bude dobrý!!! 🙂