icon

IVF v březnu

handulkak
17. bře 2018

Ahoj holky, je tu někdo, kdo teď v breznu začíná se stimulaci? Nebo už stimuluje?🙂

Strana
z6
radkey
10. dub 2018

@denny1990 a teď to čekání na ❤️ já az půjdu tak budu 6+1tak doufám ze bude vše vidět. Tak se hlavně setri

denny1990
10. dub 2018

@radkey drzime palecky 🤞🙏🙂 to cekani je sileny. Uz od stimulace mi to neprijde jako mesic, ale jako rok. Nechci ani vedet, o kolik jsem za tu dobu zestarla

sarinkaropuska
17. dub 2018

Jsem po ket 11den
Zavedený 2 embrya

radkey
17. dub 2018

@sarinkaropuska a už sis zkoušela testik?

sarinkaropuska
18. dub 2018

@radkey ano

sarinkaropuska
18. dub 2018

@radkey a ty?

radkey
18. dub 2018

@sarinkaropuska a jak si dopadla 😁 já testovala už 8 den po et.a byl tam 👻 jinak dneska krásná dálnice a zitra jedu na potvrzení docela se toho bojim.tak doufám že bude vše vporadku a vše tam ❤️

sarinkaropuska
Autor odpověď smazal
sarinkaropuska
18. dub 2018

@radkey ahoj snad ti bude v pořádku // test si name delat až 22.4 a ultrazvuk 30.4 tak snad vše bude v pořádku.
A ty dej vědět hodně stesti

radkey
18. dub 2018

@sarinkaropuska děkuji a zítra dám vědět.

sarinkaropuska
18. dub 2018

@radkey napis😉

radkey
19. dub 2018

@sarinkaropuska tak vše je v pořádku.srdicko nám pěkně tluče jen co tak prý po stymulaci mám zvětšený vaječník ale že je vše v pořádku že se nemám bát jinak odpovídám podle ultrazvuku 6+2tt.

sarinkaropuska
19. dub 2018

@radkey je velká gratulace 🤗🤗🤗🤗

radkey
19. dub 2018

@sarinkaropuska no je to suprový pocit.konecne se nám taky poštěstilo.

radkey
19. dub 2018

@sarinkaropuska tak a teď si na řadě ty.tak budu držet palecky

sarinkaropuska
19. dub 2018

@radkey moc dekuji dam vedet😊

sarinkaropuska
29. dub 2018

@radkey ahoj já včera na hototovosti občas krvacim zjistili my hematon a zítra na kliniku do Pronatalu v nemocnici viděli 2 vačky😍

radkey
1. kvě 2018

@sarinkaropuska Ježíš tak držím palečky aby to bylo vše v pohodě.dva váčky😁tak že dvojčátka😍tak budu držet palečky ať je vše v pořádku a opatruj se.ja 4.5.jdu na další kontrolu tak snad bude vše pokračovat tak jak ma

sarinkaropuska
1. kvě 2018

@radkey jj dekuji.ja jdu zítra na kontrolu ke své doktorce podívá se na to .Jinak na kliniku v pondělí .napiš jak si dopadla

radkey
1. kvě 2018

@sarinkaropuska určitě dám vědět a ty tak dej vědět budu držet palecky

sarinkaropuska
1. kvě 2018

@radkey moc dekujeme

radkey
3. kvě 2018

@sarinkaropuska tak dnešní kontrola 8+1 vše zatím v pořádku a měříme necelá 2cm.a je pěkně akční vrtěl tam sebou že doktorka jo tam naháněla.jinak kontrola 15.5 na krev a už mám dostat i prukazku

sarinkaropuska
4. kvě 2018

@radkey ju pekny-)já jdu v pondělí tak snad bude vše v pořádku a přidám fotecku.-)

radkey
4. kvě 2018

@sarinkaropuska určitě dej vědět jak si dopadla držím palečky.

sarinkaropuska
4. kvě 2018

@radkey určitě dam-)Moc dekuji

sarinkaropuska
7. kvě 2018

@radkey ahoj dnes kontrola 7+1
A čekáme dvojcatka ❤❤🍀🍀

radkey
15. kvě 2018

Ahojik dlouho jsem tu nebyla.nechced jít na fb prosincova miminka 2018 .jonak veliká a dvojnásobná gratulace.to je hezoucky.ja byla dneska na kontrole jsem 10+1 vše v pořádku.

tynka75
15. kvě 2018

@sarinkaropuska
@radkey ahoj holky, gratuluji 🙂 já jsem dnes 6+1 a slabě špiním, měla jste to některá? prý je to normální, ale mám strach pořád no...je to naše vymodlené 🙂

radkey
15. kvě 2018

@tynka75 ahojik tak gratuluji.ja teda nespinila.mydlim si že ti dají utrogestan na udržení.ja jo beru už od odběrem vajíček a mám hodně brát do 13tt na udrzeni

sarinkaropuska
15. kvě 2018

@radkey ahoj beru utrgestan od zacatku trasferu a beru ještě estrofen.dnes kontrola jeden plod odpovídá 7+4a druhý 8+0 ❤❤zitra zavolam do Pronatalu spatne my napsali posledni ms místo 21.3 napsaly 18.3-(

Strana
z6