IVF v březnu
Ahoj holky, je tu někdo, kdo teď v breznu začíná se stimulaci? Nebo už stimuluje?🙂
@tynka75 ahoj spineni nevadí krvacela jsem zjistili my hematom A ted jsem rada ze uz tam neni .Tak zavolej k lékaři ať se na tebe podiva😉držím palce
@sarinkaropuska ja prave utrogestan i estrofem beru taky od transferu...uz sedim v cekarne. Dekuji snad to bude dobre.
Tak tam mam malou modrinu. Videla i srdicko ale pry je dost slabe, tak musime pockat, zda si to vybojuje...mam jen lezet...a klidovy rezim...☹
@tynka75 tak to jsem měla taky modrina je hematom.rekli ti kde ho máš?taky jsem měla klidovy rezim.tak držím palce a dej vědět jak si dopadla na další kontrole
@sarinkaropuska no ukazovala mi ho na obrazovce...bylo to mimo tu dutinku s embryem. A za jak dlouho se ti ti vstrebalo?bolelo te bricho?
@tynka75 já měla 8×10mm mela jsem ho pod plodem kontrola po 14 dnech byl už nepatrný a za dalších 14 dni byl pric často jsem krvacela.jj bolelo brisko ale mne bolí pořád čekám dvojcatka.ale každá to má jinak může zmizet do 14 dni někdy za měsíc a někomu vůbec to je různý.A kdy máš další kontrolu?
@sarinkaropuska aha. Me taky prvni rekli ze mam vysoke hcg ze to muzou byt dvojcatka ale dnes tam bylo 1srdicko. Pokud nedostanu krece a nezacnu vic krvacet tak az pristi tyden ve ctvrtek...me boli bricho narazove uz od transferu.
@tynka75 v 5 týdnů jsem jela do nemocnici viděli dva vacky í gynekologie .v 6 týdnů klinika Pronatal viděli jeden vacek a chtěli mne vidět 7 týden potvrzeny 2 vačky í srdicka😍😍kontroli mám po 14 dnech .dnes jsem 8+1 -)hlavně odpocivej a dávej pozor a dej vědět jak si dopadla
@sarinkaropuska a kdy si teda začala krvácet poprvé? já jsem ted 6 týden. dám vědět 🙂 díky
@tynka75 myslím 4 týden a to hodně.doporuculi ti ascuritin?
@sarinkaropuska no 4 jsem ted taky když nepočítám 2 co se počítají od ms. Mám utrogestan, estrofem a ascuritin jsem si koupila dnes sama od sebe ale v letáku je že to těhotná nesmí....ty si ho brala? a jaké dávkování?
@tynka75 ano brala jsem 2-2-2 doporučili my to v Pronatalu beru ho ještě dnes.poslala jsem ti zpravu
@tynka75 ascuritin se dává í těhotnym je to vitamín C takže buď v klidu😉
AHOJ HOLKY JDE NĚKTERÁ DO NATIVU? te'd jde bez uplne stimulce...pred vema mesicema jsem se nechala ukecat na clostik a to jsem vzala jen polovicni davku co mi rekli a 3 den blila a byla total mimo mam hrozne reakce na hormony navic svou ovulaci mam vzdy a vlastni hormon uz tak vysoky..ale nechala jsem se blbka zlakat vice vajičky....nooooo a ne ze jim vsechny popraskaly...asi udeali spatny prvni ultra nebo si neumim predstavit ze mi pak vyrosty 4mm za jeden den ale proste pak uz byly 3 krasne vajička fuc...takze pro me fakt blba zkusenost a uz do sebe nic podobneho nenecham nacpat...dnes se mi spustila menses, tak pak zajdu na utrazvuk atd..ted studuji cim podporit sliznici a tak celkove....jste nektera taky na zacatku?
@europa00 ahoj na podporu sliznice je estrofen 😉
@sarinkaropuska ahoj myslim neco prirodního o hormonech nechci uz nic slyset..pristoupila jsem jen na blby clostilbegyt a to jsem si vzala jen polovicni davku a treti den zvraceni tres malatnost...do toho mi extra rychle vyrostly vajicka a dokonce tri i s tou malou 3 denni davkou a vsechny jim popraskaly..takze ja uz fakt k hormonum necuchnu...navic svuj cyklus mam dobry..ovulaci kazdy mesic...jen jsem chtela neco prirodniho pac ten clostik mi uplne tu sliznici snizil a nevim jak dlouho se drzi v tele...takze jsem jeden cyklus vynechala uplne a ted chceme jit prvne a doufame ze jim uz nic nestihne prasknout
@europa00 ahoj tak zkus kapky gynex jsou přírodní😉