icon

IVF v červenci - srpnu 2016

wwerru
30. kvě 2016

Holky potrebuju od vas co uz jste tim prosly rict co obnasi ivf a jaky to je. Dekuju.

Strana
z4
hanyas
24. črc 2016

@pinkywinkie ahojky, za me jeste nijak. Mela jsem nejaky zdrav.komplikace, takze o mesic posouvame...

latera
25. črc 2016

@wwerru Ahoj. My jdeme taky v srpnu.... už s tebou něco dělají? V jaké jsi fázi? Já jdu zítra na první injekci, pak si budu asi stříkat nějaký sprej do nosu (to se přesně dozvím zítra).. Doufám, že si zatim nebudu muset píchat nějaké injekce, protože jedeme na dovolenou pod stan, to bych asi neměla moc pohodlí 🙂 Jinak ted beru dle doporučení Dr. antikoncepci (asi abych to dostala přesně v den, kdy potřebují-začátkem srpna).. a cca v půlce srpna bude punkce a za pár dní ten transfer...... Jdeme poprvé a hned nám doporučili IVF. žádné IUI neproběhlo... prý mám endometryozu a není čas ztácet čas (takhle přesně to teda Dr. neřekl) 😀

nevesta172
28. črc 2016

Ahoj holky, já jdu 8.8 na kontrolu a 15.8 bych to měla dostat, pak na to prý vlítneme. Jak často jste od MS do transferu chodili k dr na kontroly? Dík .)

motylek01
28. črc 2016

@hanyas ja bych mela zájem

hanyas
28. črc 2016

@motylek01 ahojky 🙂 a jak jsi na tom?

motylek01
29. črc 2016

@hanyas Mam za sebou 2mesicni proveru a ted uz 2dny picham dipherilline ...Proc se Vam nedaří otěhotnět normálně?Ja mam méně častější ovulaci a dlouhé cykly.

hanyas
29. črc 2016

@motylek01 ja neovuluju skoro vubec a manzel ma slabsi spermiogram. Takze u nas jedine ivf. Takze uz stimulujes? Ja se v tech lecich zatim nevyznam 😀

motylek01
29. črc 2016

@hanyas ano ano,zatím žádné negativní účinky...Ovu vyvolávají pregnylem?

hanyas
29. črc 2016

@motylek01 myslim, ze jo 😉 kam chodis do CARu?

motylek01
29. črc 2016

@hanyas helios a ty?

hanyas
29. črc 2016

@motylek01 Brno Obilnak. Jsem zvedava. Cetla jsem dost negativnich recenzi, ale ja si zatim stezovat nemuzu...

motylek01
29. črc 2016

@hanyas ja si strasne preji aby to vyšlo napoprvé ale straší me ze to urcite nevyjde

hanyas
29. črc 2016

@motylek01 jooo, bylo by to krásný... napoprvé...ale když tu ty diskuse pročítám, moc tomu nevěřím. Každopádně i výjimky potvrzují pravidlo, tak ti moc moc přeju, aby ti to vyšlo hned 🙂

motylek01
29. črc 2016

@hanyas a kdy jdes na odběr?

hanyas
30. črc 2016

@motylek01 to je u me otazka... 🙂 jeste jsem ani poradne nezacala. Jednou mi do toho vlezla nemoc, potom cysta. Takze ted mam nasazenou antikoncepci a cekam, jestli mi muj zdr.stav dovoli zacit 7.8. strikat Synarel. Ty jses kdy?

motylek01
30. črc 2016

@hanyas 12.srpna bych mela jít na odběr...

hanyas
30. črc 2016

@motylek01 a jdeš na kontrolu, jak to vypadá, kolik folíků a tak?

motylek01
1. srp 2016

@hanyas na kontrolu pujdu az kolem 3...A to se chodi i pred menses na kontroly?

hanyas
1. srp 2016

@motylek01 co já vím, tak se na kontroly chodí normálně během stimulace, aby se vidělo, kolik folikulů roste a jestli je vše v pořádku, popř. se upravují dávky hormonů. Před MS se asi nechodí. Nebo teda nevidím důvod, proč by se mělo chodit.

motylek01
1. srp 2016

@hanyas a co se ted děje tim dipherillinem?

hanyas
1. srp 2016

@motylek01 to netuším :D vůbec nevím, co to je 🙂

hanyas
8. srp 2016

@wwerru ahojky, jak jsi na tom? 🙂

luciebx
8. srp 2016

aho j holky my mame ivf na rijen snad muzu... jako samoplatce teda masakr.. ten gonal 900 stoji prez 9 tisic.. potrebuju 2x pera a gonal 300 kolem 3000. fakt jako masakr a to sem uz v lekarne nechala 4 tisice.. se snad nedoplatime ☹

hanyas
8. srp 2016

@luciebx ahojky. A proc jako samoplatce? Uz mate vyuzity vsechny pokusy na pojistovnu?

luciebx
8. srp 2016

@hanyas ja totiz ziji v anglii takze prez ceskou pojistovnu jit nemuzu.. bohuzel.. tak proto samoplatce... furt si rikam ze najit nekoho kdo by si vse nechal napsat na sebe vyzvedl ale bohuzel na moji mamku to fakt napsat nemuzu 😀 😉

hanyas
8. srp 2016

@luciebx nooo, tak to je pekny :-O 😀 a to jeste neplatis vsechny ty zakroky a procedury... chjo... jo, kdyby to slo tak lehce, to by bylo fajn, napsat to na nekoho jinyho 😀 a v Anglii na IVF ne-e?

luciebx
8. srp 2016

@hanyas no tak snad do 60 000 by ivf melo vyjit.. plus tech 20 leky no.. v anglii na pojistovnu nejde pac uz jedno ditko prirozene mame a tu to vyjde na nase kolem 200 tisic.. 😝

hanyas
8. srp 2016

@luciebx aha 🙂 no, jako je to strasnych penez. Tak jako tak. Kdyby aspon clovek vedel, ze to vyjde... a co mate za problem, ze se nedari? Jestli se teda muzu zeptat...

luciebx
8. srp 2016

@hanyas no presne snad se zadari. rekla sem si ze zkusime jeden pokus. a kdyztak malej bude jedinacek. U nas nikdo nevi. my sme dle lekaru zdravi. nikdo nevi proc se nedari. cyklus tak 26 dni pravidelnej. ovuluju taky furt... na prave strane malinko pco ale to je ok dle dr. proste nevi se no.. o to je to horsi.. kdybych aspon vedela pricinu no

hanyas
8. srp 2016

@luciebx a manzel/partner je taky v poradku?

Strana
z4