IVF v červenci - srpnu 2016
Holky potrebuju od vas co uz jste tim prosly rict co obnasi ivf a jaky to je. Dekuju.
@wwerru Ahoj. My jdeme taky v srpnu.... už s tebou něco dělají? V jaké jsi fázi? Já jdu zítra na první injekci, pak si budu asi stříkat nějaký sprej do nosu (to se přesně dozvím zítra).. Doufám, že si zatim nebudu muset píchat nějaké injekce, protože jedeme na dovolenou pod stan, to bych asi neměla moc pohodlí 🙂 Jinak ted beru dle doporučení Dr. antikoncepci (asi abych to dostala přesně v den, kdy potřebují-začátkem srpna).. a cca v půlce srpna bude punkce a za pár dní ten transfer...... Jdeme poprvé a hned nám doporučili IVF. žádné IUI neproběhlo... prý mám endometryozu a není čas ztácet čas (takhle přesně to teda Dr. neřekl) 😀
Ahoj holky, já jdu 8.8 na kontrolu a 15.8 bych to měla dostat, pak na to prý vlítneme. Jak často jste od MS do transferu chodili k dr na kontroly? Dík .)
aho j holky my mame ivf na rijen snad muzu... jako samoplatce teda masakr.. ten gonal 900 stoji prez 9 tisic.. potrebuju 2x pera a gonal 300 kolem 3000. fakt jako masakr a to sem uz v lekarne nechala 4 tisice.. se snad nedoplatime ☹
@hanyas no presne snad se zadari. rekla sem si ze zkusime jeden pokus. a kdyztak malej bude jedinacek. U nas nikdo nevi. my sme dle lekaru zdravi. nikdo nevi proc se nedari. cyklus tak 26 dni pravidelnej. ovuluju taky furt... na prave strane malinko pco ale to je ok dle dr. proste nevi se no.. o to je to horsi.. kdybych aspon vedela pricinu no

@pinkywinkie ahojky, za me jeste nijak. Mela jsem nejaky zdrav.komplikace, takze o mesic posouvame...