IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
@malinka_02 Ahojky, to sice jsou, ale na druhou stranu jsou tu od toho, aby nám vše vysvětlili🙂
ale vím jak to myslíš..viz..podolí, že?
Tak já už vážně nevím...jsem 12.den po ET s PK a ted jsem na slipce našla takový kousíček krve... 😒 jinak nic...já to nechápu...když je test negativní kurňa tak ať to dostanu ať nemám pořád planý naděje... 😠 mně fakt hejkne...
holky zítra píchám svůj první orgalutran na dozrání vajíček, nevíte někdo v kolik hodin si to mám píchnout?? Zapomněla jsem se po telefonu zeptat☹
@mardusenka30 ja si ho picham odedneska, bylo mi receno, ze ho mam pichat dopoledne a pokazde ve stejnou dobu a zrovna si pichnou i dalši injekce co mam predepsane.
@mardusenka30 Mám to stejné. Furt chodím na WC. A čím víc se blíží večer tím víc jsem nafouklá. Myslím tím břicho. To je katastrofa vypadám tak na 4 měsíc. Ráno to není tak hrozné. Ale přes ten den pak se kulatím a kulatím no.
Dobré ráno, jak se máte? U mě nic nového, včerejší bolesti jsou pryč. Bazální teplota 37,2......zřejmě utrogestan. 😉
😉 krásné pohodové ráno sluníčka 🙂
já myslím,že za zvýšenou teplotu může utrogestan....i já ji pokaždé měla,když jsem ho brala.... škoda,že se to těhotenství nedá poznat dřív... těch 14 dní to je na zbláznění.... minule jsem se i rozbrečela příteli,že člověk musí brát tolik utrogestanů,aby se tělo "násilím" usměrňovalo a třeba už to ani nemá smysl....ale dost. Na to nemyslet. Dnes je zase sluníčko,tak šup šup...musíme myslet pozitivně.. vyjde to !
Holky taky jste odpoledne tak nezvykle unavené a ospalé? Včera mi nepomohlo ani kafe. Nebýt dcerky, tak si dáchnu 😎 Asi je to těma dávkama "chemie" se kterou se teď musí organismus vypořádat a taky tím odpoledním nafukováním břicha...Máte to taky tak?
Večer je manžílek úplně bez šance, moje aktivita k nějakému tulení je nulová 😀 Stejně to ještě nejde - není týden po ET...
Já nevím, pokaždé, když se probudím, je mi smutno, vím, že to nevyšlo. 😒
@vendysch také mám vyšší únavu odpoledne 🙂
@raaaadka Jsme na tom stejně..... také mám často ten pocit. Ale musíme věřit, bojovat a vyhrát...
A budete dnes někdo testovat??? 😉
@raaaadka já až ve čtvrtek.... desátý den od ET po PK 🙂)))
@irisi To je nádhera ! Moc Ti blahopřeji !!!!! Utrogestan beru spíš + -
@irisi Gratuluji, to je krása.... Snad se toho dočká brzo každá z nás!!! 😉
ahoj holky, zítra OPU, bojim,bojim, ale spíše až toho výsledku, jaký bude, folikulů je dost, ale aby byly vajíčka. Včera jsem píchnutí ovitrille zvládla a pak jsem se dokonce vrátila na akci a vydržela to tam.

Tak už mě bolí vaječníky. ☹