IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
@kolino
Chápu, že je to těžké rozhodnout - kdybychom tak měli kouzelnou kouli a věděli, že se chytne to jedno nejsilnější embryjko, tak by to asi nám všem stačilo. 😎 Já jsem teď na své CAR naštvaná a tím pádem asi neobjektivní (jedná se o severomoravský Fertimed) a nechci tě tím ovlivňovat - doufám, že jim v tom zamražování křivdím a co se týká úspěšnosti z čerstvých embryí - tak tam mají úspěšnost podle mě velmi dobrou.
A kolik je ti let? Jestli jsi mladá - do 30 let, tak můžeš být velmi "chytlavá" 😉 a tím pádem si rozmysli, jestli chceš případná dvojčátka. Promiň za neinformovanost - nemám uloženou tu tabulku z této diskuze a nestíhám dočítat příspěvky 🙂
@eevvaa to je krasna uroda!! A mate icsi?
@raaaadka pred vazne diskuse! A kdo ma ted cist tech 7 stran? 😀 ja v prai na MK nemuzu ..
@mardusenka30 krasny 😀 Ja na Ms furt cekam.. Ve stdu si dojdu na predoperacni abych je mela hotovy..
@malinka_02 budu ti jí pomáhat přivolat ať už můžeš začít...
@dada074 ja cekam MS a taky zacinam, doufam ze prijde taky cca patek - nedele tak budem pdoobne 😉
@mardusenka30 ja ten den co sem pichala ovitrelle uz gonal nepichala..
@malinka_02 dělám co mi řeknou a zmatená jsem jako goro🙂 asi chtějí ne embrya, ale míchaná vajíčka a na to jím mé křepelčí zatím nestačí🙂
@irisi to je super, ale nektere sestry sou fakt blbky 😠
@danielapro to me moc mrzi, hold nekdo mame tu cestu za miminkem delsi.. Ja mam 4 transfery za sebou a nic..Rika se ze prvni ivf je zkusebni tak priste ti daji i leky na sliznici a vyssi davky nebo dlouhy protokol a hned se podari!!
@vendysch je mi 25 let...snažíme se o mimi 5 let a před dvěmi lety jsem o mimi přišla takže proto asi toužím po dvojkách 🙂 nějak vnitřeně potřebuji asi kolem sebe chaos a kupu dětí. chytlavá to nevím jestli jsem jelikož moje mrtvé vaječníky nereagují, takže přirozené těhu je 0,01% ...já jezdím do Zlína do car. zatím spokojenost s přístupem...ale až bude mimi tak budu spokojená i s car. 😀
@alba1 koukam to mas v praci jako ja.. Ja nemuzu vubec rict ze chci rodinu a to mim bude 31.. A tak si po transferech beru dovolenou a jednou sem mela neschopenku tak sem musela jet k obvodacce mezi nemocne abych nemela razitko z caru..A nebylo by lepsi jit rovnou na ket? Telo je nejvic nastimulovane, nejvetsi sance a nemusela bys neschopenku ukoncovat rovnou bys pokracovala. Ono pak taky postupovat to v lete a vedru kdy nic pak nemuzes neni idealni..
@malinka_02 silene, ze? U nas je zasadni ten vek, Ty jsi jeste mlada, tak uz brzo budes v nejake diskuzi o tehulkach 🙂
@kolino me se treba rozmrazila vsechna 4 embrya 😉
@mardusenka30 dik 😀
@go no uz spis nicemu moc neverim vis ..
A jinak jsem vám chtěla říct že toho přes den nakecáte strašně moc, jsem to dočítala snad dvě hodiny 😀
@raloj držím palce 🙂
@danielapro držím palce na IUI 🙂
Já začínám se stimulací zítra ráno.Zatím mám v sobě jen 1 injekci Decapeptylu.
@maraida ja se te minimalky trochu bojim. Pri IVF me vzdy z 10 embryjek zbyde cca 6 a po PK jsou krasna tak 2. Co by me zbylo po minimalce, nevim ☹ Bojim se, aby to nebylo mrhani casem ☹ Jinak do Reprofitu uz jsem objednana, menime Car. Doufam, ze nam v nynejsim Caru daji dokumentaci bez problemu. Jak pokracujes Ty 😉
@malinka_02 ja take ne, ale to je tim vekem. Ty hlavu vzhuru, to das 🙂
holky to mám vážně aplikovat toho pregnylu tak velkou dávku??koukám na to a nevěřím, mám roztok 2ml a mám to aplikovat do břicha☹
@go no nekdy to musi vyjit protoze uz nevim jake bolestne si vymyslet 😀
@mardusenka30 bohuzel.. 😀 To das, ja posledni 😉
@mardusenka30 no do toho břicha je to ta lepší varianta...
@go já začínám zítra se stimulací.Tak jsem zvědavá jestli mi při mém AMH O,O5 něco naroste.V nejhorším případě se to holt stopne a zkusím právě minimálku nebo nativ.
@mardusenka30 to dáš,neboj.Já budu roztok 2ml píchat každý den nejméně týden ☹
@malinka_02 jasně, že půjdeme hned do KETu, ale ted po neúspěšném IVF musím počkat na MS, což mi řekl, že po vysazení utrouše cca do 4 dnů no a potom se objednat do CARu na utz...takže KET cca za jeden měsíc...prostě až budu mít ovulku...a bud jí podpoří zase nějakýma práškama a nebo se podívají co na to moje sliznice říká přirozeně...tak ted jen doufat, že se ti naši 3 mrazáčci rozmrazí a zůstanou... 🙂 a s prací to je fakt naprd, zítra jdu k doktorce, tak uvidíme...ale pochybuju, že mě nechá doma měsíc jen tak... 😖 nevím na co bych se měla vymluvit...

@vendysch A do jakého caru chodíš? no to jsem právě taky slyšela ,že jistota po rozmražení není 100% ,že budou fit....já jsem rozhodnutá dvě zavéct ,ale doktor nám řekl, že jedno je lepší tak přítel furt naléhá ,že poslechneme doktora.