icon

IVF v dubnu 2013. Přidáte se?

dada074
5. bře 2013

Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!

mardusenka30
25. dub 2013

@nikolav a proč budeš píchat dvě?? neboj fakt to tolik neštípe, už jsi zvládla horší věci...

irisi
25. dub 2013

Také jsem myslela ze jsem skončila s injekcema po stimulaci, ale zase jsem rozjela sadu 20injekci do břicha na ředění krve ☹

nikolav
25. dub 2013

@mardusenka30 Doktor mi předepsal dvě. Ach jo. Jak se překonat?

nikolav
25. dub 2013

@irisi Ježiši tak hodně štěstí. A proč si je musíš píchat?

mardusenka30
25. dub 2013

@nikolav dvě co budeš ředit?? nebo je máš v originále i s jehličkou??

sasanka033
25. dub 2013

@nikolav ceho mas dve?

nikolav
25. dub 2013

@mardusenka30 Mám v originále i s jehličkou. Jen rozbalit a píchnout.

nikolav
25. dub 2013

@sasanka033 Mám dvě injekce Decapeptylu.

sasanka033
25. dub 2013

ahoj holky, tak na me zas prisel ubulenej podvecer, ze to nevyslo. zejtra rano volam do caru, ze jsou testy negativni a dozvim se, co bude dal.

raaaadka
25. dub 2013

@ewik84
Už máš pozitivní test?

sasanka033
25. dub 2013

@nikolav to neznam, k cemu to je? to je neco jako pregnyl?

raaaadka
25. dub 2013

@sasanka033
Ty jsi byla na krvi?

mardusenka30
25. dub 2013

@nikolav aha tak to se omlouvám, ale to neznám, já měla pregnyl a ten jsem musela naředit a píchnout, ale i tak věřím, že to zvládneš...

sasanka033
25. dub 2013

@raaaadka nebyla a ani nevim zda se chodi vzdycky...? asi jo, no tak me asi objednaji zitra, nevim.

nikolav
25. dub 2013

@sasanka033 Ano je to něco jako Pregnyl

sasanka033
25. dub 2013

@nikolav ja jsem asi nepochopila...ceho se obavas?

raaaadka
25. dub 2013

@sasanka033
Já ještě nebrečela , ono je to dobrý uvolnit ty emoce. Když to neudělám, tak to pak přijde nečekaně a spustí to nějaká prkotina.

nikolav
25. dub 2013

@mardusenka30 Je to asi hodně podobné. Ještě je Otriville nebo jak se to píše. Já jsem dostala toto. Je to hotovka, ale o to víc se jí bojím!

sasanka033
25. dub 2013

@raaaadka mne to prave spousti uplne vsechno🙂)

nikolav
25. dub 2013

@sasanka033 Že už jsem tak rozpíchaná, že to bude sakra bolet. Nebo spíš štípat!

sasanka033
25. dub 2013

@nikolav jo tak:( no to uz vydrzis, je to posledni, neboj...ja jsem si pichala fostimon do bricha, z toho michani a honeni bublin ze strikacky jsem mela desny nervy, orgalutran jsem si pichala do stehna a pregnyl jsme michali sest ampuli s trema ampulema roztoku a museli to dostat do jedny strikacky, veslo se to tam tak tak a pritel nenavidi injekcni jehly, ale prostel to musel zvladnout, pichnul mi to do zadku a neomdlel🙂
mysli na to, ze je to posledni!🙂

mardusenka30
25. dub 2013

@nikolav hlavně najdi místo kde nemáš píchanec a zvládneš to, budem na tebe myslet, neboj

ewik84
25. dub 2013

@raaaadka jeste ne 😀 Proto je na to moc brzo 😀

nikolav
25. dub 2013

@mardusenka30 No tak ty už mám všude právě. A přemýšlím kam si to píchnout. Na jedné straně jsem se dnes píchala a na druhou mám modřinu od předešlého dne. Takže nevím ani kam to bodnout. Navíc dvě.

sasanka033
25. dub 2013

@nikolav jo a nevim teda koho pregnyl nestipal, to je naka mejlka🙂 me stipal taky, stejne jako kazdej den ten fostimon🙂)
ja myslim, ze nic neni uplna vyhra v tyhle zatraceny loterii🙂 neboj se, fakt...

raaaadka
25. dub 2013

@nikolav
To vůbec neštípe, neboj se nic. Vyber nějaký místečko. Taky jsem se bála a tahle nebolela a hlavně je poslední.

ewik84
25. dub 2013

@raaaadka jinak...cim dal tim min tomu verim. Takze uvidim v pondeli a pak pripadne na krvi.

nikolav
25. dub 2013

@sasanka033 To míchání mi ani nic tak nedělala. To bylo v pohodě. Už toho mám, ale dost budu ráda až si nic píchat nebudu.

nikolav
25. dub 2013

@raaaadka Díky já už mám tak břicho rozpichané, že nevím už kam a stejně to bude bolet, protože už je tam toho dost prostě.

sasanka033
25. dub 2013

@nikolav tak to jsi dobra, ja furt panikarila, ze tam budu mit bubliny a ze se mi neco stane🙂 a ze kdyz je budu honit ven, tak toho vystrikam moc a ta latka nebude fungovat..🙂 no hruza, bodnout to do sebe uz pro me proti tomu nebylo nic🙂 takze za dvanact minut na tebe myslim!🙂

Strana