icon

IVF v dubnu 2013. Přidáte se?

dada074
5. bře 2013

Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!

irisi
6. kvě 2013

@akashka děkuju.... telefon přímo na dr. nemám, počkám na zítřek zavolámdo Caru a kdyžtak pojedu, ale mám to 60km...... jinak teď regulérně krvácím a dost nárazově bolí pravá strana ....

sasanka033
6. kvě 2013

@meyryen jojo, bohuzel mi dneska po utz oznamili, ze ket nebude. snad dalsi cyklus, zrejme me ta stimulace na prvni ivf nak rozhodila a vubec ted vevnitr neni pro embryo idealne:/

mardusenka30
6. kvě 2013

@sasanka033 jj už budu hodná, už testovat nebudu, slibuji...

eevvaa
6. kvě 2013

@mardusenka30 ahoj, taky plánuji testovat ve středu, kdy to mám teoreticky dostat, testy už mám doma a odolávám

mardusenka30
6. kvě 2013

@irisi zkus přečíst tuto diskuzi třeba tě to trochu uklidní, ale určitě zavolej...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/asistovana-re...

akashka
6. kvě 2013

@nikolav jj chapu, ja prave byla taky desne nervozni, ze neco prosvihnu a odklad o dalsi mesic, jako vim ze by to nebyl konec sveta, ale teda byla bych hodne nestastna... k embryím gratuluju, taky jsem v patek takto jasala 🙂 my mame 5 blastocyst, tak to jsme na tom skoro stejne 🙂

@dada074 presne tak, kdybych tam dnes nezajela tak se nic nedelo asi, fakt jako nas docela nastvali..

mardusenka30
6. kvě 2013

@eevvaa já neodolala a bylo bílo a ted jsem na sebe naštvaná...už jedinně středa ranní moč jinak si uříznu prsty🙂

akashka
6. kvě 2013

@irisi no tak teda ja na tvem miste, bych na nic necekala a jela nekam hned...

sasanka033
6. kvě 2013

@dada074 ahoj, ja vim, snad to utece, ale zas mam obavy, kdyz je tam ta cysta.:/ no je to pakarna cely...tesila jsem se, ze pristi tyden budu mit toho naseho nanuka u sebe a ted zas kdovi, jak to se mnou bude za mesic.

nikolav
6. kvě 2013

@akashka Já jsem ráda. Měli jsme jich 6, ale zamrazili nám 4 nejlepší. Jako nebyl by to konec světa, ale mám to stejně jako ty. Taky by mě to mrzelo. Já doufám, že se to tedy co nejdřív vyřeší.

sasanka033
6. kvě 2013

@malinka_02 ahoj, tak drzim palce na ctvrtek, 10 je krasny cislo!🙂
a diky, ja jsem jen...zklamana, nepocitala jsem s tim, ze by se to mohlo odkladat. a trochu se bojim,kdyz je tam ta cysta a ze se mam zas ukazat az nejdriv 10 DC, tak to asi nestihnou zadny hormony kdyztak...? takze tobe se stalo 4x ze ti to posouvali?? jako v rade?

lussi
6. kvě 2013

dík holky 🙂

@dada074 my tam máme být v 7:15, do 11 ti bych měla být hotová říkali 🙂

@malinka_02 parádní úroda 😵

irisi
6. kvě 2013

@mardusenka30 děkuju

@akashka díky, jenže do nejbližší nemocnice nechci.... moc špatné zkušenosti po předchozím OHSS a do Podolí daleko a ani nevím zda by mě takhle večer vzali ☹ .... ale když to bude ještě horší pojedu...díky

holky a nemáte zkušenosti s cystami? jak mizí či se vstřebávají? já jich měla a mám spousty z toho hyperstimuláku, tak si říkám zda nepraskají 😕

sasanka033
6. kvě 2013

@lussi drzim palce a dej vedet co nejdriv!🙂

lussi
6. kvě 2013

Teď mě napadlo.....šly jste na sál nenalíčené, nenalakované nehty a bez šperků?

lucik1986
6. kvě 2013

@lussi Já jsem šla nenamalovaná, s gelovými nehty a bez šperků 🙂

irisi
6. kvě 2013

@akashka moc dobře jsi udělala že jsi do Caru došla, ty jo to je vrchol aby jsi i je furt hlídala a upozorňovala ☹ .... už to snad ani není že my jsme pacienti a oni lidi, který mají maximálně pomáhat

lussi
6. kvě 2013

@irisi mě cysty zmizly s MS, což u tebe nehrozí na dlouhou dobu 😀

lucik1986
6. kvě 2013

@irisi držím palce ať je vše v pořádku

akashka
6. kvě 2013

@irisi jasný chápu a do podolí se teď dovolat nedá? jako já tě nechci rozhodně nějak strašit nebo zmatkovat, jen já prostě vždy vše radši řeším hned a třeba i zbytečně než se stresovat...

@nikolav určitě jo, radši se jim prostě ozvi a uvidíš co ti řeknou ;) u mě teď stresování z toho, že se to nestihne, vystřídal stres z toho, že embryo nepřežije rozmražení a stejně se transfer posune.. no prostě furt něco :D

sasanka033
6. kvě 2013

@irisi ja teda co jsem byla loni v nemocnici kvuli velky cyste na vajecniku, kera mi pretocila i vejcovod, takze jsem lezla po zdi bolesti, tak mi rekla doktorka, ze pokud je cysta naplnena krvi a praskne, tak je to regulerni krvaceni do bricha, cili pruser jak brno. takze: myslim si, ze to nemuzou bejt praskly cysty, resp. rozhodne ne cysty s krvi. osobne si i myslim, ze s takovejma by te nikdo nenechal behat po svete🙂

lussi
6. kvě 2013

@akashka tak to je mazec, že se neozvali! člověk aby opravdu myslel na všechno. Kdyby to šlo tak si ta vejce odeberu sama 😅

sasanka033
6. kvě 2013

@akashka krindy pindy, do ktereho caru chodis?

lussi
6. kvě 2013

@lucik1986 tak to nevím jestli přežiju jít bez šminek 😀

irisi
6. kvě 2013

a ještě jeden dotaz mám utroš zavést i přes to krvácení nebo spolknout?

lucik1986
6. kvě 2013

@lussi 😀 😀

akashka
6. kvě 2013

@sasanka033 do repromedy... jako zatím pokaždé když měla koordinátorka volat, tak jsem jí musela uhánět no :-/

akashka
6. kvě 2013

@irisi četla jsem na netu, že když je opravdu silné krvácení tak spolknout.. ovšem v příbalovém letáku je, že v prvním trimestru výhradně zavádět, tak fakt nevím 😒 to sem ti moc neporadila, promiň 😒

sasanka033
6. kvě 2013

@akashka tak to je desny. este ze nas ve statnim vubec nerozmazlujou a mame si kvuli vsemu volat sami🙂 tim se vlastne vyhnem podobnym zklamanim no...

megie4
6. kvě 2013

Ahoj kočky 🙂
@lussi zítra přeju hodně velkou úrodu a hlavně žádný OHSS 😉
@irisi myslím na tebe,ať jste v pořádku.Zítra bych hned volala do CARu a teď bych asi lehla s nohama nahoru.Budeš v pořádku,neboj! 😵

Strana