Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
@megie4 oba jsou 10 kové☹
@eevvaa jj naděje umírá poslední ale ráno bylo v plaváčkovi krásné miminko a mě tekly slzy jako hrachy...
@mardusenka30 snad se taky někdy dočkáme, jen nevím, zda to se mnou mužskej přežije, od začátku týdne na mě leze krize, že to nevyšlo.
@mardusenka30 Neboj,z krve to bude určitě krásná hodnota. 🙂 Hele,já neměla 14.den a ni pididucha,prostě nic.A jak jsi na tom s příznakama ty?Já jsem to sice ještě dodnes nedostala(16.den po et),ale i dr.říkal,že utrouš to asi drží.A když jsem mu řekla,že veškeré příznaky mě opustili 9.den,tak říkal,že to je opravdu minimální šance.Však se to za chvíli dozvím. ☹
@megie4 no mám pocit, že už jich také moc nemám prsa bolí mín, mám pocit jako před menzes a únava a ráno hlad ale to vše umí utrouš...tak uvidíme flintu do žita hodím zítra, ale testování fakt akorát rozhodí, krev nám ukáže...i já na tebe myslím
@megie4 dobre ranko. kasli na doktora a priznaky.... ja nemela nic, test negativni a koukej....
@pistalinda35 Já vím a moc ti to přeju,jenže ty jsi vyjímečná,že jo. 🙂 😉 🙂
@pistalinda35 ty jsi naše želízko v ohni, podle tebe vím, že zázraky se dějí...
Holky vy se máte, že teprve čekáte na testy. 😉 🙂
Já bych na to chtěla přestat myslet, nehlídat ovulaci, nepozorovat se po ovulaci a nečekat na příznaky. Nevíte jak to udělat?? Něčím zaměstnat hlavu, ale čím.?
@mardusenka30 Tak tak,to je lépe řečeno! 😀
@mardusenka30
@megie4 jeste cekame na uterni ultrazvuk... dokud neuvidime srdicko,tak .... ale pokousim se verit, ze vse bude Ok..
@raaaadka také by mi bodlo chvíli na nic nemyslet a také nevím jak to provést, jak říkám jedině se nechat zmrazit🙂) dovolená je fajn nápad, nějaká řízená kdy tě ani na minutu nenechají v klidu a večer jen lehneš a spíš až do rána...třeba projít himaláje🙂
@pistalinda35 jj to čekání je nejhorší co člověk na ivf a těhotenství zažije, bolesti zapomene, čekání mu pořád zůstává...všem co na srdíčka čekáte držím pěstičky
Výsledek z krve je 0,5,takže negativní. ☹ Jedeme zrušit neschopenku a zítra do práce. 😝 Tak nějak jsem to opravdu čekala,takže mě to ani nepřekvapilo.Snad se na nás příště už štěstí usměje,my to nevzdáme. 😉 Přeju hodně štěstíčka všem. 😉 🙂
@megie4 ahoj zlato, mrzi me to:( jakej mas dalsi plan?
@mardusenka30 ahoj, takze ty mas ducha???🙂
@megie4 to mě vážně moc mrzí☹, ale jsi bojovnice a dočkáš se určitě. Jednou to vyjít prostě musí. Drž se, myslím na tebe...
@sasanka033 mám, ale já moc duchům nevěřím a hlavně se bojím mamatestu☹
Děkuju holky 🙂 Je to možná divné,ale mě se docela dost ulevilo,jelikož už vím na čem jsem.Tak další boj až tak za 3 měsíce s dárkyní,pokud se nám nezadaří doma,což je ale dost nepravděpodobné.Ale budu vás sledovat,tak se snažte alespoň vy,jasný? 😀
@megie4 mela jsem uplne stejny pocit...kdyz jsem si poslednim testem potvrdila, ze moje intuice je spravna a ze to proste nevyslo, tak se mi od toho tlaku hodne ulevilo, naprosto ti rozumim. pak jsem se zas nakopla, ze bude KET. a ted teda zas nic:/ no ale jak rika muj pritel, do dalsiho ivf, ktery by stejne u apolinare bylo az nekdy v zari, nam uz stejne nic neutece.
@megie4 jeste mi prozrad, jakto, ze na darkyni budete cekat jen tri mesice? mne to prijde naprosto fantasticky, myslela jsem, ze se ceka rok, dva...?
@mardusenka30 proc se bojis mamatestu? ja ducha nikdy v zivote nemela, takze mit ho na vlastnim testu, zesilela bych radosti a ani by me nehlo tomu neverit🙂
@pistalinda35 ahoj, jakypak copak, srdicko bude, to se preci neboj🙂 ted uz te stesticko neopusti🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mardusenka30 Budu tam volat během dopoledne.A tobě držím moc palečky! 😉 Nebyl ten druhý test 20tkovej?