IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
@kolino vydrž ještě, věř mi, že špatné zprávy se lépe tráví až jsou jisté, teď relaxuj a mysli na toho drobečka a nakaž mu ať nehraje na schovávanou...
@sasanka033 mě řekla, že si mohu vybrat a jít kamkoliv, ale asi jsem zvolila špatnou volbu☹
@nikolav aha a proc? jak to souvisi? ja to asi porad nechapu, promin🙂
@nikolav vidíš jak je tvé tělo šikovné a za přeobjednání nic nedáš, i když já byla v sobotu a vážně tam byl klid a já byla na transfer ten den sama...
@sasanka033 Měla jsem jít 25.5. ale doktorka chtěla abych šla už 24.5. že by to bylo lepší. A ptala se mě kdy teda chci jestli toho 25.5. jak to mělo být původně a nebo jestli 24.5. a já si vybrala to původní datum toho 25.5. ale cestou dom a i teď mám silné nutkání to přeobjednat 24.5. něco mi říká, že by to bylo lepší. No neumím to popsat.
@mardusenka30 Já vím, že by tam byl větší klid, ale nemůžu si pomoct. Něco mi říká ať jdu 24.5.
@nikolav no tak to poslouchej doktorku a svy instinkty! ja spis nechapu proc jsi chtela tu sobotu, vis...ze v tom nevidim rozdil.
@nikolav eeee, teda intuici🙂
@nikolav když ti to něco říká tak to poslechni a je to🙂
@sasanka033 Kvůli tomu klidu. No jsem blbá. Měla bych víc poslouchat vnitřní hlas k něčemu to asi je!
@mardusenka30 Už jsem tam psala tak uvidím jak to dopadne. Jestli to půjde přeobjednat.
@kolino holčičko zlatá tolik mě to mrzí ani vlastně nevím co ti napsat snad to mimoušek vybojuje a kdyby ne zkuste potom nativ IVF to jsem měla já a je to finančně přijatelné cca 12-15 000 Hlavně to nevzdávej a bojuj. Buď silná .Myslíme tady na tebe všechny a je nám to moc líto snad se holky nebudou zlobit že mluvím za ně ale určitě to cítí stejně. 🙂 🙂 🙂
@mardusenka30 ja vubec, až ted při preventivce jsem mu řekla že 4 neuspěchy.
@nikolav jak míváš dlouhé cykly? Já mívám 26-29 dní a bývalo to tak že 10-11 dc mi pichli pregnyl a 14-15 dc KET.
@kolino jo to znám já vždycky chtěla anžela i na utz vždycky když mi řekli že se zase ket odkláda..
@malinka_02 já právě nemám žádný cyklus. Nemám ovulaci. Mám jen Estrofem, který beru 1-1-1 a dnes jsem byla na UZ na kontrole a mám sliznici 7mm 10 DC a pak jdu na ten KET příští pátek nebo sobotu. A nic si píchat nebudu. Jen od pondělka nasadím ještě Utrogestan.
@nikolav aha takže vubec nemenstruuješ?
@malinka_02 ne sama menses nemám. Jen po vyvolávačce nebo po hormonech.
@nikolav tak to je sen všech žen 😉 hned jak budeš mít miminko tak budeš ít pokoj 😀
@malinka_02 No tento sen všech žen nás dohnal k IVF ☹ co se dá hold dělat když mám spící vaječníky.

@sasanka033 Protože jsem chtěla v sobotu kdy je víc klid.