IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
Tak přeji hezký skoropátek 😀
@pistalinda35 tak já mám žádost schválenou, 16.10 si jdu pro výsledky na imunologii, pak vyčkám na MS a jdeme na to. Počítám, že koncem října bych už opravdu měla začít píchat 🙂
@raaaadka věřím,že tentokrát bude vše v pořádku, žádný špatný scénáře si snaž nepřipouštět, právě proto, že sis už taky zažila svý, si zasloužíš konečně trochu toho štěstí ne? 😉 A na příznaky se vykyšli, já se cítila těhotně, až mě začalo bolet v zádech, ale to už jsem měla větší bříško 🙂
@mufyxa držím moc palce!!!
Holky mám depku, pobolívá mě břicho i záda, bojim se, že to dostanu. Příznaky pořád žádný, ani oči nemám lesklé a ani zorničky rozšířené. ☹
Holky, nevíte prosím někdo, proč se mi ta testovací čárka pořád tak pomalu zbarvuje???? Přeci jen dnes 12. den zpoždění, to už mi příjde trochu dlouho a čekala bych hned o testování tlustou čáru. ☹
Některá třeba píše: " nemám vůbec žádné příznaky těhotenství, jen mě bolí bradavky a břicho, nebo ...mám zvětšený prsa.....nebo mám žaludek na vodě. Ale každá má aspoň něco.
@raaaadka Netěhotně je velký pojem 🙂 Nejsi třeba ani unavená víc než jindy?A navíc jsi teprve na začátku,takže všechno může ještě přijít. 😉 Moc ti držím palečky na čtvrtek!!!!! 😵 😵 😵 😵 A posílám pár těhuvirusků na posíleníTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@megie4 Děkuji moc za pěkný IIIIIIII. 🙂
Ale není mi nic, unavená nejsem vůbec, asi jak mám ty nervy, tak se naopak v noci budím a mám vyspáno. Pořád jsem jak nadopovaná, plno energie. No a v břiše cítím úplně malilinkatou bolest nebo tlaky. Občas. Ale jsou to nervy, pořád se sleduju jak blázen, jestli třeba nebudu mít nějaký příznak.
@raaaadka já třeba unavená nebyla vůbec,naopak jsem právě nemohla spát skoro,přesně jak píšeš.. nevolnosti mi začali až někdy v 5-6 tt, taky jsem stresovala, že nemám příznaky, ale pak se to právě rozjezlo ve velkém.. akorát se stresuješ zbytečně, čárka na testu je a je jedno jak je nebo není silná, doktor ti to už jen potvrdí 😉 a jsou ženské které si svého těhotenství nevšimnou až do porodu, takže prostě někdy být příznaky nemusí.. tlaky a bolesti v břiše jsem měla taky a mám doteď, to jak se to tělo miminko přizpůsobuje.
Ahoj holky, jdu na kukandu 🙂
@raaaadka já měla před ms klasické předmestruační příznaky, tzn. bolelo mě v kříži jako bych to měla dostat a to bylo vše (to můžou být ty tvoje tlaky v břiše) . Ms nedorazila a mírné nevolnosti mi začaly až později, uričtě později než v 10tt co si tak pamatuji. A to byla taky chvilková záležitost.
Takhle tady asi ještě nikdo neplašil, jako já. 😒
ahoj holky jdu se podívta jak se vám daří a co je nového?
@ratatooy držím palečky 🙂 pěkně to letí

@pistalinda35 ahojky cysta se sama vstřebá a odejde většinou s menstruací.....takže příští měsíc tam nebude ....doufám 😉