IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
Tak dnes Utz a vypadá to na 4 x levá a 4 x pravá. Je to málo, no kéž by byla kvalitní a podlo se jich několik. 😉
A pak opět tekutina ve vejcovodu , někdy tam je někdy zmizí, pak tam zase je. Saktosalpinx - zřejmě brání zahnízdění, tak nevím co se mnou bude, jestli mám šanci.
@pistalinda35 tak jak na kontrole? jsem také moc zvědavá a doufám, že se k IVF dojde co nejdříve
@berucka povídej přeháněj co dnešní OPU? jak se cítíš? a kolik vajíček? zajímají mě všechny postřehy a zážitky
@raaaadka to bude akorát a hlavně hormony se zaměřují na ně tak budou dozrálý a kvalitní 😉 , už máš termín OPU. A jak jsou velký. S tou tekutinou sama nevím a mám ji taky..... jiný lékař v CARU říká že ženský otěhotní i s tím 😝 . a ja ho měla i při druhém IVF a prokazatelně na několik dní embryo zahnízdilo, bohužel neudrželo se....doufejme že to klapne a třeba ji zrovna v době zahnizďování mít nebudeš. Šanci máš, my všichni co to postupujeme máme!!!!
No velký jsou mezi 10 a 12 mm, v sobotu ještě utz kontrola a OPU buď v pondělí nebo úterý. Děkuju Ti moc za podporu. Chtěla jsem array vyšetření ( genetika), ale při tomto počtu nechci riskovat, že by nebylo nic. Moc si přeju, ať to vyjde, embryjko se zahnízdí a pak už ta tekutina nevadí. Teď ji tam mám, myslíš, že ji třeba odsajou nebo vypusti 😉 při OPU???
Je to tekutina ve vejcovodu, někdy ji tam mám před menzesem, pak tam zase není, teď tam zase je. Prý poškozený vejcovod asi.....nevím.
@raaaadka bohužel to neudělají, tak nikde jsem to nenačetla ani lékaři mi o tom neříkali ☹ .... fíha.... také mám pocit, že je tam jen po ovulaci až do pár dní před menses.... jenže já s tím byla na laparce a oni povídali, že vejcovod vizuálně vypadá ok a v tu chvíli tam tekutina nebyla...... ( prý se tam podle nich drží tekutina když se poškozený a vypadá jako buřtík, na několika místech zůžený)
ahoj devcata. Dnesni ultrazvuk me potesil.Folikulky zase trosku vyrostly.Picham tedy jeste dnes a zitra, v sobotu ultrazvuk (16den) a v pondelni zrejme OPU.Huraaaaa.Ja jsem tak stastna.Je to zase krok dal.Dekuji moc za podporu !
No já byla objednaná na laparku taky a pak jsem nešla, protože tam nic nebylo. Teď to tam je a před dvěma dny nebylo. Ani nevím po čem bych měla srůsty, žádné záněty nemívám.
Mimochodem dnes mě bolí docela vaječníky a mimo to mám ovulační hlen, opravdu hojný. 😉
@pistalinda35
My snad budem mít OPU spolu. 🙂 kolikátý jsi den cyklu a jak máš velké folíky? Máš jich hodně? Já ne. ☹
@raaaadka Moc jich zatim nemam.Jeden dominantni 14 mm a ostatni jsou mensi.Pry to ale dozenou. Dnes jsem 14 DC...13 den stimulace. Bohudik, ze jsem minule doktorku premluvila k pokracovani ve stimulaci,kdyz vezmu,ze ji chtela ukoncit...Stacilo jen zmenit hormony 🙂 pisu z mobilu omlouvam se za styl psani.
@raaaadka Mam nafoukle bricho jak pred menzesem a obcas boli podbrisek.Vic me ale boli hlava, pritom ja na to vubec netrpim...
No já na každé straně jen 4 a velikost mezi 10-12, takže na ten gonal asi moc nereaguju. Nebo možná by to bylo stejný i u jiných hormonů. Jéé tak jsem ráda, že tu někdo bude se mnou ve stejné fázi. 🙂
@pistalinda35
@pistalinda35
Menopur jsem píchla včera poprvé a teprve dnes mě bolí vaječníky. Budeš mít ET v tomto cyklu?
@pistalinda35 gratuluju 🙂 , vidíš, že si je krásně vypěstuješ... jen to holt chviilku trvá ...dobře si udělala s tím přemluvení, hlava bolí od hormonů, ještě to vydrž
@raaaadka hmm já také nic zjevného neprodělala, ale asi vím čím mi to způsobili..... okresní lékaři v nemocnici když mi punktovali vodu z břicha při OHSS, až poté se to tam začalo ukazovat, předtím absolutně v pořádku
@raaaadka Pokud vse bude OK, tak bude ET v tomto cyklu.Snad nam to Radus vyjde 🙂
holky dnes jsem absolvovala OPU a jsem z toho malinko rozhozena ☹.... při posledním UTZ mi dr. napočítala 17 velkých folikulů a 5-6 menších okolo 13mm. Předpokládám, že do dneška ještě všechny rostli. No a dnes mi jiná dr. punktovala pouze 15 folikulů a výsledkem je 10 vajíček ☹. Když jsem se ptala zda je to běžný, tak mi tvrdila, že prý se nepuktují všechny jen zralé a že ani nemusí být a neuvolní se vajíčko bla bla bla.....prostě zmatená.... jaké máte vy zkušennosti sipůvodním počtem a následnou punkcí
docela se bojím zítřejšího telefonu, kolik se jich oplodnilo ☹
@raaaadka @pistalinda35 počkejte vy budete mít lepší bojovníčky než my s většími počty 😉

@maraida utrogestan ja mam až po agolutinu až od toho 7tt