IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!

•
9. dub 2013@mispulina912 nechodíš náhodou do Iscare?
0
@janice_opice http://www.modrykonik.cz/diskuse/asistovana-rep...
taky sem slyšela no třeba nekdo o nem neco napiše
taky sem slyšela no třeba nekdo o nem neco napiše
@janice_opice asi je to o tom, co clovek, to jiny pocit. Ja na Cube neslysela nic lichotiveho 😞
@janice_opice Pronatal Praha. Ja treba potrebuji, aby se o nas staral pouze jeden lekar. Kontroly, OPU, ET, proste vzdy jen ten jeden.
@ratatooy pokud bude nejake priste, tak to urcite zmenim, ale asi za Car v Praze. Sice jsem zvykla jezdit a autem a jezdim moc rada, ale k lekari asi ne. Nedokazi si predstavit treba po OPU jet autem domu 200KM. :-|
Nastesti mame pres zname dojednany kvely pristup ve stavajicim Caru, ale jak to tam chodi jinak, to je dost divne. Slusne receno 🙂
Nastesti mame pres zname dojednany kvely pristup ve stavajicim Caru, ale jak to tam chodi jinak, to je dost divne. Slusne receno 🙂
Holky co znamená zkratka ohss co tu píšete? 🙂 Jinak děkuji za rady, pokouším se hodně pít, ale vzhledem k tomu, že toho normálně moc nevypiju zkusím ty džusy.
@janice_opice Koukám, jaké pálky už jsi za IVF nechala. Doufám, že se nám teď zadaří, protože pokud bych neměla příspěvek od pojišťovny asi by jsme dávaly dohromady takovou sumu špatně. O to víc člověka zaráží, že tam v tom nemají pořádek vždyď se nejedná o pár kaček.
Jinak já chodím do Sanusu Jihlava. Pokud by to mohlo někomu pomoc. Všichni jsou tam opravdů úžasný, nenarazila jsem na jediný špatný pohled nebo slovo, všichni usměvavý a lidé na prvým místě. Žádné zálohy dopředu se tam neplatí a pokud by jste náhodou neměly dostatek peněz i tak se tam s němi dá dohodnout. Nevím kolik se platí v jiných car, ale co vím z diskuzí od paní, která přešla z Brna do Jihlavy. Nestačila se divit o kolik byl Sanus lacinějši.
@janice_opice Koukám, jaké pálky už jsi za IVF nechala. Doufám, že se nám teď zadaří, protože pokud bych neměla příspěvek od pojišťovny asi by jsme dávaly dohromady takovou sumu špatně. O to víc člověka zaráží, že tam v tom nemají pořádek vždyď se nejedná o pár kaček.
Jinak já chodím do Sanusu Jihlava. Pokud by to mohlo někomu pomoc. Všichni jsou tam opravdů úžasný, nenarazila jsem na jediný špatný pohled nebo slovo, všichni usměvavý a lidé na prvým místě. Žádné zálohy dopředu se tam neplatí a pokud by jste náhodou neměly dostatek peněz i tak se tam s němi dá dohodnout. Nevím kolik se platí v jiných car, ale co vím z diskuzí od paní, která přešla z Brna do Jihlavy. Nestačila se divit o kolik byl Sanus lacinějši.
@samanta001 hyperovulační syndrom,telo nadmerne reaguje na hormony tudíž se po odberu muže ve vaječnících a břišní dutine vytvořit voda,bolí to jak prase a je třeba o zachytit včas,a hodne pít no cca 5litrů
Začni psát odpověď...

Odešli