IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
@ratatooy Jo jo zasloužil by si to!!!! takže fakt to jinak nedopadne přece už!!!!! 😎 😎 😎
Holky, že to ta moje embrya zvládnou, prosím, ať to zvládnou! 🙂
@raaaadka to je jasná věc, že joooooooooo 😉 😉 😉
Moc vám všem děkuju za účast! 🙂
Bolelo vás po opu břicho? Mě bolí furt jakoby děloha, mám takový tlaky a dloubání chvílema. Vaječníky nebolí. Myslíte, že je to tak v normě??? Děkuji všem za odpovědi.
Ahoj vsem, ja mam dnes den ☹ . Zrusila jsem PGD, zasadni rozhodnuti a ted dalsi problem - mam silene nafoukle bricho, manzel me donutil zmerit teplotu 37,5. Na OPU jsem byla v pondeli. Nevite nekdo co se deje? 😒
do prdky, píšu a smazalo se mi to....tak znovu 🙂
holky pokud se vám cokoliv nezdá, tak volejte do CAR, minimálně budete mít klidné spaní, čím míň stresu tím líp a co si budem povídat v naší situaci člověk stresuje kvůli každé prkotině 😀 Já volala často a vždycky na mě byly sestřičky milé 😉
Holky mrkněte na lunární kalendář online. 🙂
No jo, tak vidíš, to bude ono. 😉 a to břicho je zácpa, tu nemívám, proto jsem jí hned nepoznala, mrchu. A to piju a piju.
Také beru listovku, už půl roku a měsíční přestávkou. Pořád jsem čekala, že třeba otěhotním. 😉
@ratatooy potichounku gratuluju 🙂 Kdy jdeš na krev?
@janice_opice ke komu jdeš ve středu?
@raaaadka nechci ti do toho kecat,ale není to škoda,nenechat je zamrazit a nechat vyhodit?Nedáte ty 3000 nějak dohromady?
Jinak já jsem si nechala dělat PK i u jen 2 embryí.
@pistalinda35 to je bomba!!!Přes ten šílený začátek nakonec taková úroda 😅
@dada074 to je krásné!V jakém CARu jsou tak skvělé sestřičky?
Jinak holky,mě se imuno zlepšilo,mám ho prý už OK,takže můžu směle do dalšího pokusu.Dnes jsem v CARu nafasovala plán a léky,od pátku budu brát Estrofem a od příští nedělě bych měla začít stimulovat.Budu píchat Decapeptyl a Menopur 300j.
Jo a diskutovaly jste tu o těch časech injekcí...tak mě dnes řekli,že Decapeptyl mám píchar večer a Menopur ráno.Při minulých 2 IVF jsem vždy píchala stimulační injekce večer a tady mi bylo řečeno,že prý ráno to má lepší účinek.Tak nevím...

@janice_opice to bych vam moc přála ten bude štěstím bez sebe takž vam to musí klapnout prostě musí😀DD