icon

IVF v dubnu 2013. Přidáte se?

dada074
5. bře 2013

Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!

lussi
14. dub 2013

@raaaadka Radu u sebe bych to nepoznala, příznaky byly stejné jako před ms 😎

lussi
14. dub 2013

@pistalinda35 krásné, krásné, tady taky svítí 🙂

ratatooy
14. dub 2013

ahoj holky tak u na sje to pořád stejny nic hroznyho se nedeje včera jsme byli na oslave tak jsme si s manžem i zatančily 😀

raaaadka
14. dub 2013

Holky, 2. Den po Et a nic mi neni, necítím břicho nic, teď nevím co teda, je to normální???

berucka
14. dub 2013

@raaaadka Ja som na to uplne rovnako, Raduš. ET bol v utorok, pocity skoro ziadne, len napatie v prsnikoch, ale to uz od stimulky. Tak neviem, utesujem sa, ze je na priznaky este skoro 😖

raaaadka
14. dub 2013

@berucka
Taky si myslím, že pokud se má zavrtávat, tak bych musela něco cítit, trochu bolest břicha nebo tak něco.

alba1
14. dub 2013

@raaaadka
@berucka holky a ted to čekání...člověk se pozoruje a čeká...do testu daleko...tak musíme vydržet... 🙂

go
14. dub 2013

@raaaadka trochu Ti zavidim, ja se chvilku zvednu a neco si podam , hned bolesti bricha. Zacinam mit hrozne nerviky 😒
Jak se jinak citis Ty? Co mas v planu na dalsi dny? 😉

go
14. dub 2013

budouci maminky 🙂 kolik berete utrouse denne? Dodrzujete nejake omezeni v jidle? Je neco zakazane nebo naopak doporucene? 😉

alba1
14. dub 2013

@go já beru 2-2-2 utrouse...jim to na co mám chuť...jím cottage s rajčátky...kvůli bílkovině...jen jsem někde četla, že není dobrá skořice...ale víš, co těžko říct...

pistalinda35
14. dub 2013

@go já beru utroš 2-0-2 .... listovku a vitamínky....

lussi
14. dub 2013

@raaaadka
@berucka holky nebojte, nemusíte cítit vůbec nic! Někdo u zahnizďování malinko zašpiní, někoh bolí celou dobru bříško a někdo (jako třeba i já) nepozoruje vůbec nic. První příznaky jsem měla až někdy ve 13tt, vadily mi vůně uzenin, jinak opravdu nic. Moc držím palce! 😵

lussi
14. dub 2013

@go prý nejsou vhodné plísňové sýry a různé takové ty majonézové saláty, ale to si myslím, že je to s píš kvůli tomu, že můžou být zkažené, kor u těch plísňáku to kolikrát nějde ani poznat, takže tomu bych se vyhýbala možná až v létě. Já po transferu jedla všechno na co jsem měla chuť 😉

lussi
14. dub 2013

když jsem nevěděla, co můžu a co nemůžu nebo bych neměla, tak jsem mrkla na net co je fajn pro těhotné, ostatně teď těhotné jste, minimálně do testu určitě 🙂

go
14. dub 2013

@alba1 ja mam napsano 2-0-2, coz me prijde malo, skoro vsechny to mate 2-2-2. Skorice, plisnove syry, to jsem take slysela.

alba1
14. dub 2013

Včera se mně mamina ptala jak se cítím, tak jsem jí říkala, že mám někdy pocit, že to mám dostat a potom zase nic, nebo, že mi bolí sem tam v kříži...a její odpověď no tak to je příznak toho, že se to vylučuje ☹ ani nevíte jak mi to bylo líto...šla jsem k mému muži ukápla slza, ale docela mě to vzalo...možná je to tím, že jsem teď přecitlivělá...ale měla si to nechat pro sebe...těžko se může vžít do mé situace ☹ že člověk pořád čeká, že čeká na nějaký náznak, že to dopadlo dobře, že čeká na test, že pořád se čeká a pořád žádná jistota...

go
14. dub 2013

@pistalinda35 tak ja beru stejne utrous. Mamavit, listovku a lekarka u nas doporucuje vsem Magne B6, tyden od ET po 2 tabletach a pak az do 36tt po jedne. Je to pry dobre na delohu a pak i pro plod 🙂

go
14. dub 2013

@lussi jj, ja slyselo to same. Taky jim na co mam chut, manzel me doprava, tak to budu vypadat 🙂 . Nevadi pak na sobe zapracuji 😉

lussi
14. dub 2013

@alba1 já bych naopak řekla, že to je příznak toho, že se mrněti u Tebe líbi 😉

go
14. dub 2013

@alba1 uplne te chapu. Myslim , ze mamka u tom zase toplik nevi, protoze to opravdu neni pravda. Pokud se to vylucuje, ani neni kolikrat nic citit. Kazdy to ma jinak a kdo nezazije asi nikdy nepochopi ☹ . Hlavu vzhuru , to dame 😀

lussi
14. dub 2013

@go já taky hrozně přibrala 🙂 Do porodu pak na necelých 90 kg (má váha před 1. IVF byla 55 kg) a to jsem měla těhotenskou cukrovku, takže přísná dieta 😀 Tank hadra 😀

go
14. dub 2013

@lussi to me cekaji pekne veci, pre zacatkem stimulky jsem mela 53 a uz je z toho 56 az 57. Nastesti se skoro nevazim, ale na vecech to clovek pozna hned. Nejvice me mrzi, ze normalne clovek rekne, jsem tehotna , ale ja to rict nemohu ☹

alba1
14. dub 2013

@lussi
@go pak mě mrzelo, že jsem vůbec něco říkala...ale je mi jasný, že to těžko můžu probírat s někým kdo si tím neprošel...holky dík, já věděla, že tady je to jiné... 😉 musíme věřit...všem držím pěsti...

go
14. dub 2013

@alba1 nic si z toho nedelej, me zase vcera kamaradka, ktera to vi, napsala - cituji: to nakonec asi nemas tak kvalitni vajicka, jak si jsi myslela, kdyz Ti zbyla jen dve pekna embrya. Premyslis uz o darovanych? Koukala jsem jako blazen. ☹

lussi
14. dub 2013

@go no to teda bylo od ní pěkně hnusné, necitlívé a kamarádka by tohle neměla vypustit z pusy 😠 Jí se to jednou vrátí, až ti bude závidět krásnou a spokojenou rodinu 😉

ratatooy
14. dub 2013

ahj holky hezkou nedeli přeji

lussi
14. dub 2013

@alba1 u nás to taky nebylo to pravé ořechové, v době, kdy jsme se už dlouho urputně snažili, založil rodinu můj bratr (s tou slečnou se znal sotva čtvrt roku a malýho zplodili ožralí někde na hotelu) No a máti, když mi volala a já třeba byla po dalším nevydařeným pokusu mi vyprávěla jak jejich malej dělá pokroky a tohle a támhle to a na to jak to s námi vypadá se ani kolikrát nezeptali, přišlo mi že je to vůbec nezajímá, já vlastně doteď nevím jeslti je to zajímalo nebo ne 😀

lussi
14. dub 2013

@ratatooy nazdar těhule🙂

ratatooy
14. dub 2013

@lussi ahojj jak se máš?dneska mame krásný počasí,no už mi to začina docházet že asi tehule fakt budu,včera sem videla sestřenici s mesičnim mimčem a furt se mi chtelo z toho řvat😀a u každy kraviny bych bulela😀

ratatooy
14. dub 2013

@lussi je to znam neco podobnyho,mi když jsme s manželem vždycky o nečem uačli mluvit tak bracha nas vždycky předběhly,prvne jsme začali mluvit o mimču,oni najednou přišly že čekají,to by nikdo nečekal,pak jsme řekly že budem stavet,no za chvilku přišly že prodaly byt a jdou stavet barák,no a td konečně aspon budem první kdo bude mit další dítě😀

Strana