IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
holky , tak probehl uzasny obed ve skvele restauraci, ale jsem silene unavena. Ted po navratu jsem hned zalehla k telce. Unava bude asi tim utrogestanem, pry takto pusobi, jsem fakt hotova 😒
@irisi Děkuji a moc Ti držím palečky, ať je ti lépe a vše dobře dopadne
@megie4 beru Prednison od začátku stimulace, protože mi zjistili NK buñky a hraniční protilátky proti ováriu 🙂 Holt si to vybralo svou daň,chytla mě před OPU viróza a kašel a rýma se mě stále drží...
@ewik84 ja mela uplne to same a nakonec jsem si radeji 3 dny pred ET zasla k lekari do Caru. Mela jsem teplotu a bolesti, bricha, zad....Mela jsem slaby OHSS, dostala jsem antibiotika na dva dny a udelalo se me trochu lepe. Bricho nesplasklo a boli i po vcerejsim ET. Byt tebou, tak si radeji v pondeli min. zavolam nebo rovnou zajdu na UTZ do Caru, at mas pred ET klid.
@ewik84 pozitivni je, ze OHSS ve slabsim stadiu podporuje uhnizdeni embrya. Antibiotika na jsem mela pouze 2 dny, kazdy den jeden prasek a take je to pry priznive pro uhnizdeni. Hlavne si tam urcite zajdi, me to opravdu pomohlo. Take jsem nespala a pri kazdem pohybu skoro rvala bolesti, nekdy fakt i hlasite, ze manzel byl pekne vystraseny co me je 😒
@pistalinda35 neprovokujte s tim zahradnicenim, ja tomu vubec nerozumim ☹
Děkuju za rady děvčata 🙂 Zkusím se doktora ještě zeptat až půjdu ve středu na utz.Jsem fakt zvědavá,co z něj zase vypadne. 😅
ahojky,chci se zeptat, kolik jste dopláceli za Cetrotide?
@eevvaa za prvních 7 dávek po koruně, pak za jednu asi 900 Kč
no já si teď píchám Gonal a pak se k tomu přidá ten Cetrotide, jednorázově nebo těch injekcí bude více?
@eevvaa já ho píchala denně asi od 7 dne do konce stimulace...

@megie4 začala jsem ho brát den po OPU a to mám imuno v pořádku a pro jistotu mi ho dr. taky dala...... beru teda půlku ráno ..... já být tebou jestli ho máš tak ho ber, i když jestli na něj budeš reagovat tak jako já, že chytneš hned každého bacila který okolo lítá, tak aby sis pak nevyčítala že jsi pro et nachcípaná 😕