IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? V polovině dubna začínám se stimulací na IVF.
Zatím si vás dočtu... :o)
@janinafox jsou tam skvělé věci,já jsem právě malovala,Púa s melounem a oslíka (ten je skvěle přihlouplý) a teď bych chtěla něco většího.A není to neteř,ale praneteř (jestli se to tak říká),brácha už je totiž dědeček a to mu je 42 let a já ve svých pomalu 39 chci ještě dítě(to je děs),malá má šest měsíců.
@paru ahoj a určitě se přidej.Co máte za problém,jestli se mohu zeptat?
@dada074 no výběr mají dobrej... já pořád nevím jestli to vymalovat na světlounce žlutou, nebo do toho mixnout někam i světlounkou zelenou, tak nejdřív vymaluju nějak takhle a pak šablony budeme asi řešit až bude mimčo aspoň na cestě... 🙂
joo ták, pardón 😉 no, to je mladej děda teda 🙂
@janinafox no on se činil,první v 18 letech,ale vnučku má od mladší dcery(kluk prý na to není,má rozum,zato mladá ne),bylo jí 16 let když s tím přišla,bráchu málem odvezli,přišel mi to zdělit,že to chudák nemá komu říct,tak jsem tu do něj nalila půl flašky ferneta a pak to i rozdýchal,dnes je to jejich vlastně třetí dítě,je s ní doma švagrová,holka chodí do školi,no mají veselo.
Ahoj, díky za přijetí. Jsem už "zkušenější", bude to moje páté IVF. Zatím se nám nezadařilo ani po šesti transferech, snažíme se už 9 let. Přirozeně již nemohu otěhotnit, nemám vejcovody
@paru tak já jsem to naplánovala na konec dubna MS by měla dorazit kolem 26.4. na Car se teprve budu objednávat,ty budou koukat,že už jsem tam zase 😅 ,jinak já čekám na léky,jedna holčina mi posílá Fostimon a druhá Cetrotide,tak až léky dorazí volám.Jinak zatím nikdo nestimuluje,je čekáme a kec.....
@paru Ano už po páté si to platíme sami a sehnala jsem léky levněji.mě brali vejcovody po 4 pokusu a pátý nevyšel (chytla jsem nějaký bacil a měla přes 38,tak se tomu ani nedivím),ale šestý klapnul a na podzim jsme podstoupili sedmý a vyšel také(mimčo to vzdalo,ale to je jiná),také si říkám,že kdyby mi je vzali hned před prvním pokusem mohli jsme mít miminko o hodně dřív,ale to je jen kdyby,neboj vyjdeto.
Jééééé já to poslala sama sobě,to jsem ale trubka,no nic pa
Ahoj holky, tak jsem vás po delší době dočetla. U nás je posun v tom, že jsem se objednala na 28.3. na poslední konzultaci k dr do CARU a tam by nám už měli dát i léky. Na jednu stranu se moc těším, na druhou se šíleně bojím
Dobré ráno všem,po ošklivém víkendu.To bylo počasí,že by psa nevyhnal.

@dada074 jé, díky moc.... no co jsem zatím v rychlosti nakoukla, maj tam úžasnej výběr... no tygřík z medvídka Pú zaručeně vede, ten je úžasnej 😀