IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
Ahoj holky, prosím poradte, já už si to vůbec nepamatuju z předchozího IVF - minulé pondělí přišla mrcha- vysadila jsem utrogestan a byla silná ..vždycky to mám extrémně,ale tentokrát to bylo tuplovaně, to bych chápala....v pátek mrcha odešla, čisto nic..včera čisto nic a večer jsme měli sex a dnes ráno jsem začala zase růžově špinit..:( Nemáte někdo podobnou zkušenost? Kujuu
@pistalinda35 tak ať se pořádně zakosne!!! 😉
@ratatooy paráda,gratuluju 😵
@nikolav OK,díky 🙂
@raaaadka Docela mi tlacili brisko, ale jinak opravdu super pristup. Pritel to sledoval na monitoru,ja moc nevidela ☹ jj,mam stadium blastocyty a ty dva mrazacci jsou take pry kvalitni blastocyta 🙂
@janice_opice jani tak takovou ja mam skušenost uplne normalne po porodu pořád po každym sexu špinení nebo mrchu mám stylem jeden jo dva dny ne pak zase dva dny jo
@pistalinda35
🙂 hmmm. Já střídavě, chvíli přesvědčená, že to vyjde, pak zase naopak. 🙂
@go
U mě taky, chvilema pobolívá břicho, pak zas vůbec nic, to jsem hned nervózní. No a cítím vaječníky, ale to i když má přijít MS pokaždé. Nevím jestli bych to zahnizďování nějak cítila nebo ne. Naposled jsem byla těhotná před 9 lety a to jsem cítila až těsně před MS, tak 3 dny před euforie, čistá pleť, žaludek na vodě a únava, furt bych spala.
holky,tak jsem kvuli hospitalizovana v nemocnici ☹ ...2.stupena uvidi se dal, lejou do me infuze,takze zitra ocekavam zhorseni,mozna punkci

@pistalinda35
Super, jak jsi se cítila? Zavedli ti asi blastocystu, viď? A jaká stádia ti mrazili? U mě nic nezbylo na mražení. 😉