IVF v dubnu 2013. Přidáte se?
Ahoj holčiny v dubnu bychom chtěli podstoupit další pokus IVF.Je tu nějaký spolubojovník!!!
@pistalinda35 fakt krásný 🙂 tak to je mamča dobrá, že to vydržela takovou dobu...ale asi to fakt pomáhá...a je pěkný se k tomu po letech vrátit...člověk toho spoustu zapomene...fakt krásný...
@pistalinda35 je, to je super 🙂 Skoda, ze jsem na psani tak lina 😒
Tak ET za mnou. Ale to bych nebyla ja, aby zase nebyly nejake komplikace. Prijedem tam a dr. vola do laboratore, kde ji rekli, ze mame emrijka pomala, ze by jim dali jeste den. Tak ja vynervena, ze tam jedem hodinu a pul zbytecne a ze nas to ceka zitra. Pak me dr. prohlidla a rika, ze mam hyperstimulaci, ale tak stredni, takze by to neodkladala. Nakonec uhadala, ze me vzali dneska. Pred zavedenim mi embriolozka rika, ze embrijko od rana jeste hezky dorosto. Zavedeni v pohode. Odvezli me pak na pokoj a ja se ptam sestricky, je, ja tu budu sama? A on, ze jo, ze je to nadstandart, ze se mnou dneska vubec nepocitali a 4 luzaky uz jsou vsechny obsazene. Tak nevim, ale mam z toho pocit, ze embrijko nebylo hrozne, ale ze na me proste zapomeli. Ale dobre to dopadlo, tak ted jen, at se bublinka zavrta 🙂
@ewik84 gratuluji a přeji hodně síly...
@ewik84 Držím moc a moc palečky 🙂
Tak me trochu boli v zadech, bud z bot nebo jako na MS nebo.... 🙂
@mardusenka30 já píchám gonal 7 dní a mám bříško nafouklé (hlavně večer) a od včerejška mě píchají vaječníku trošku.. myslím, že to asi je normální, že to cítíme ;)
@akashka děkuji za odpověd, aspon víme, že se něco děje🙂, já se dozvím co už ve čtvrtek, to mě čeká první uz
Ahoj holky tak odebráno 14 vajec 🙂)) více napíšu večer, není mi uplně dobře ☹
@mardusenka30 ja jdu ve čtvrtek už na druhý utz, tak snad se dozvím už kdy bude OPU a doufám, že v sobotu 🙂 držím pěsti na první utz ;)
@lucik1986 super počet ;) tak ať je brzo líp a ať se vše pěkně oplodní ;)
@ewik84 Tak přeju moc moc štěstí, ať to dobře dopadne!!!!!!!!!!!!!
@akashka díky, já zas budu držet pěstičky tobě🙂
@raaaadka tak snad 🙂
@ewik84 tak super tak at se hezky zavrta!
@mardusenka30 me taky bolelo bricho hodne!
@lucik1986 to je krasny pocet!
@malinka_02 jj postupně se stávám malou velrybkou🙂 ale dá se to zvládat...jsem ráda, že jsem doma...
@lucik1986 to je jako já 🙂 držím palečky !
Prosím,prosím,potřebuju radu.Od rána jsem jak na trní. ☹ Myslíte,že může nastat ovulace,i když si píchám Diphereline od 2.DC?Dneska jsem 10.DC a od rána výtok jako při ovu.Zítra mám jít znovu na utz a v patek by mela být OPU.Mám docela strach,že se nedostanu ani tam.Co si o tom myslíte?????Je možné ovulovat i přes podávání toho léku?
Ahoj, mám právě po ET, můžu se k Vám přidat?
Mám už doma jednu cácorku předškolačku z 1. IVF a teď zkoušíme poslední pokus - 3. IVF. Jinak už to vzdáváme a zůstanem u jedináčka. Moc tomu už nevěřím, mám 36 let...
Ratatooy - četla jsem na Reprofitu, že zahnízdění embryek od oplodnění může být dokonce 6-8 dní, takže po ET se odečítají se dny kultivace. My jsme měli pouze 48 hodin, takže od ET počítám 4-6 dní, ale názory se různí, někde píšou dokonce až 10 dní 😝
Všechny zdravím.

@pistalinda35 to je nádhera,ne pro zasmání.