icon

IVF v květnu-červnu 2013

baby1984
9. dub 2013

Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀

hhani
30. kvě 2013

😀 ...bud jsi měla krátky protokol-injekce jsi pichala cca 7-10dnů a nebo dlouhý kdy pichaš dele..a OPU je odběr vajíček 🙂

lenkafel
30. kvě 2013

@aranel6 aha, tak děkuji za vysvětlení a do té tabulky to píšete aktuálně, co se týče tohohle roku a nebo i zpětně???

hhani
30. kvě 2013

@aranel6 tak já to napsal jinak,ale snad tak nějak dobře..i když ..když to čtu tak jsem to pochopila asi blbě a mám taky pěknou díru v nauce 😀 😀

hhani
30. kvě 2013

@lenkafel vše co máš za sebou i aktualni stav😉

orin77
30. kvě 2013

@aranel6 A proč to má sílit ob den?

kamisb
30. kvě 2013

@orin77 - říkají, že to HCG ze začátku roste jen každý 2-3dny..

brsh
30. kvě 2013

Ahoj holky, tak jsem vyrazila do Iscare pro recept a radeji jsem se nechala taky dobnout, tak cekam do sesti.na hcg. V nejhorsim to bude zitra rano 🙂 Nevim, jak bych to pred rodinama okecala az do pristiho ctvrtka, ze nemam tuseni, jak.ivf dopadlo 😉 Tak snad... Ale test byl zase silnejsi jak vcera. Takze doufam....

orin77
30. kvě 2013

@brsh Budu držet pěsti. Určitě Ti oznámí zprávu, ze které se budeš vznášet v nadšené euforii 🙂

hhani
30. kvě 2013

@brsh straaaaaaaaašně mooooooc držim palce !!!!!!!!!

brsh
30. kvě 2013

Holky, dekuju moc!!! Nefunguje doma net, tak se snad prihlasin odpo. V tom.mobilu mi to leze na nervy 😉

janice_opice
30. kvě 2013

@lenkafel do tabulky píšeš kolik máš za sebou pokusů a pak aktuální datum pokud probíhá anebo čekáš...

janice_opice
30. kvě 2013

@brsh no tfuuuj tfuuuujj tak dej vědět!!!! ale je to tam to je jasný kor když to sílí

janice_opice
30. kvě 2013

Holky já stejně budu tu tabulku muset upravit aby to trošku vypadalo, snad o víkendu, tamtu jsem vytvořila jen tak narychlo,aby něco bylo 😉

meyryen
30. kvě 2013

Ahoj holky, tak nám zůstal jeden bojovníček, pro kterého si odpoledne jedeme. Pětibuněčné embryo se známkou dvě, od včerejška to vytáhnul z troječky 🙂

kamisb
30. kvě 2013

@brsh - tak to je super 🙂 potichoučku gratuluji 🙂

kamisb
30. kvě 2013

@meyryen - tak sláva ...tak ať se drobečkovi u Tebe moc líbí 😀

misulaf
30. kvě 2013

Ahoj holky, potřebuju radu...dneska jsem 7.den po ET (jedno osmibuněčné jedničkové po 3.dnech kultivace) a 12.den od píchnnutí Pregnylu 10000j. Mám na testu slabounkýho dušíka...myslíte že je to ještě ten hajzlík Pragnyl?? 😉

kamisb
30. kvě 2013

@misulaf - no ráda bych Ti dala pozitivní odpoveď, ale tohle bude hraniční počkej na zítřek nebo na sobotu a porovnej to. Ale určitě tu nějaká naděje už je.

misulaf
30. kvě 2013

@kamisb Ty jsi taky jako já všude 😀

aranel6
30. kvě 2013

@orin77 Jak ti už psala kamish-HCG z počátku roste dvojnásobně každé 2-3 dny -později cca od 7-8.týdne už jen co 4.tý den, ale to už to zpravidla nesleduješ 🙂-je to hlavně pro vás co jdete na krev-pokud by jste šli na krev znova třeba za 3 dny-mělo by být HCG dvojnásobnou hodnotu,tak se potvrzuje prosperující těhu.
Ale na testíku by to násobení taky mělo být vidět 🙂

orin77
30. kvě 2013

@meyryen To je úžasné, až mi z toho přeběhl mráz po zádech. To je teda chlapák. Jde vidět, že je opravdu vyvolený s vůlí to dotáhnout do zdárného narození 😉

orin77
30. kvě 2013

@aranel6 děkuji moc za informace

kamisb
30. kvě 2013

@misulaf - njn, došlo mi to když jsem odepsala 🙂

janice_opice
30. kvě 2013

@meyryen tak budu držet mooooocccc pěsti at to vybojuje!!!!! 😉

janinafox
30. kvě 2013

@meyryen držím ti moc moc moc palečky...

aranel6
30. kvě 2013

@meyryen Tak to je krásný silný bojovníček, tak ať se mu u maminky líbí 😵

barakara
30. kvě 2013

@brsh Ahoj drzim moc palecky....koukam, ze Ti snad IVF vyslo, to je super! 😵 😵

Jinak ja uz stimuluju druhy den, v pondeli jdu na kontrolu jak rostou folici.

jaka17
30. kvě 2013

@brsh neboj..., já se taky bojím a ve dvou se bojí líp 😀 já byla na testu nakonec hned blízko v laborce, stál 200.- výsledek bude odpoledne...

jaka17
30. kvě 2013

@meyryen vidíš, a zejtra v mámě z něj bude 1 😀

orin77
30. kvě 2013

@jaka17 tak to máš bezvadný, já si teda ještě počkám.

absti
30. kvě 2013

Kočky,
připlatila jste si některá asistovaný hatching????

Strana