IVF v květnu-červnu 2013
Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀
Už jsem začala prohledávat katalog vědecké knihovny v OC a hledat knížky na téma těhotenství, výživa atd. Páč vůbec o tom nic nevím. 😒
@orin77 jo, já jsem si půjčila nějaké chytré knihy, tak už jsem zadala úkol krájet maso a zeleninu na jiných prkýnkách, kvůli listerioze, no, jen nevím, jak to synek zpracuje, on rád vaří.... a jím víc saláty - zelenou zeleninu, jinak nic převratnýho, vyhýbat se syrovým masům, plísńovým sýrům, mýt ovoce a zeleninu...ne aspartam a moc kofeinu, pochopitelně jen Birell...kdybys něco objevila, napiš
@aranel6 tak to jsme na tom asi podobně. Já si každý den dělám zeleninový salát, ale to tak bylo i dřív, miluji rajčata 🙂 Už asi cca 2 roky baštím Femibion a před pár měsíci jsem si k němu přidala i Femibion železo a rybí olej.. Teď jsem někde četla, jak je důležitý jód. Nejspíš tohle všechno v normální stravě jíme, ale asi to začínáme teď víc vnímat 🙂
@orin77
@aranel6 já si taky koupila nějaké těhu vitamíny z DM, ale je lepší jíst lososa, toho já můžu v neomezeném množství...a ráno si dávám do jogurtu vlákninu, nějak se mi pozastavuje trávení a jsem nafouklá..no a kafe piju Caro, tím se trochu ošidím...ale jedno kafe po obědě si dám, to prý ani neškodí, když jsi na to zvyklá, bylo by horší přestat a být z toho vystreslá.
Hezké odpolko, jedu nakoupit našim ...
Ahojky holky,ted sem narazila na AKCI.V Gennetu mají prodlouženou kultivaci v měsíci červnu ZADARMO,protože červen je měsíc ivf.Tak snad vám to nezapočítávali.
Ahoj holky, tak zítra v 15.00 se dozvím, jestli dorazily výsledky z genetiky - pokud ano a budou OK tak za pár dní začínám. pokud nedorazí anebo budou KO tak až v září:( tak mi držte palce!!!!🙂
Jéééé děkuju za srdíčko!!!! ted ho fakt budu moooc potřebovat!!! Dííky holky 😉
@baby1984 Fakt jooo????? červen měsíc IVF??? tak já jdu slavit..včera mi dorazil nějaký gonal od snažilky jedné tak už mám snad všechno🙂
@janice_opice Určitě budu na Tebe myslet a držet pěsti. Věřím, že to dobře dopadne.
@orin77 děkuju moc já tomu taky věřím!!! 😉 😉
@janice_opice no přesněji měsíc neplodnosti 😀 takže jdeš na to jo??Téda to je rychlost u tebe.Kdy jdeš na Opu už víš?
@baby1984 no právě doufám, že na to půjdu....zítra v 15.00 manžel volá,jelsti jsou už výsledky z genetiky a pokud budou a budou Ok tak začnu stimulovat, takže OPU je ještě v nedohlednu, viděla bych to někdy na konec června......Pokud ovšem výsledky nebudou nebo budou KO tak až v září :////////. Což se mi moc nelíbí vzhledem k pracovnímu vytížení v té době.....
@janice_opice budou určitě v pohodě není důvod aby byly špatný ne??Takže v Cube taky jako přes prázdniny nemakaj nebo proč ty taky až v září??To už psal tady někdo,ře APolinář nemaká v létě

@martas14 Tak to je skvělá zpráva, takže pěkně vydržet-v pondělí bude mimísek v bříšku a za 14 dní hlásíš dvě a šup za námi do únorovek 🙂