IVF v květnu-červnu 2013
Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀
@pidisek jj ja si pockam 🙂
@pidisek taky čekám...
@janice_opice tyyy jo pribude ti kolegynka 🙂
@petulak1988 no to bude super!!!! 🙂))) já jsem ted vyděšená z trefulky..... jdu makat snad až přijdu tak tu bude od @pidisek pozitivní zpráva!!!
@janice_opice jj to bude... budete dve a snad vas budou jeste dalsi holciny nasledovat
@brsh Ahojky jak ty se citis?? 🙂
@brsh tak to ja si zase ted muzu uzit slunicko,bazen a vinecko heeeeč 😀 ..ale nepopiram,ze ti to samozrejme v dobrem zavidim 🙂 uz se nemuzu dockat az s tim taky prasknu a bude konec ...to bude super a penizky z toho pujdou do mimiska,jupiiiiiii 🙂 ..tak se pekne opatruj Baru a uzivej si ten stin,kdyz nemuzes na slunicko 😀 😀 😀
@petulak1988 to je blaznive, prestavka musi byt min. 3 mesice u klasickeho IVF, jinak je to nebezpecne. Me dva lekari , kazdy z jineho Caru rekli, ze by si kratsi dobu na triko nevzali. 😒
@go jj asi neumim pocatat...ted to neresim uz to bedu 2mesic od zacatku stimulace takze v zari muze byt dalsi pokus coz mi krasne vychazi... ale pokud jak tady rikaji holky a asi to tak je s pojistovnou musi byt 3mesice pauza ale jinak vim ze ve vice carech nedelaji vzdy 3mesice...
krasne odpolko, vsem. 🙂 Byla jsem na kavicce s kamaradkou a pak nejaka prochazka po centru. Hruza , udelalo se me tak blbe, ze jsem tak tak dojela domu. ☹ . Ted vas doctu a udelam si pohodicku, uz je to o moc lepsi 🙂 . Chysta se menzes, no ☹
@petulak1988 ja tomu i verim, ze nektery Car to dre co to da , co nejrychleji, ale to neni uplne dobre.....dle meho nazoru 😒
@go jj je to mozny ja jsem rada ze mi to na ty tri mesice vyjde..mezitim snad budou ty lazne
Kurva tohle v životě nepochopím!!!!!!!!!! a už vůbec ne, když už to musí některá"matka" udělat tka když jsou babyboxy a aspon to dítě může dostat šanci na nějakej pěknej život s milujícíma rodičema!!! bych nevim co udělala těm "lidem"
http://www.novinky.cz/krimi/307215-v-kontejneru...
@go souhlas - dobrý lékař a Car by určitě doporučil odpočinek 3 měsíce a ne dolovat co se dá!
@janice_opice ted jsem to cetla a je mi z toho dost spatne ☹
Holky tak jsem počurala test.....
@pidisek tak ukaz ty // suuuuuup
@janice_opice to jsem nechtěla, buď hlavně v klidu a těš se na vikingy 😉
Jsou tam //
@pidisek gratuluji
@pidisek ted uz je to u me jasne ja zadne priznaky jako vy dve nemam takze asi tak..... takze ja test az dyl...na smutek ted nemamm naladu 🙂
@pidisek gratulujùuuuuu ja ti to rikala,mely jsme podobne priznaky to je supeeeeerrr!!!!!!
@petulak ja te nechapu misto,abys testla tak stresujes tomu fakt netozumim.kazda jsme jina a nektere holciny nemely vubec zadne priznaky.nechspu proc se tak tyras....

@petulak1988 musím dojet do lékárny... My na vesnici to máme těžký 😀 😀 😀