IVF v květnu-červnu 2013
Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀
Tak dneska mi dorazili výsledky z krve a mám to pozitivní. 🙂 hc g mám 591.7 :-* jsem šťastná jak nikdy jindy . Držím tam moc paleckx aby tam to také brzy vyšlo.
@cudkamicudka gratuluju - ja jdu na kontrolu za týden tak snad bude srdíčko... Kdy jsi měla transfer?
@cudkamicudka taky moc gratuluju 🙂 ted uz bude vsechno dobry!
@brsh ahojky, tak co jak je?
tak už jsem 9 tt. 🙂 vse v poradku i srdicko uz mame HEZKY VIDET a mame uz skoro 2cm... dalsi ultrazvuk az 11.9 ☹ aled to uz b udeme ve tretim mes. 🙂 jinak mam rizik. a ciktim se docela oki az na to ze furt spim a zvracim.. furt se bojim aby jsem neco neudelalla spatne a neprisla o mimco uz se tesim az prehoupneme 3 mesic to uz pak neni tak rizikove.. :.-) moc vam vsem drzim palecky aby take vse dopadlo dobre. 🙂 termin mame 26. brezna. a uz mame prukazku a jinak do gennetu uz nemusim uz jsem u sve dr. a do gennetu jen po porodu poslat půapir vyplneny co jsem dostala od dr z gennetu.. 🙂 o porosu a zdravi mimca. holky nevite kdy se dela plodovka a jestli kazdemu?
@cudkamicudka ahoj gratuluju - pojď do diskuze Holky s termínem porodu v březnu 2014
@malinka_02 ahoj Lauri, já tu dlouho nebyla - strávila jsem poslední tři týdny na horách a ten poslední s kámoškama v Jánských lázních, bylo to náročný 😀 14 dětí a 11 matek - já měla s sebou malou od sestřenice a do toho mě zkolila střevní chřipka, takže jsem minulý týden zvracela a teď a víkendu pro změnu seděla na hajzlíčku 😒 Ale už to snad bude ok. Příští pondělí jdu na utz - jdu se mrknout do únorovek, co je novýho...a co Ty??? Jak Ti je a jak pokračujete s miminkem? 🙂
@brsh aha tak to si měla super, já měla 14 dní dovču, dens první den v práci a ještě o rok starší 😀 no mě furt hrozně bolí ta záda.. fakt neím už co, o te dovče člověk našel polohu ale dnes v práci zas jen sedím a už mě bolí hlava 😠 Já byla v poradně v pátek a vypadáme na kluka, já chtěla spáš holčičku, i mi všude vycházela i ten soda test, tak chvilku sem byla zaražená, ale víš jak hlavně aby bylo mimčo zdravé! No ale nevím ani kolik měří a ani fotku a na další jdu až 21 tt na velký utz..
@malinka_02 - mě zase pořád bolí palice, taky nevím, co s tím... ale musíme to vydržet, když máme ty vysněný koblížky v sobě 😉 Takhle zaražená byla i žena od bratrance, když se dozvěděla, že čekají malýho a teď je z něj vyprděná 😀 Já se cejtim hrozně na holku, dokonce se tak s ní i bavim, tak uvidíme 😀 ale možná je to taky paranoia nějaká, hehe. A jak to, že zase nemáš míry ani foto?? Tj fakt nějakej blbec, ne?
@brsh no ja se taky citila na holku a vsude mi vychazela a presne jak pises no a kluk asi.. Ja nevim.. Manzel se zeptal hned na to pohlavi a on teda natacel tak aby to videl pak nam to ukazoval a tak ho celeho nemeril, no a byl to utz ktery fotky nedela nebo teda spatny tak pry priste..
@malinka_02 já se momentálně necejtim nějak - zhubla jsem ty dvě kila, co jsem doteď nabrala. Neboj, všechno bude dobrý a příště budeš mít krásný fotky z velkýho ultrazvuku 😎
@brsh já i ze screeningu mám jen 1 rozmazanou kde je pulka hlavy a pul těla 😀 hele a velký UTZ se platí? Se máš já už mám od začátku stimulace 7 kg navrch!
@malinka_02 já vím - máš to na prd s těma fotkama ☹ Jinak s tím placením nevím. Platila jsem si balíček a mám v něm všechno už obsáhlý, takže už nic platit nebudu. S těma kilama to neřeš - u mě není všem dnům konec. Moje teta do pátýho měsíce nepřibrala nic a pak 30 kg 😀
@brsh byla jsem na tom 3D a super, krásný video i fotky, no nejlépe utracených 1000 Kč za celé těhu 😀
Bohužel jsem to nenašla. Holky v březnu. ☹
@cudkamicudka Holky s termínem porodu na březen 2014 🙂
A nápis tam ze chces přidat do soukromé diskuze a holky te přidají do breznovek 🙂))
@malinka_02 tak to je parada 🙂 konecne, vid?! A pohlavi vis? Predpokladam, ze je vse ok 😉
@brsh vypadáme na kluka i podle foteček a řekli to nezávisle 2 dr.
Holky tak zitra prvni utz snad tam neco roste.......
Jinak ahoj vsem tehu I netehu 🙂
Zdravím všechny čekatelky na IVF, zajímá mě, jestli se vám některé stalo to, co mé kamarádce. Včera jí volala doktorka z CAR, že byli s partnerem vybraní, že se mohou zůčastnit nějaké studie, podstoupit IVF a nic při tom neplatit, prostě vše zdarma.
@musilka
Cube to není je to v K. Varech, nevím přesný název - centrum asistované reprodukce, je tam jen jedno.
Mám chuť zavolat do Genettu a zeptat se své doktrorky. Myslím, že to bude probíhat napříč celou republikou a všemi CAR.
Nevíš co je to za kritéria, která musí ten pár splňovat? To by mě fakt zajímalo. Na IVF jsem byla loni v dubnu a stálo nás to 17 tis. celkem za vše... ale nevyšlo to.
Ahoj.
Chtěla jsem se s vámi podělit.
Už 2x jsem byla na umělém oplodnění.
Po 1 to nevyšlo vůbec a po 2 Jsem otehotnela a byla jen 3 týdny pak potrat bylo to teď v lednu.
Říká se ze Jsou 4 pokusy když si necháte zavést jen 1vajicko.
Je tady nikdo kdo si nechal zavést 2 vajíčka na 1.
Děkuji

Dobrè rano, tak ja se taky presunu, to jsou mi veci...clovek si chvili zalenosi na plazi a je v kelu...papa holky, mam uz abstak..