IVF v květnu-červnu 2013
Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😃

•
16. kvě 2013@hhani tak to buď ráda, za tak osvíceného gynekologa😉
0
@jednalucka jsem asi taky naivka, ale mám stejný názor jako vy.....a je pravda, že když jsem byla na prvním pokusu, tak to hned vyšlo a byla jsem těhotná...ale bohužel mi praskla děložní stěna a to byl pak masakr....ale pořád věřím, teď jsem týden po ketu a už se nemůžu dočkat, až si pak udělám test a doufám, že tam budou dvě čárky 🙂
@lenkafel Tak to je mi moc líto, že sis musela prožít to, co sis zažila.... Ale uvidíš, teď to bude všechno v pohodě. To asi nebudou dvojčátka, když sis zažila to, co sis zažila, viď?
@jednalucka no doktor mi povolil vložit jen jedno embryo, tak už je to rok zpět, co jsem přežila vlastní smrt a jen díky doktorům, tak doufám, že až si za 14 dní budu dělat test, tak to bude pozitivní a bude to jen dobrý.... 🙂
Ahoj holky. Tak na ultrazvuku mi zjistili, že tekutina sice zmizela, ale bohužel i se sliznicí. Takže KET se odkládá. Příští čtvrtek se jdu ještě přesně domluvit. Nejspíš bych mohla jít hned s příštím cyklem takže za měsíc. Ale kvůli konci rodičáku a vyhazovu z práce se chci domluvit s gyndařkou a poprosit ji o neschopenku. Teoreticky bych v tu dobu až mi rodičák končí měla mít týden před Ketem takže by mi jí napsali i v caru, jenže to bych musela složitě cestovat pro lístky na peníze. Další menší zádrhel je, že zrovna v dobu se manžel nemůže opravdu nemůže uvolnit z práce. Myslíte že by vadilo kdybych se na Ketík dopravila sama autobusem? Nebo že bychom to mohli odložit až na červenec - ale potřebuju tu neschopenku 😞. Musíme to nějak domyslet a zabojovat.
Jdu si vás dočíst 🙂
Jdu si vás dočíst 🙂
@brsh Když je málo vajíček, tak ani PK nedělají a šoupnou je po 3 dnech přímo k majitelce, je tam o trochu větší šance, že se budou vyvíjet lépe než ve zkumavce 😉
Však, víš co tu holky udělaly s jedním embryjkem parády, z některého jsou i dvojčátka, to já jich sice měla 15, ale nebylo to k ničemu. Stačí jedno dobré a je skoro vyhráno 😉
Však, víš co tu holky udělaly s jedním embryjkem parády, z některého jsou i dvojčátka, to já jich sice měla 15, ale nebylo to k ničemu. Stačí jedno dobré a je skoro vyhráno 😉
@hhani Ahoj, já byla včera, tj. 15.5. tak to si budeme psát, co se děje.Byla jsem dnes nakoupit-autem, nic netahala, nechám to v autě na odnesení chlapům, jen pár drobností do lednice jsem vzala...
Nemám vůbec hlad, a pak najednou bych snědla vola...břicho mi trochu splasklo, ale až si vezmu Utrouš, asi se mi zas naduje...
Jak se daří tobě???Zdravím
Nemám vůbec hlad, a pak najednou bych snědla vola...břicho mi trochu splasklo, ale až si vezmu Utrouš, asi se mi zas naduje...
Jak se daří tobě???Zdravím
@jaka17 ja mám uplně strach něco dělat a jsem ráda,že můžu být celou dobu doma🙂..břicho mám pořád jak balon tak snad alespon trochu splaskne...Jinak zatim dobrý,ale asi jen do doby než mi z toho čekání začne hrabat 😃 Utrouš beru od včera a zatim žádné vedlejší účinky,co jsem tady četla,nejsou,uffffff...a u tebe?
@jednalucka no vždyť si psala, že pícháš puregon, ne? ten nesmrdí, přišlo mi, že gonal cítit je .... holky to tu psaly... já u toho nebrečela, se mnou dřív mával prednison, tak to mi lítaly nálady a poplakávala jsem si. Držím palečky, co máš za psa?
@meyryen - tak budu teda doufat, že se tam miminko zabydlí i takhle brzo. Vím to s jedním embryjkem, ale když to čteš, je to lepší, viď, než když to pak řešíš 🙂
@amadores - vím, na špatný zprávy je vždycky dost času. Nehroutím se, ale po tý narkoze mi ukápla slzička, když přišla doktorka. Tyhle včechny příběhy mi samozřejmě pomáhají
@hhani . děkuju, já Tobě taky!
A samozřejmě všem nám tady, holčičky, to je jasný - jednou to dopadne. Už tím, že jsme v týhle diskuzi, dokazujeme, že tu cestu máme prostě trnitější...ale určitě s dobrým koncem pro všechny 😉
@amadores - vím, na špatný zprávy je vždycky dost času. Nehroutím se, ale po tý narkoze mi ukápla slzička, když přišla doktorka. Tyhle včechny příběhy mi samozřejmě pomáhají
@hhani . děkuju, já Tobě taky!
A samozřejmě všem nám tady, holčičky, to je jasný - jednou to dopadne. Už tím, že jsme v týhle diskuzi, dokazujeme, že tu cestu máme prostě trnitější...ale určitě s dobrým koncem pro všechny 😉
@hhani Já brala už před ET, tak je to asi už víc znát, je to asi individuální 😉 Buď ráda, já bych pořád spala...nejlepší je to navečer, to nic necítíš...nejlepší by bylo, mít už za sebou aspoň těch 10 dní, pak už nevydržím a zkusím test, tedy pokud nedostanu MS.
Tak se šetři a zas napíšem...
Tak se šetři a zas napíšem...
Začni psát odpověď...

Odešli