IVF v květnu-červnu 2013
Ahoj holky vytvořila jsem tuto skupinku pro nás všechny co čekáme na IVF v měsíci květen,nebo červen.Přidejte se všechny 😉 podržíme se,povzbudíme a taky poradíme.Věřím,že se to tu pěkně rozjede 😀
@hhani uz jen za ten tvuj pozitivni pristup si te miminko brzo vybere to viiimmmm 😉
@jaka17 asi myslela tohle, holky @hhani @janice_opice
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/dorra/album/...
Tak to je určitě tenhle fotoblog - holky, to je hroznej úlet!!!! Já bych takhle dlouho asi nevydržela bojovat, před paní tedy klobouk dolů!!!
@janice_opice jasně, je to volně na koníkovi, určitě svědectví o velké trpělivosti a tom, že když neklesáte na mysli, štěstí sedne i na vola 😀 /pardon/
@aranel6 mrkni na moje 14 den po et treba mamatest je slaby.. A mas citlivost 10?
@hhani No nevim, tohle už bych asi vzdala - takových let. Já už jsem teď v půlce stimulky stagnovala a brečela u každýho pigára 😀 Tedy nebrečela, ale když jsem začala píchat v 7 ráno Cetrotide, tak jsem byla už od šesti vzhůru a přemlouvala se k bodnutí 🙂
@jaka17 - byl to dobrej link, jen jsi se musela proštrachat do toho alba, kde to popisuje 😉 Díky za něj, inspirativní je to rozhodně!
Dobré ráno děvčata. Tak mi manžel včera koupil ty testy Dr. Max. Měli 2+1 zdarma. Dnes ráno kolem 2 hodiny jsem to prubla. Pravidelně se probouzím a chce se mi, tak jsem si říkala proč to rovnou nezkusit. Udělala jsem si zároveň 2 testy. Mammatest a ten Dr. Max. U Mammatestu se mi objevila jen taková šmouha, jakoby omylem u druhého Dr. Max se po minutě objevila zřetelnější čárka. 🙂 Tak jsem to zabalila a šla spát. Ráno jsem se opět na oba mrkla a už byly čárečky víceméně srovnatelné. Ale nevěřila bych tomu, jak můžou být 2 testy s garantovanou stejnou citlivostí tak rozdílné. Měly jste holky pravdu. Takže se v duchu trochu tetelím, ale na venek se bojím toho aby se ještě něco nepokazilo. Dnes budu volat na IVF clinic výsledek testu, tak uvidím co mi řeknou. Bohužel jsem v práci a nevyfotila jsem si testíky, abych je dala sem či do alba.
Ahoj všechny spolutrpitelky tady,
tak dnes budu volat do CARu, že mám //,přidala jsem dnes na profil tu ranní a pořád je poměřuju 😖 ale snad to všecko bude dobrý. určitě napíšu, co a jak, nikomu jinému než vám se s tím vším zatím moc nesvěřuju, vlastně to neví ani rodiče....jen manžel a děti...ale stejně nejlíp mne uklidníte vy, protože víte , o čem je řeč... 😀 😀 😝
@orin77 Super, jsem ráda, že to vychází stejně všem, já už mám jen Dr.Maxe...tak držím pěsti, kdy jdeš do CARu??
Ahoj holky,
všem co mají // moc moc moc gratuluji.
Já si budu muset ještě počkat, někdy během léta bude ket.... Teď se bohužel nezadařilo ☹

@jaka17 ja bych si to taky moc rada precetla prosim 😉