icon

IVF v listopadu 2014

hanach111
20. říj 2014

Ahojte děvčata,v listopadu nás čeká první ivf ,přidá se někdo do diskuze?Máme krátky protokol jen se bojím těch injekcích.

nektarinka_k
5. lis 2014

@donia Děkuji za vysvětlení. Myslela jsem, že to má ještě jiný háček 😉

moni34
6. lis 2014

ahojky, tak máme 11vajíček z toho se 9 podařilo oplodnit 🙂 pozítří budu zase volat, jak se vyvíjí, tak snad to půjde dobře 😒

moni34
6. lis 2014

@donia škoda, že tohle nám při IVF v caru neřekli, doplácela jsem za léky strašně moc peněz, měla jsem puregon pero a ten je hodně drahý, bohužel nám toho neřekli mnohem víc 😒 je dobré si sehnat informace a na všechno se ptát 😉

ea09
6. lis 2014

@moni34 ahojky budu držet palečky drž se papa 🙂

moni34
6. lis 2014

@ea09 děkuji mooc 🙂

ewicka
6. lis 2014

@moni34 Držím pěsti!!!!

donia
6. lis 2014

@moni34 no, to je skoda, mozna je to i jak ktery lekar co vse sdeli. Nam to jen ukazala a zminila, ze pera jsou lepsi na pouziti, ale jsou drazsi. Ale konkretne zatim nevim jaky rozdil to dela.
Ja myslela, ze ty jsi bez stimulace, kdyz mate darkyni. Nebo to je stimulace kvuli sliznici?

moni34
6. lis 2014

@donia to bylo předtím, když jsem byla na normálních IVFkách, i když byly na pojišťovnu, tak jsme dopláceli fakt hodně, měla jsem 600 jednotek puregonu denně. Teď je to bez stimulace, ale jsme zase samoplátci, tak nás to vyjde stejně. Pera jsou asi lepší, ale píchám i na ředění krve, tak ono už je to jedno, jen je to teď jen jedna injekce, předtím to byli 4. Kéž by to všechno aspoň stálo za to 😉

donia
7. lis 2014

@moni34 Urcite vyjde, neboj, ja tomu verim 😉

hanach111
autor
7. lis 2014

Tak včera ult dohromady bylo vidět asi 7 foliku ode dneška picham i olgalutran a 11.11 jdem na opu tak držte pěsti at nejsou prazdný a zadaři se .

ea09
7. lis 2014

@hanach111 držim oba a ty se taky drž a neboj budou tam

donia
7. lis 2014

@hanach111 drzime 😉 😉

ewicka
7. lis 2014

@hanach111 Taky držím pěsti! Já byla na ult včera. Na pravým vaječníku jsem měla jen dvě vajíčka a na pravým asi 8. V pondělí ještě ult a podle něj už stanoví OPU. Jsem zvědavá, jak to všechno bude...

ewicka
7. lis 2014

Oprava: na levým 8 🙂

etajenka
7. lis 2014

@nektarinka_k ...od. 1. dne Synarel a od 9. injekce...
Tak to máš konkrétně krátký protokol s agonisty.
Ale stran výběru injekcí ti neporadím, jen že s těmi dražšími (rekombinantními) by měla být lepší odezva stran dozrávání vajíček, ale stran vlivu na pravděpodobnost otěhotnění jsem žádnou zásadně zvýhodňující studii nenašla (u protokolu s agonisty). Takže bych volila podle stavu konta.
A mimochodem, pojišťovna hradí jen 2250 jednotek těchto injekcí na cyklus, takže když je potřeba víc, tak se kupují za plnou cenu (a ta je u rekombinantních cca 1000kč/100j.), takže se to většinou řeší dokoupením těch levnějších purifikovaných urinálních. Ale lze je kombinovat.

etajenka
7. lis 2014

@ewicka ...Na pravým vaječníku jsem měla jen dvě vajíčka a na pravým asi 8...
Tak to skoro gratuluju, obecně se pravděpodobnost udává na 10 odebraných vajíček 1 jisté těhotenství 🙂

ewicka
7. lis 2014

@etajenka Děkuju, ale ještě aby ty vajíčka byly co k čemu 🙂

hanach111
autor
8. lis 2014

Ahojte kočky,od včera pichám orgalutran a docela to boli připadne mě jako by ta jehla byla tupa nechce vubec zajed pod kuži ne ite co muže bejt špatně.jestli mam špatnej sklon nebo co?

moni34
8. lis 2014

ahoj holky, dneska jsem volala a všech 9 embryjek se drží, máme 6 8buněčných a 3 7buněčné a v pondělí ve 12h. transfer 🙂
@ewicka taky máš krásnou úrodu 😉 držím pěstičky, aby byly co nej 🙂
@hanach111 píchám na ředění krve a tupá jehlička klidně může být, u fraxiparinu se mi to stávalo často, ostrá zajede jak po másle, ať je jakýkoliv sklon 😒

ewicka
8. lis 2014

@moni34 Moc gratuluju! V pondělí budu držet pěsti 🙂
@hanach111 Taky se mi to někdy stává. Těžko říct, čím to je. Pak to i víc bolí. Napadá mě, jestli to taky není kůží nebo podkožím.

hanach111
autor
8. lis 2014

@moni34 držim všechny palce at se zadaři budu na tebe myslet.
@ewicka no ještě že zitra picham posledni pak v 21 00 ještě pregnyl a snad bude pokoj od včeliček.

ewicka
9. lis 2014

@hanach111 A pak už jen OPU a ET 🙂 Takže OPU máš v pondělí?

hanach111
autor
9. lis 2014

@ewicka ne až v uterý v 8.00

donia
9. lis 2014

@moni34 tak na tebe zitra budu myslet, ja mam pred poledne termin v CARu, kde uz nam rekne konkretni den kdy jdeme na to. MS se zacina rozjizdet, takze muzeme hnedle na to.

ea09
9. lis 2014

@moni34 držím pěsti 🙂

moni34
9. lis 2014

holky, děkuji moc!!! 🙂 strašně se těším a zároveň mám strach, jsem zvědavá, jak dlouho vydržím netestit 😉

donia
9. lis 2014

@moni34 ja kdyz byla v cervnu na IUI, tak testit jsem se dopredu bala, ale zvedavost mi nedala a zkousela jsem alespon ovu testy a i na nich bylo poznat, ze to klaplo. Kazdy den silily a pak tehu test vse potvrdil. Bala jsem se, aby nebyl na tehu testech jeste poznat Pregnyl v tele, tak mi to ovu testy vynahrazovaly a mela jsem pocit, ze se aspon neco deje 😀

ewicka
10. lis 2014

@moni34 Tak jak? Jak to probíhalo? Jak se cítíš?
Já dnes píchám Pregnyl a ve středu jdu na OPU. Nevím co čeho jdu, tak jsem trochu nervózní 🙂

hanach111
autor
10. lis 2014

@ewicka tak jak dopadl ult kočko kolik jich bylo vidět ,já jdu zítra na opu tak ti pisnu jak to probíhalo taky nevim do čeho jdu a co břiško citiš něco ? Já citim že mám vaječníky ale velká bolest to neni.

donia
10. lis 2014

Holky, cim stimulujete? Ja dnes dostala konkretni info co dale a tak cekam na MS (kazdym dnem) a ten den mam zajet do CARu a pichnou mi injekci Elonva - uvolnuje se postupne, takze staci jedna na 7 dni. Pak kontrola UTZ a bud to bude stacit, nebo na den ci dva dostanu jeste Gonal na dopichnuti. Soucasne 5-ty den zacnu pichat Orgalutran, pry aby nedoslo k predcasnemu prasknuti.
Jak to mate vy?

Strana