icon

IVF v listopadu 2014

hanach111
20. říj 2014

Ahojte děvčata,v listopadu nás čeká první ivf ,přidá se někdo do diskuze?Máme krátky protokol jen se bojím těch injekcích.

ewicka
10. lis 2014

@hanach111 Ty jo, tak se na OPU mineme o den 🙂 Těch vajíček už ani nevím. Dr něco povídal, ale nějak jsem to nechytla. Břicho vyloženě nebolí, jen ty vaječníky tlačí. Ale to se není čemu divit, jestli jsou plný :D Ale nevím, jestli mi nezačíná něco jako mykóza... :( Tak jestli budeš zítra po OPU schopná, tak napiš info a hlavně kolik vajíček 🙂 Budu na tebe myslet.

@donia Nejdřív jsem měla Proveru na sladění cyklu, pak injekce Dipherenil na potlačení funkce vaječníků a pak jsem k tomu přidala Menopur na samotnou stimulaci. A dnes Pregnyl ukončovací injekci.

hanach111
autor
10. lis 2014

@donia ja 9 bni gonal 175 jednotek 8,9,10 den orgalutan a 10 den pregnyl a 12 den opu.

moni34
10. lis 2014

@ewicka probíhalo to dobře, zavedli mi 1HB, od té doby mě bolí břícho jako před menzes, jinak celý den myslím jen na to, že mám bojovníčka v bříšku, je to úžasný a zároveň mám každou chvilku strach, jestli tam ještě je 😒 jinak OPU se vůbec neboj, dostaneš malou narkózu a probudíš se na cestě do postele, já jsem si po OPU připadala jak opilá, pořád jsem se smála a pak jsem usnula, doma mě pak bolelo břicho jako při menzes, to zvládneš neboj 😉
@hanach111 tak ať dobře dopadneš, držím pěsti 🙂

donia
11. lis 2014

@ewicka
@hanach111
diky za zpravu holky

donia
11. lis 2014

@moni34 tak drzim palce, at tam vydrzi 9 mesicu 😉

hanach111
autor
11. lis 2014

Kočky tak opu mam za sebou ležim na pokoji schrupla jsem jednu tatranku a čekám na info.pak dam vêdět.

donia
11. lis 2014

@hanach111 Jee, ty se hlasis hned takhle po zakroku 🙂 Tak se hlavne opatruj a pak zase pisni.

ea09
11. lis 2014

@moni34 držím palce papa 🙂

hanach111
autor
11. lis 2014

@donia spat se mi nechce a domu mě pusti az o pul 11 tak tu brouzdam po mk .citim se dobře jem trošku citim břicho jako při mens.

evcann
11. lis 2014

ahoj, můzu se pridat? mam ted pred sebou treti IVF, vcera kontrola foliku a v patek OPU 🙂

hanach111
autor
11. lis 2014

@moni34 tak at se mu u tebe libí a pěkně se zabydluje.držím pěsti.

donia
11. lis 2014

@hanach111 tak to zni dobre. No me to ceka za par dni asi taky, uvidim ktery den zacnu stimulovat. Jak je to se zachodem, muzes vstat? S tim ja budu mit problem, pak i se zavadenim, ja musim chodit furt ☹

hanach111
autor
11. lis 2014

Jdeš před tim než jdeš na sal at je prazdnej močak a pak mužeš sama po zakroku jen musíš chvily sedět než vstaneš.

ea09
11. lis 2014

@hanach111
@donia holky na jaké jste klinice ? držím palce 🙂

hanach111
autor
11. lis 2014

@ea09 reprofit brno

donia
11. lis 2014

@ea09 ja chodim do Gennetu na Letne, ted kazdym dnem zacnu stimulovat (cekam na 1DC) a tak me OPU ceka az za nekolik dni

ewicka
11. lis 2014

@hanach111 Ty se máš, že už to máš za sebou 🙂 Teď už jsi asi doma, tak pěkně odpočívej!

hanach111
autor
11. lis 2014

Tak kočenky moje povzbudivé mame jen 4 vajička ,zítra mám volat kolik se jich oplodnilo tak ted jen si přat at alespon jebno.

ewicka
11. lis 2014

@hanach111 I 4 jsou dobrý. Třeba je to kvalita na úkor počtu 🙂

donia
11. lis 2014

@hanach111 neboj, nekdy i jedno staci 🙂 U nas se take velka uroda neceka, proto mi prave bez obav nasadila na stimulaci tu jednorazovou injekci, ze se u me hyperstim. syndrom nepredpoklada.

falca1
11. lis 2014

@moni34 gratuluju a držím palce
@hanach111 4 jsou krásný, opravdu stačí jedno nejlepší 😀
@evcann ahoj, já jsem taky před 3IVF.
@ea09 Brno - Obilní trh.
Holky, jak budu mít čas tak doladím tabulku 😀 , teďka jsem akorát nervní, zpozdila se mi MS, už bych chtěla konečně na kontrolu a UTZ a ta mrcha nikde

hanach111
autor
11. lis 2014

@falca1
@donia
@ewicka no děkuji za povzbuzeni zitra dam vědět co a jak.

hanach111
autor
11. lis 2014

Jo jinak magické čísla opu 11.11 ležela jsem na pokoji číslo 1 ,a byla jsem prvni na řadě.tak snad jedničky přinesou štěsti.

evcann
12. lis 2014

@falca1 ahoj, a kdy jdes? ja mam dnes ovitrelle a patek OPU, uz začínám mít zase nervy 🙂, uz to chci mít za sebou

evcann
12. lis 2014

@hanach111 držím palce a kolik bylo foliku?

donia
12. lis 2014

Holky, berete pred IVF taky nejaka Prednison na potlaceni imunity? Pokud ano, nejake vedlejsi ucinky pocitujete?

katerina37
12. lis 2014

Ahoj holky 🙂 chtěla bych se pridat mezi vás, ja jsem mela ET 27.10, takže takové rozhraní říjen listopad co se týkalo čekání jestli se zadařilo a ono se vážně zadařilo 🙂 bylo to moje prvni IVF.
Ale cesta je ještě dlouhá a tak se raduju opatrně, proto bych tu s váma chtěla pokecat, aby jsme se podpořily navzájem 🙂 Jsem doma na neschopence a nemám si s kým poklábosit o těch našich pocitech, nervech, radosti atd. 😀
Moc vám vsem fandím, protože moc dobře vím co prožíváte a držím vám pěsti 😉

evcann
12. lis 2014

@donia já beru Prednison, zadne vedlejší učinky nepozoruju 🙂

donia
12. lis 2014

@evcann tak tos me potesila, kamaradka take nic nepocitovala. Ja ale asi 5-ty den uzivani mela silene krece v brise a pak denne mi skrundalo v brise, ale fakt fest cely den. Dr. se sice divila, ze by to bylo od toho, ale od ceho jineho, kdyz to zacala az po tom nasazeni Prednisonu... Ted mam druhy den klid, tak snad to bude ok. Take se mi trosku motala hlava, takove jako navaly.

donia
12. lis 2014

@katerina37 Vitej a velika gratulace k //. Tak at je vse v poradku.

Strana