IVF v listopadu 2014
Ahojte děvčata,v listopadu nás čeká první ivf ,přidá se někdo do diskuze?Máme krátky protokol jen se bojím těch injekcích.
@ewicka probíhalo to dobře, zavedli mi 1HB, od té doby mě bolí břícho jako před menzes, jinak celý den myslím jen na to, že mám bojovníčka v bříšku, je to úžasný a zároveň mám každou chvilku strach, jestli tam ještě je 😒 jinak OPU se vůbec neboj, dostaneš malou narkózu a probudíš se na cestě do postele, já jsem si po OPU připadala jak opilá, pořád jsem se smála a pak jsem usnula, doma mě pak bolelo břicho jako při menzes, to zvládneš neboj 😉
@hanach111 tak ať dobře dopadneš, držím pěsti 🙂
Kočky tak opu mam za sebou ležim na pokoji schrupla jsem jednu tatranku a čekám na info.pak dam vêdět.
ahoj, můzu se pridat? mam ted pred sebou treti IVF, vcera kontrola foliku a v patek OPU 🙂
Jdeš před tim než jdeš na sal at je prazdnej močak a pak mužeš sama po zakroku jen musíš chvily sedět než vstaneš.
Tak kočenky moje povzbudivé mame jen 4 vajička ,zítra mám volat kolik se jich oplodnilo tak ted jen si přat at alespon jebno.
Jo jinak magické čísla opu 11.11 ležela jsem na pokoji číslo 1 ,a byla jsem prvni na řadě.tak snad jedničky přinesou štěsti.
Holky, berete pred IVF taky nejaka Prednison na potlaceni imunity? Pokud ano, nejake vedlejsi ucinky pocitujete?
Ahoj holky 🙂 chtěla bych se pridat mezi vás, ja jsem mela ET 27.10, takže takové rozhraní říjen listopad co se týkalo čekání jestli se zadařilo a ono se vážně zadařilo 🙂 bylo to moje prvni IVF.
Ale cesta je ještě dlouhá a tak se raduju opatrně, proto bych tu s váma chtěla pokecat, aby jsme se podpořily navzájem 🙂 Jsem doma na neschopence a nemám si s kým poklábosit o těch našich pocitech, nervech, radosti atd. 😀
Moc vám vsem fandím, protože moc dobře vím co prožíváte a držím vám pěsti 😉
@evcann tak tos me potesila, kamaradka take nic nepocitovala. Ja ale asi 5-ty den uzivani mela silene krece v brise a pak denne mi skrundalo v brise, ale fakt fest cely den. Dr. se sice divila, ze by to bylo od toho, ale od ceho jineho, kdyz to zacala az po tom nasazeni Prednisonu... Ted mam druhy den klid, tak snad to bude ok. Take se mi trosku motala hlava, takove jako navaly.
@katerina37 Vitej a velika gratulace k //. Tak at je vse v poradku.

@hanach111 Ty jo, tak se na OPU mineme o den 🙂 Těch vajíček už ani nevím. Dr něco povídal, ale nějak jsem to nechytla. Břicho vyloženě nebolí, jen ty vaječníky tlačí. Ale to se není čemu divit, jestli jsou plný :D Ale nevím, jestli mi nezačíná něco jako mykóza... :( Tak jestli budeš zítra po OPU schopná, tak napiš info a hlavně kolik vajíček 🙂 Budu na tebe myslet.
@donia Nejdřív jsem měla Proveru na sladění cyklu, pak injekce Dipherenil na potlačení funkce vaječníků a pak jsem k tomu přidala Menopur na samotnou stimulaci. A dnes Pregnyl ukončovací injekci.