icon

IVF v listopadu 2014

hanach111
20. říj 2014

Ahojte děvčata,v listopadu nás čeká první ivf ,přidá se někdo do diskuze?Máme krátky protokol jen se bojím těch injekcích.

katerina37
13. lis 2014

@moni34 tak to je úžasná povzbuzující zpráva 🙂 na jednu stranu clovek doufá a modlí se, aby to ted vyslo a na druhou stranu má uklidnujici pocit, ze má v mrazáčku dalsí miminka. Ale já věřím, že se ti to podaří už ted, moc ti to přeju 🙂

hanach111
autor
13. lis 2014

Ještě jsem se chtěla zeptat jestli bude něčemu vadit když budu jist bromelatin v tabletach když mam utrogestan.

katerina37
13. lis 2014

@hanach111 nebude, ten je na uhnízdění, já sem ho v tabletách nesehnala a na objednání v lékarně už nebyl cas, tak sem si dávala kazdý den 1 kolecko ananasu, v tom je práve ten bromelain. Ale víc se toho ananasu denne nesmí, jen ten jeden platek. Nevim proc, asi kvuli imunite, aby se nepodporovala nebo nevím.

hanach111
autor
13. lis 2014

@katerina37 tak to je zajimave a jak se da zjistit jakou ma člověk imunitu ,mě nikdo nic nezjištoval. Nebo nevim oni spoustu věci ani neříkaji protoze jim to připadne automaticky tak jako ze se běla tesr na hiv atd před ivf taky mi to nikdo neoznamil az jsem se to tu docetla.

katerina37
13. lis 2014

@hanach111 no testy na imunitu delají v caru pred IVF, nektere Cary je delaji hned a nektere pockaji az jak dopadne prvni IVF a pripadne udelaji doplnujici test na imunitu, aby se zjistilo proc to nevyslo a jestli to treba není zrovna tim. A nektere Cary se s tim ani nemazou a vsem snazilkam davají automaticky prednison na potlacení imunitniho systemu, at problem mas nebo ne.
No jinak o tech testech me doktorka v caru rikala a manzelovi taky. pri beznem tehotenstvi se delaji taky, ale to uz jenom u maminky, tatinek je nazajima 😀

hanach111
autor
13. lis 2014

@katerina37 při opu na sale si vzali ampulku krve a přitel taky říkal ze mu vzali krav taj jestli to je i unitu tak to nevim.

katerina37
13. lis 2014

@hanach111 to takhle delali holkam pri opu co byly dojizdejicí, co ten car nemely za barakem jak já a nebyly tam na tom poslednim sezeni pred stimulaci. No a jak jsme byly na pokoji, tak jim právě rekli, ze jim pri opu vezmou krev na HIV, žloutenky atd. , ale o imunite nic nerikali no a že pak prepadnou i manzele co cekaji v cekarne 😀 vim, ze ta jedna pani to tam resila, ze snad to manzel zvladne, ze nesnasi injekce 😀

katerina37
13. lis 2014

no na imunitu jsem cetla toto, ale nezkousela jsem to, rikala jsem si, ze toho uz by bylo moc.
Chilli papričky
Chilli papričky dokážou potlačit ženskou imunitu podobně jako to dělá lék Prednison (kortikosteroid). Užívání se proto doporučuje zejména ženám, které mají zjištění imunologický problém nebo zažili předchozí biochemická těhotenství nebo časné potraty a tudiž je možné, že problém s imunitou mají. Nejlepší je samozřejmě užívat Chilli papričky v čisté formě, čerstvé nebo sušené mleté. Komu toto nevyhovuje, lze užívat i Sweet Chilli Sauce omáčku. Doporučuje se při imunologickém problému 200g denně, pokud imunologický problém není diagnostikován, tak 1-2 polévkové lžíce 3 x denně. Chilli se doporučuje užívat celý cyklus. Dobré výsledky má užívání Chilli při IVF, aby tělo ženy embryo při transferu lépe přijalo. Užívá se od 1DC. Komu nevyhovuje pálivá chuť chilli papriček, je možné zakoupit i tobolky Kajenského pepře v lékárně (Cayenne).

ewicka
13. lis 2014

No holky, já se tu dovídám informací 🙂 O tom ananasu jsem vůbec nevěděla, tak ho hned koupím 🙂
@hanach111 Vaječníky mě taky dost bolí. Včera (v den OPU) jsem ani nemohla pořádně chodit, šlo to jen ve skrčené poloze. Dnes už je to lepší, ale pořád je cítím. Říkali mi, že to bolí tak cca 3,4 dny.

aanisekk
13. lis 2014

Tak zítra mě čeká OPU.... zábava pokračuje🙂

falca1
13. lis 2014

TĚHULKY- AŽ SE SRDÍČKEM:

TESTOVATELKY:
katerina37 - 1IVF, ET – 27.10, 1dítě

STIMULKY:
aanisekk - 1IVF, protokol, OPU - 14.11., Litoměřice –
bien_1987 - IVF, protokol,
donia - 1IVF, protokol, Praha – Gennet, 2děti
ea09 -
etajenka - 2IVF, dlouhý protokol, Praha –
evcann - 3IVF, OPU - 14.11, Praha
ewicka - IVF, dlouhý protokol, OPU – 12.11, Helios
falca1 - 3IVF, dlouhý protokol, Brno – CAR Obilní trh, 1dítě
hanach111 - 1IVF, krátký protokol, ET -16.11, Brno - Reprofit
moni34 - 4IVF, dar. vajíčka, ET – 10.11., Brno – Reprofit, 1dítě
nektarinka_k –krátký protokol, Opava
smekalice - 1IVF, protokol, Kroměříž –
snik - 2IVF, protokol, Písek –
vojjab - IVF, krátký protokol,

falca1
13. lis 2014

@ewicka zatím mám diferilin a asi dostanu gonal nevím zítra se dozvím 😀

hanach111
autor
13. lis 2014

@katerina37 takže mysliš že nam brali krev na test hiv a jiné nemoci ?ale přece ty testy dlouho trvaji než je výsledek neberou to uz dřív?

donia
13. lis 2014

Holky, tak dnes se mi rozjela MS, takze jsem volala do CAR a hned tam na otocku jela na injekci, takze dnesek je prvnim dnem nasi stimulace. Kontrolu mam pristi stredu.
Jak jste tu resily krev na pohlavni choroby a imunologii, tak je to asi, jak ktery CAR. Treba Gennet to ma podminku pred IVF - posilaji na imunologii a krev nam brali hned v pondeli pri navsteve, kdyz vedela, ze IVF se blizi, aby to bylo aktualni.

katerina37
14. lis 2014

@hanach111 ahoj 🙂 no těžko říct jak to je u vás v Caru, jedině se jich pak zeptej jak to mas vlastne s imunitou. Ne ty testy na HIV, žloutenky a tak moc dlouho netrvají, mě je brali když jsem si přišla pro injekce na stimulaci a když jsem tam byla tuším za 5 dní na ultrazvuku, tak už měli vysledky.

hanach111
autor
14. lis 2014

@katerina37 no já myslim že pred opu nam je vzali na něco jineho krev mi taky braly když jsem si byla pro léky.

katerina37
14. lis 2014

@hanach111 tak to budes mit v poradku, hlavne bud v klidu, at jsi na ET v pohode 🙂

nektarinka_k
14. lis 2014

Holky, tak já jsem dnes vyfasovala gonal. Od zítra začíná píchat. Další kontrola za týden 😉
A jinak odběry na infekční choroby nám brali hned na začátku cyklu.

donia
14. lis 2014

@nektarinka_k tak to jsme na tom skoro stejne, ja zacala se stimulaci vcera a kontrolu mam pristi stredu

falca1
14. lis 2014

@nektarinka_k
@donia holky já taky, dneska jsem nafasovala ještě gonal a už jsem začala, ve středu jdu opět krev a UTZ 😀

hanach111
autor
14. lis 2014

@nektarinka_k a kolik jednotek picháš?

nektarinka_k
14. lis 2014

@hanach111 píchám 150 ráno a 100 večer

nektarinka_k
14. lis 2014

@falca1
@donia
Tak ať nám pěkně rostou 😀

hanach111
autor
14. lis 2014

@nektarinka_k jo to máš ok já pichala 175 jednou denně a měla jsem jen 4 vajička.

barussa
14. lis 2014

@hanach111 Jsem tu 🙂

nektarinka_k
14. lis 2014

@hanach111 a jak to s nima vypadá? Všechny ty oplodněné jsou OK?

hanach111
autor
15. lis 2014

@barussa to je fajne.

hanach111
autor
15. lis 2014

@nektarinka_k jo tak to zatim nevim chci tam dnes volat co mi reknou.

aanisekk
15. lis 2014

Můj jeden silák vyprodukoval 13 bojovníčků, z toho je 12 použitelných a zítra si máme volat jestli se nějací uchytli.... no a když vše půjde dobře, tak ve středu bude den D...

ewicka
15. lis 2014

@aanisekk To je krásný číslo. Moc gratuluju! Ve středu se ještě pěkně uhnízdí a bude 🙂

Strana