IVF v listopadu 2014
Ahojte děvčata,v listopadu nás čeká první ivf ,přidá se někdo do diskuze?Máme krátky protokol jen se bojím těch injekcích.
Zdravím všechny, dnes jsem podstoupila OPU a teď ,,umírám" v posteli. Nejsem cíťa, ale tahle bolest mě překvapila. Po cestě z kliniky mi bylo dobře a vaječníky se začaly bouřit až po nějaké chvíli doma. Stimulovala jsem Gonalem, 300 jednotek. Z odebraných 12 folikul bylo jen 5 vajíček, tak jsem zvědavá, jak to teď v laboratoři zvládají. Mám si zavolat v úterý, kolik se jich podařilo oplodnit, takže už stříhám metr a nemůžu se dočkat.
Holky zitra si mám jed pro sve šupinky štěsti jestli nějaké jsou jelikož jsem to včera pěkně zazdilajsem kráva .ale ři,am si že kdyby se nezadařilo že by snad dali vedět .ne?ale chci se zeptat jestli si mam zitra rano zavest utrogestan jelikož nevim jestli ten sajrajt co z něho je jestli to nevadi u zavaděni?
@hnedoocka83 Držím pěsti, aby se těch 5 drželo, jak to jen jde 🙂 Jinak ta bolest po OPU mě taky překvapila. fakt jsem chodila zohnutá jak blbec a nemohla se narovnat. Druhý den to ale bylo o dost lepší. Vydrž 🙂
@hanach111 to by mě taky zajímalo... říkala jsem si, že ten den to asi spolknu a nebudu zavádět.
@moni34 tak at je čárka kazdý den silnějsí, držím pesti 🙂 a jak je na tom bricho, je to lepsi nebo horší ?
@hanach111 ja jsem si dala utros na noc, pak jsem si dala ráno sprchu, pak byl ET a kdyz jsem prijela domu zavedla jsem utros. Záleží jestli ti nedela spatne kdyz ho polknes a jde pres zaludek.
Jinak holky myslim na vás a drzim vam vsem pesti.
Ja mám ve stredu kontrolni ultrazvuk, tak doufam, ze je vsechno OK. Vsechno me docela rychle unaví a u doktorky v cekarne sedel starsi pán, co byl cítit a myslela jsem, že od tama uteču nebo sebou švihnu. Fakt síla. Jo a taky mam pořad chut na syrove kysané zelí, takže chutě už jsou tady :D doufam, že to nebudu zapíjet kakaem a podobně 😀
Tak holčiny,všechny tři embrya přežila ,jedno je špičkove kvality HB ,druhé je EB a uvidí se zítra jestli se bude mrazit a třetí je CM a ty dvě asi nedožene.takže jednu šupinku mě vložily do bříška a ted se uvidi .
@katerina37 A na tom ultrazvuku už by mělo být vidět srdíčko?
@ewicka to jeste asi ne, v pondeli bych mela zacit 6-tý týden, asi teda, tak nejak v hlave sem to pocitala 🙂
ale uz by mel byt moc hezky videt gestacni váček 🙂
@hanach111 držím pěstičky, ať se dobře zavrtá 😉
@ewicka ať ti to zítra dobře dopadne a dají ti toho nejsilnějšího bojovníčka
dneska jsem dělala další testík a byl tam o něco větší duch než včera, dneska už jsme ho viděli všichni, ale dopoledne jsem měla pěkný křeče v břiše a začala jsem trochu špinit, no pěkně mě to sebralo, křeče už přešly, ale pořád trochu špiním, vím, že to nemusí znamenat nic špatnýho, ale strašně mě to vyděsilo ☹
Holky, kolikátý den po OPU jste byly na transferu?
Holky,muzete mi prosim poradit? V patek jsem mela transfer dvou mrazacku a dnes silne pichani ve vajecnicich,nafoukle bricho..Priznaky jakoby pred MS,ale na tu je brzo...Nevite nektera,co to muze znamenat,prosim? ☹
@hnedoocka83 já 5 den.
@hnedoocka83 byla jsem 5. den
@barussa sem tam mě taky píchne, ale spíš mě bolí jak před MS, křeče už nemám, špinění taky přestává, tak snad to bude dobrý, ráno zase testnu a uvidím
vždycky před ET vím, že mě bude bolet břicho, že můžu špinit, se vším počítám a až to přijde, jsem úplně vedle, slzičky se hrnou, jsem strachy vedle, na to se prostě nedá připravit...
Ahoj holky, tak mám po ET. Když nám embryoložka ukázala fotku embryjka, rozbrečela jsem se jak debil. A pak ještě když mi podávali ruku a přáli hodně štěstí. Jinak říkali, že mám dělat vše jak normálně. Jediný co se nesmí, tak je dělat stojka, skákat na trampolíně a cvičit aerobik 🙂 Jo a @hnedoocka83 byla jsem 5.den.
tak mám pocit, že to není dobrý, vždycky jsem měla pozitivní test a pak přišla mrcha, tentokrát to vypadá stejně, strašně mě bolí podbřišek, vůbec to nepřestává a dost špiním ☹
volala jsem si do CAR a bobísci pokračují v kultivaci...ve st si mám ráno volat jak na tom jsou a pak popř. transfer... jsem nervóznější než před tím prvním telefonem. I z toho, že paní v laborce nebyla moc příjemná, ani sem se nestihla zeptat na Embryoglue, ke kterému jsme dostaly při odběru letáčky a měly jsme si říct laborantce jestli ho chceme nebo ne.... tak si to vybralo za mě....
@moni34 to dopadne dobře neboj, 9 den od ET jsem mela taky jeste ducha 🙂
@ewicka to je kraaasnyyy ze mas fotecku a jak se cítís?
@hanach111 a co ty? jak se ti dari?
holky ja nevim jestli je to k necemu dobre a mozna to mame kazda jinak, ale delozni cípek jsem mela po uhnízdění a mám hodne vysoko, ze na neho ani nejde dosáhnout, když zavádím utros a je tvrdý. Jinak pochva je rozvolněná jak pri ovulaci nebo pri ET. Mozná vám to pomůže jako příznak, že se podařilo 😉
@falca1 jak se citis pri stimulaci? I kdyz ty mas dlouhy protokol, vid? Ja ani nevim jaky mam, nejak to se mnou nikdo neresil. Ale predpokladam spravne, ze kdyz stimuluji od 1DC a jeste v tom cyklu je odber, ze je to kratky? A dlouhy jsem nekde pochopila, ze se stimuluje o neco drive, aby se vysadila uz ta MS a jede se nejak do dalsiho cyklu, nebo tak nejak?
Ja nastesti dostala tu Elonvu, takze jednorazova injekce, tak to je parada, hlavne teda abych na to zase reagovala. To uvidim zitra. Jinak od vcera picham jeste Orgalutran, aby nebyla predcasna ovulace.

@aanisekk gratuluju a držím pěsti 🙂
tak jsem to holky nevydržela ani do toho 7. dne a testla jsem už dneska, klepali se mi ruce tak, že jsem se málem netrefila, ale viděla jsem tam úplně maličkatého ducha, skoro není vidět, ale je tam, moje drahá polovička samozřejmě nic nevidí, ale i můj synátor ho vidí 😀 nechci se radovat předčasně, ale aspoň malá naděje to je 🙂