Jdete některá v srpnu na IVF ?
Ahoj, já jdu v srpnu poprvé do IVF ambulance jsem po 3 zamlklých těhotenství. Vůbec nevím co tam čekat poslali mě tam z oddělení. Mám tam jít pro výsledky z histologie a tam se dozvím, co bude dál.
Já teď čekám na začátek cyklu, abych mohla začít stimulovat. Jdeme poprvé, tak jsem z toho taková vyjukaná. 😉
ahoj holky, já začínám stimulovat někdy kolem 18.srpna..už se docela těším...
ahoj holky tak ve čtvrtek bych měla jít na OPU a zečínám mít trochu obavy. Jak to zvládáte vy?
Ja dnes mela ET 1 embrya 🙂
Ahoj holky, stimuluji od neděle, je to naše první IVF. Máme problém na straně manžela, pomalé spermie. Rozhodujeme se stále zda vložíme 1-2 embria....Mám pár dorazů, třeba se zde někdo chytne a odpoví 🙂. Zda mohu mít při stimulaci styk, zda manžel před odběrem (při odběru vajíček v narkóze) musí držet půst (popř. kolik dní) a zda může pít alkohol (máme zrovna rodinnou oslavu 🙂))? A stimuluji jednou injekcí od 2. dne cyklu, pak od 6. dne třemi injekcemi, máte to stejně? Přeji všem hodně štěstí!
@7507 ahoj. Na to všechno by ses měla zeptat v centru, tam ti měli říct. Nám sexuální abstinenci doporučili myslím pět dnů před odběrem spermií. A i kdyby nedoporučili, tak by to stejně nešlo, protože jsem byla nafovkla jak balón při stimulaci a měla jsem pocit, že prasknu při každým kroku, natož ještě sex. Ale měla jsem hyperstimul.syndrom a úrodu 33 vajíček, takže to bylo celkem pochopitelné. Každopádně jsme sex neměli po všechny pokusy. Nechteli jsme nic ohrozit.
A co se týká alkoholu, tak bych si určitě alespoň přípitek dala ale pak už bych nepila.
tak holky ja sem prave 15dc a cekam na zacatek noveho cyklu abych mohla zacit,ale ted sem dostala zanet mocaku a atb.doufam,ze to nebude mit na lecbu vliv a ze se z toho dostanu.cekam na ten termin uz rok a pul..
Cus holky, vcera som v CARe vyfasovala GonalF + Prednison, cakam na 1 DC a ideme na to 🙂 je to nase prve IVF, fingers crossed!!
ahoj holky, já čekám na začátek MS abych si jela pro injekce. Jen furt nevím jestli se pustit do IVF, nebo ještě jednou IUI.... jsem z toho nervozní
Ahoj holky, taky mne čeká první IVF teď v srpnu. Od 15DC jsem brala divinu 2x denně 10 dnů, k tomu jsem začala píchat injekce decapeptylu od 21. dne cyklu pořád - teď by se měla dostavit MS, kdy mám přidat gonal... Akorát se nějak nechce dostavit. Byla jsem zvyklá si měřit BT, ať vím, kdy klesne a můžu očekávat MS, jenže se pořád drží nahoře, už jsem z toho taky poněkud nervózní (test samozřejmě negativní 😉, to by byla velká náhoda). Máte někdo podobnou zkušenost s ovlivněním teploty, prodloužením cyklu...?
@7507 - taky se rozhodujeme mezi 1-2, spíše jsme pro dvě, ale záleží na tom, jak se vše bude vyvíjet.
@opicka_kiki - tak si držme palce 😉
@hanourek - já už bych třeba do IUI nešla, pro nás to byla zřejmě jen ztráta času. Ale určitě záleží na konkrétní situaci, kde je "chyba", jestli si doktoři myslí, že máte šanci s IUI, je to šetrnější metoda.
Já měla minule také utrogestan a estrofem,ted jen crinone a prednison,kterej beru od ledna z imunologie 🙂 a ještě máme 2 mrazáčky,ted 8 buněčné,tak snad se nám zadaří 🙂 Dneska jsem už byla i v lese 🙂
Nemáme,ale chtěli jsme,nešlo to,tak jsme rádi za ty 3 bojovníčky 🙂 no den ET a den poté jsem se válela,četla,rejdila po internetu,luštila a spala,ve středu spíš na půl a ted už funguju,ale nic nepřeháním 🙂 i jsem včera volala do CAR protože mě při posledním ET takhle břicho nebolelo,tak abych něco nezanedbala,ale doktor říkal že dobrý,pokud se mě dobře dýchá a mám chut k jídlu a chodím normálně na záchod a nekrvácím 🙂 ale jedla bych pořád,to ty hormony 🙂 po ovocných knedlíkách jsem měla chut na kyselé a vyžunkla jsem lák z rajčatového salátu a včera jsem prosila manžela at mě jede koupit tlačenku,dneska jsem měla chut na rybičky kyselé 🙂
Ahoj , já jsem byla na ET 5.8. mám v sobě jedno embryjko a 5 zmražených
Ahoj jdu na ivf snad už příšti týden. Momentálně si píchám injekce co ty?