icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

vikiza
18. srp 2014

@ferginka
Hodně štěstí 😉 Dej vědět, jak jsi dopadla....

vikiza
18. srp 2014

@pbuc
Já bych měla testovat ve čtvrtek a krev v pátek. Nevím, jak je to s KETem.... Zajímalo by mě, po jaké době mohu jít znovu. Mám sto chutí zavolat, jestli nemohu přijet dřív 😀 Protože si myslím, že se to nezmění, pocity na MS, ale že to prášky brzdí a být kvůli tomu doma na neschopence....
Taky mě včera od brečení úplně třeštila hlava, ještě mě dodělal manžel, který zuřil, že testuji dřív.

delfi75
18. srp 2014

@ferginka tak tfuj tfuj a neboj. Mně se třeba po OPU ulevilo! Pěkné sny 🙂

ferginka
18. srp 2014

Děkuji holky, zatím čekám......

ferginka
18. srp 2014

Hotovo..........30 vajíček
Ale hrozí mi tím pádem OHSS........budu moc doufat, ze ne.....prý by mi nejspíš odložili embryo transfer......

vikiza
18. srp 2014

@ferginka
To je úroda.... 🙂 Uvidíš, hlavně hodně pij - prý min. 2,5 l denně. Mě dělali ET i přes OHSS, prý je větší šance na uhnízdění, tak nevím.

zdenka35
18. srp 2014

@ferginka To jsi mela krasnou urodu 🙂 ja mela 22 a lehke ohss jsem mela jeste 8 den po,hodne pij a odpocivej 😉

zdenka35
18. srp 2014

@pbuc jsem rozhodla na krev nejit,4 testy jasne negativni ☹ a mesicky 2,5 dne a normalni ☹ uvidim co me reknou ve stredu na ultrazvuku a proc opet 2 et. A 1 ket bez uspechu,kdyz mame pry vse v poradku ☹ mame 2 mrazacky,sice malobunecna ale mame,tak kdy budu moc na ket.Po pravde jsem ted uplej pesimista na vety jako ze ted to uz vyjde a ze musim verit ☹ za 3 dny jsem zhubla pres kilo od nervu,bulim porad a kdekoli v telce delaji pozitivni tehotenske testy 🙂 ach jo 🙂

zdenka35
18. srp 2014

@vikiza Ja loni mela ET v zari a v rijnu hned KET,tak jsem zvedava jak to budu mit ted po nevydarenem ET ☹ uvidim co me reknou ve stredu

janickahoubicka
18. srp 2014

Ahoj děvčata, ráda bych Vás namotivovala právě v této skupině.. jsem po 4letém boji o miminko, 3 x IVF a plán v srpnu na čtvrté..Jeden měsíc jsme udělali mezipauzu a zkusili inseminaci, jen tak , aby se neřeklo. Těhotenský test po dvou týdnech negativní. Vysazuji tedy utrogestan a čekám na menstruaci, abych mohla začít stimulovat. Ta se ale nedostavuje, celý týden. Říkám si že je to utrogestanem, mám s ním již bohaté zkušenosti 🙂 Pro jistotu ale zkouším test, a tam dvě OHROMNÝ čáry!! Kdo se natrápil tak jako my, jak fyzicky, tak psychicky, jistě chápe mé pocity.... Čekám na výsledky krve, ale věřím!!!!!! Chtěla jsem Vás tročku namotivovat, protože vím, že je to hodně důležité. Držte mi pěsti! Janča 🙂

opicka_kiki
18. srp 2014

Ahoj holky, tak ja uz to mam za sebou - dnes rano OPU, 10 vajicok a mierny OHSS, mam vraj zvacsene vajecniky - dost bolia, takze lezim a pijem a chodim na WC kazdych 10 minut (v predklone, nemozem sa narovnat 😀). Inak v Sanuse skvela starostlivost od vsetkych, som max spokojna, teraz uz len cakat a dufat...

opicka_kiki
18. srp 2014

@ferginka
30 vajicok?!!! panecku! 😲 blahozem k takej bahotej urodicke 😀

opicka_kiki
18. srp 2014

@zdenka35
Zdeni, posielam Ti HUGa... Drz sa a nevzdavaj to...

opicka_kiki
18. srp 2014

@janickahoubicka
To musi byt neopisatelny pocit po takom dlhom snazeni sa, drzim palce a tfuj tfuj!! 😉

delfi75
18. srp 2014

@janickahoubicka to je skvělé !!! Bohužel u nás IUI nelze ,partner má azoospermii, takže pouze IVF s tím, že podstoupil TESE. ..

delfi75
18. srp 2014

@ferginka
@opicka_kiki holky, gratuluji a přeji krásné embryjka!

opicka_kiki
18. srp 2014

ahoj Delfi, diky moc... zajtra rano tam budem volat, snad pre nas budu mat dobre spravy. Do zajtra sa mame tiez rozhodnut, ci si budeme chciet priplatit primo vision. Zatial sme s priatelom na vazkach, vraveli nam, ze sa to hodi pri vacsom pocte embryi, co my zrejme nebudeme mat... mno, uvidime...

vikiza
18. srp 2014

@zdenka35
Tak to by bylo fajn.... Je fakt, že to jsou strašné nervy... Už jsem taky pesimista 😒

janickahoubicka
18. srp 2014

@delfi75 Hmmm, ale nic není ztraceno, u někoho vyjde ono, u druhého něco jiného. Já byla vždycky nanervy, když někomu v čekárně gratulovali a my stále nic :( Ale i tak to bylo kousek optimismu, vidět, že se to jednou určitě povede i nám. Moc držím palce!

janickahoubicka
18. srp 2014

@opicka_kiki Test jsem náhodou vytáhla v restauraci na záchodě a čtvrt hodiny jsem tam stála a klepala se, s rozmazanýma očima. Nevěřím tomu ještě ted! Desítky testů s jednou čárkou, a najednou dvě? Přeju to všem tady zažít! 🙂

ferginka
18. srp 2014

@opicka_kiki. Mě OHSS taky straší kvůli vysokému počtu vajíček. Zatím je mi dobře, tak doufám, že to tak zůstane 🙂 My si máme volat až ve středu........

ferginka
18. srp 2014

@janickahoubicka moc moc gratuluji, to je krásné 😉 dokáži si představit, jak si šťastná 😉

delfi75
18. srp 2014

@janickahoubicka děkujeme !Hlavně ať u vás je vše v pořádku celých 9měsíců!

zdenka35
18. srp 2014

@opicka_kiki Jééé udělala jsi mě velkou radost,jsi zlatá,děkuju 🙂 🙂

zdenka35
18. srp 2014

@opicka_kiki Já měla vaječníky ještě 8 den moooc zvětšené,když jsem jela na kontrolu na mou gyndu 🙂 v noci jsem byla i 8 krát čurat 🙂 vzteky jsem přemýšlela,že si ustelu u záchodu 🙂 🙂 tak to zvaž 🙂 😉 jinak manžel vzkazuje že krásnej medvídek a koukal že jsi Slovenka,usmál se a povídá"REKNI OPICCE,ŽE MAJÍ PEKNE VE VADAŠI NA ŠTUROVU" 🙂 tak vzazuji 🙂

ferginka
19. srp 2014

Dobré ráno holky 🙂
Holky po opu špinily jste trochu?

delfi75
19. srp 2014

@ferginka ahoj, já ne, ale píší , že je to možné...neboj!!

zdenka35
19. srp 2014

@ferginka Já taky ne,neboj to je normální u někoho po zákroku 🙂

delfi75
19. srp 2014

@zdenka35 ahoj zdeni, jak je? doufám, že lépe...já na KET asi půjdu v říjnu, objednala jsem se na mojžíšovku a první víkend v říjnu dám relax v lázních lednice...koupele, masáž, zábal 😉

pbuc
19. srp 2014

@delfi75 Tak to budeš mít super přípravu. Kam jdeš na mojžíšovku?

Strana