icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

78marcela
2. zář 2014

@cub takže jsme na tom stejně? Čekáš na utz k srdíčku? Po ivf? Kam jsi chodila? Děkuji za gratulaci a taktéž púřeji jen to dobré... 😉 😉 😉

78marcela
2. zář 2014

@cub takže jsme na tom stejně? Čekáš na utz k srdíčku? Po ivf? Kam jsi chodila? Děkuji za gratulaci a taktéž přeji jen to dobré... 😉 😉 😉

cub
2. zář 2014

@78marcela ano jsme teď ve stejném čase, já jsem po KET - čekám na utz srdíčka. Chodím do Brna na Unicu. Ty chodíš kam ? Děkuji ti, taky přeji jen vše dobré a pozitivní 😉

ferginka
2. zář 2014

@cub
@78marcela kdy jdete holky na utz???????

ferginka
2. zář 2014

@opicka_kiki stále na tebe myslím :-*

78marcela
2. zář 2014

@cub A kdy jsi byla na KETu? Já byla 15.8. Chodím do Reprofitu do Brna
@ferginka jdu 12.9.

ferginka
2. zář 2014

@78marcela a to už by tedy mělo jít vidět srdíčko?

ferginka
2. zář 2014

@78marcela já jdu 8.9. teprve na krev, tak už spekuluji, kdy půjdu na první utz a kdy půjde vidět srdíčko......

78marcela
2. zář 2014

@ferginka no já nevím, ale myslím že už jo. Já budu v 8. týdnu, tak myslím, že ano, podle těch různých serverů, kde píšou, kdy se co tvoří...ale je fakt, že to hodně lidí má individuálně. někdo ho vidí v šestém, někdo o tři týdny později.

ferginka
2. zář 2014

@78marcela když já ani nevím, jak se to počítá........jako v kolikátém týdnu jsem a tak........

78marcela
2. zář 2014

@ferginka na netu najdeš spoustu kalkulaček, zadáš bud ovulaci nebo poslední ms a ono ti to řekne...počkej, najdu něco.

78marcela
2. zář 2014

@ferginka tohle vypadá dobře, ale podle toho, co píšou, když jsem si dala svoje datum, tak tam mít srdíčko asi ještě nebudu. - http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/prubeh-teho...

cub
2. zář 2014

@78marcela na KET jsem byla 11.8. a na Utz jdeme spolu stejně 12.9. 🙂 To jsi mě moc potěšila, přečkáme alespoň spolu líp, to čekání 🙂

cub
2. zář 2014

@ferginka Taky držím moc palečky na výsledek z krve. Neboj, vše se podaří a vše bude v pořádku. Držím moc, moc palce

78marcela
2. zář 2014

@cub super. Tak se budeme vzájemně informovat. Jak staré jsi měla embrya? Já šestidenní. Takže začátek počítám na 9.8 a termín porodu vychází asi 2-3.května.

ferginka
2. zář 2014

@78marcela no jo, ale ja mela posledni ms 17.7. stimulovali me dlouho a pomalu.......

cub
2. zář 2014

@78marcela já měla embryjka pětidenní, zamražená a dali jsme 2.

78marcela
2. zář 2014

@ferginka aha tak to pocitej od opu minus dva týdny. Tím by měly byt jako poslední ms, podle toho se to taky určuje.

78marcela
2. zář 2014

@cub a je šance na dvojčata? Sílila ti čárka rychle? Kolik bylo hcg? U mě určitě nebudou dvě, já měla nízké hcg a vypadalo to všelijak. Až teď to trochu konečně stouplo.

ferginka
2. zář 2014

@78marcela díky 😉

ferginka
2. zář 2014

@78marcela oba odkazy jsou zajímavé 😉

cub
2. zář 2014

@78marcela šance na uchycení dvojčátek je. Čárku na testu jsem měla slabší, nijak výraznou. Z krve se mě pak poztivní výsledek potvrdil. Už ani nevím, kolik mě sestřička hcg hlásila - od samé radosti 🙂 Ty máš tohle první IVF ?

78marcela
2. zář 2014

@cub sice první IVF ale už pátý transfer. Měla jsem dost mrazacku

cub
2. zář 2014

@78marcela tak můj je toto 3 transfer. Vše dobře dopadne,výsledky budou jen ty nejlepší !!! 😉

78marcela
2. zář 2014

@cub taky tomu věřím!!!🙂

boobli
3. zář 2014

Ahoj holky, z krve mám dnes potvrzeno hcg na 50, kdybych od pondělí neměla problém se špiněním a teď už i s krvácením (sice slabé, ale...), tak by to byl důvod k velké radosti. Takhle pořád jen doufám, čekám a věřím teď už fakt na zázraky. Ani doktor tomu moc reálných šancí nedává. ☹

@opicka_kiki - to je mi moc líto ☹

78marcela
3. zář 2014

@boobli a kolikátý jsi dnes den? Máš jít na kontrolní odběr ?

boobli
3. zář 2014

@78marcela dneska je to 9tý den po transferu. JJ, nemám vysazovat léky a na kontrolní odběr za týden a mezitím budu testit.

78marcela
3. zář 2014

@boobli tak uvidíš. Já měla desátý den hcg 42. Třeba to bude v pořádku. Jen ať se to spineni nerozjede. Držím moc pěsti.

Strana