icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

lenaaf
15. zář 2014

Holky potřebovala bych poradit, mám poslat do práce IV. díl neschopenky a mám tam vyplnit, kdy jsem naposledy vykonávala zaměstnání. V PN jsem od 1.9., v práci jsem byla naposledy 28.8. a 29.8. jsem čerpala dovolenou. Tak teď nevím, které datum tam napsat. Nevíte některá?

ferginka
15. zář 2014

@cub jj, příští čtvrtek. Ne, nedělali. Zatím mi jen minulý týden potvrdili těhotenství odběrem na hcg. Dnes začínám 7 týden

cub
15. zář 2014

@ea09 taky jezdím najednu kliniku do Brna - vítej 🙂 Menopur se ředí vodička s práškem - ten jsem si taky píchala sama - opravdu je to v pohodě, nemusíš se bát. Zacítíš malinké štípnutí, jako od komára - nic to není. Neschopenku si můžeš vyžádat sama, ale myslím si, že když se zmíníš lékaři, že se v práci nataháš, tak ti ji doporučí sám. Já jsem teda zůstala na neschopence až po transferu. Po punkci jsem do práce šla. Myslím si, že nejdůležitější je to po tom transf. A klidně piš - naprosto tě chápu, že se ti takto uleví - takže v poho.

ferginka
15. zář 2014

@lenaaf to už ani nevím, jak jsem to vyplňovala. To neporadím......... 😖

cub
15. zář 2014

@ferginka tak držím, držím moc palečky!!!!! Prosím dnes mi taky drž 😉 - jsi zlatíčko. Společnýma silama jde ale určitě vše jednoduše a líp ! Děkuji !!!

ferginka
15. zář 2014

@cub no a tobě to hcg šlo nahoru, ne? To jsi teď měla pěknou hodnotu. To bude určitě v pořádku, kdyby nebylo hcg by nerostlo 😉

ferginka
15. zář 2014

@cub to je jasné, že budu držet pěsti 😉 hlavně hned podej info 😉

cub
15. zář 2014

@ferginka ano hcg šlo nahoru. Mockrát děkuji. Hned, jak se vrátím- písnu.

delfi75
15. zář 2014

@ea09 ahoj, chodím taky do RF v Brně. Mají tam všude napsané, že PN vydávají na vyžádání, opravdu není problém...klidně si o ni řekni, jak Ty budeš chtít.

ferginka
15. zář 2014

holky a jak jste na tom s bříškem? Už se klube?

78marcela
15. zář 2014

@ferginka jdu 26.9. Ale přemýšlím, že to asi tak dlouho nevydržím a že se možná vydám už dřív ke své gyndařce.
JInak s hladem to mám taky tak, jak se ráno vzbudím, musím třeba jogurt nebo něco sníst...
@supermarket1976 moc držím pěsti, aby to bylo všechno ok, hned pak dej vědět, moc na tebe myslím...
@lenaaf gratuluji, super.

cub
15. zář 2014

@ferginka tak mám výsledek špatný, těhotenství zaniká srdíčko není. Holky já jsem totálně sesypaná psychicky toto nevydržím

ferginka
15. zář 2014

@cub neeee ☹ ☹ to mě mrzí ☹ a nemůže být ještě furt nějaká naděje?

cub
15. zář 2014

@ferginka není naděje, doktor má názor, že srdíčko se neobjeví, protože embrijko ani rozměrově neodpovídá.

ferginka
15. zář 2014

@cub 😢 drž se holka.......chjooo

ivetule79
15. zář 2014

@cub tak to je smutne, ale clovek vydrzi nemozne a pustis se do toho znova a to uz vyjde....uvidis

cub
15. zář 2014

@ferginka musím se držet, ale sama to už nezvládnu, musím se postarat o nějakou pomoc nebo jinak to nezvládnu

cub
15. zář 2014

@ivetule79 pustím, nevzdám to, ale teď to prostě fakt nezvládám

ivetule79
15. zář 2014

@cub nechat si nekym pomoct neni vubec spatne, clovek ziska jakysi odstup, mam kamaradku psycholozku a po mych nezdarenych pokusech mi rozmluvy s ni celkem pomohly

cub
15. zář 2014

@ivetule79 přesně o tom uvažuji. I třeba uklidnění za pomoci léků, ale prostě musím něco udělat, abych byla zklidněná pro příští transfer. Můžu se zeptat prosím kolik jsi měla transferů ?

cub
15. zář 2014

@patty50 Ahojky patty prosím tě volala jsi na Unicu, za jakou dlouho může být znovu KET? Řekli ti něco ? Nebo trvají na tom, že to musí být až za 3 měsíce.

ivetule79
15. zář 2014

@cub ja mela ted 3.ivf mezi tim zadny KET, nebylonco mrazit, ted uz jsem do toho sla jen pro sve svedomi, neverila jsem, ze to vyjde....leky mozna ani nebudou treba...ja myslela, ze to po 2.ivf nedam, ze se rozvedu atd, 5 let jsem nemela odvahudo toho jit znova....clovek je nedkutecne silny tvor!

cub
15. zář 2014

@ivetule79 mockrát ti děkuji za odpověď, díky.

ferginka
15. zář 2014

@cub a ty máš mrazáčky? To bylo 1 ivf? Dokážu si představit, jak ti je.......taky se toho děsně bojím a nevím, jak bych tuhle zprávu zvládla. I proto chci, ať tam semnou jde příští týden manžel, kdyby náhodou.......

Ale je super, jestli máš mrazáčky. Zvládneš to a pak to bude dobrý.......každé to tu jednou klapne......

cub
15. zář 2014

@ferginka toto je moje 2 IVF a 3 transfer. Tento byl z mrazáčku 2 embryjka a ještě máme zamražené jedno. Prosím tě ty buď hlavně v klidu, pokud manžel s tebou může jet - jedině dobře. Neboj se vše bude v pořádku, budeš mít dobrý výsledek. Moc ti to přeji, strašně moc. Tvůj je toto kolikátý transfer ?

patty50
15. zář 2014

@cub ahojky, jj volala a domluvili jsme se na příští týden, že přijedu a domluvíme se. MUDr. nemohl, tak jsem mluvila jen se sestrou. Jsem zvědavá, co mi řeknou.

patty50
15. zář 2014

@cub teď čtu zpětně zprávičky. Moc mě to mrzí. Drž se holka. Máš ještě nějakého mrazáčka nebo další IVF?

cub
15. zář 2014

@patty50 mám zamrazené 1 embryjko. Prosím tě zjisti na klinice ten termín a dej mě prosím tě vědět. Pak asi budeme bojovat spolu my dvě 🙂

opicka_kiki
15. zář 2014

@cub
ahoj, mrzi ma to za teba ☹ treti transfer, chjooo... ja som sa zlozila uz po prvom neuspesnom. Siahla som aj po tabletkach na spanie... Inak niektore CARy ponukaju parom, ktore prechadzaju IVF procesom, bezplatnu psychologicku pomoc a podporu, opytaj sa v CARe, kam chodis... je to naozaj obrovska zataz na psychiku. Kto si tym nepresiel, nevie... drzim ti palce!

78marcela
15. zář 2014

@cub tak to je hrozné, to mě děsně mrzí, věřila jsem, že to srdíčko ještě naskočí, a neměla jsi jít ve čtvrtek? Šla jsi už dneska? Nevím vůbec, co říct...člověk nemá nikdy klid ani jistotu ani když si ty dvě čárky objeví...děvče, nevím, jestli nebudeš muset na revizi, já měla taky jedno zamlklé, měla jsem štěstí, že to tehdy odešlo s ms, aleu tebe je to už delší doba, tak nevím, jestli to odejde, určitě to bylo u tebe větší. Budeš muset zavolat do centra, a uvidíš, co ti řeknou, budou ti po ms měřit hcg jesli kleslo a všechno odešlo. pokud odejde, můžeš jít po měsíci na další pokus, pokud neodejde, bude revize a na další KET až za tři měsíce...

Holka zlatá, posílám ti objetí aspon na dálku, i když vím, že to moc nepomůže...sama nevím, co bych dělala kdyby mi tohle ted řekli...ten psycholog není vůbec špatný nápad...jen bych se asi bála těch antidepresiv, obzvlášt před dalším ketem, spíš bych zkusila asi jenom konzultace...držím pěsti, at tahle rána co nejdřív přebolí.

Strana