IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@supermarket1976
dobrou s kobrou 😀 paaaaa!
@supermarket1976 to je fakt zaklety den. Je to tak těžký tohle všechno. Člověk je během IVF jak na houpačce, naděje, pády, radost, smutek, pořád dokola.
Holky, sice vím že teď asi není ta správná nálada něco moc plánovat dal. Ale pokud to jen trochu půjde, bežte hned do dalšího pokusu. Říká se taky, že po potratu pak žena snadno otěhotni znovu. Tělo je pak pripravené, je jak se říká pohnojeno. I když to zní blbě. Ale jakmile se trochu date psychicky do pořádku, tak co nejdřív doktor dovolí, jděte znovu. Ať to do těch vánoc všechny stihneme.
Držím moc pěsti ať je to příště lepší. Zasloužíme si to každá, sakra už.
@supermarket1976 Ahojky tak jsem teď byla u praktické doktorky pro radu. Napsala mi nějaké léky na uklidnění a na pondělí jsem objednaná k psychologovi na nějakou terapii. Tak snad věřím, že to u mě bude lepší
@cub
ahoj, som rada, ze na nic necakas a ze sa snazis dat sa co najskor do kopy... moc ti drzim palce! opatruj sa!
@opicka_kiki mockrát ti děkuji za tuto podporu. Musím začít co nejdříve, aby další transfer nebyl taky zbytečně. V takovémto stresu by nemělo vůbec cenu začít nehledě na to, že i já sama se už konečně potřebuji cítit dobře a zklidněně.
@ferginka
nazdaaaar fergi! tak nemalo to dlhe trvanie - po vysadeni prednisonu mam nazad ekzem 😀 omg, musim sa objednat ku koznej...
@opicka_kiki musíš kožní říct, že chceš prostě prednison 😀 😀 To mě už se dělají zase beďary na obličeji 😀
@cub to je dobře že to řešíš. Musíš být hlavně v klidu než podstoupíš další transfér. Zkus si i na každý den domluvit nějaký sport, kamarádky...ať hlavu něčím jiným zabavíš. Já se pustila do nevyřešených domácích věcí, které jsem pořád odkládala a intenzivněji pracuji. Mám bolest.men.,stále citlivá prsa a jen čekám jak to přejde a začnu běhat 🙂. Rychleji to uteče 😉
@cub
behanie je super na hlavu, mozem doporucit z vlastnej skusenosti 🙂 Pre mna osobne je najlepsie behanie skoro rano, ked je este vonku sero - vzduch je taky iny, nezakopavas o ludi na kazdom kroku a auta nesmradia do nosa 🙂
@ferginka
jj, to by som uz mala aj prelieceny pripadny imunologicky problem, ak by mi nahodou nieco zistili na tom imunologickom vysetreni, na ktore este ani nie som objednana 😀
@supermarket1976 Ahojky tak jak se dnes cítíš? Je tobě dnes líp ? Mě ani trošku, já nemám žádných sil ☹
Tak ja mam dneska nalozeno, byla jsem na utz , jsem v 7+4 tt, cekam jednovajecna dvojcata, doktorka me seznamila s moznymi riziky a ja jsem hodinu doma brecela....manzel je z toho mimo, ma o me strach, jestli nam to vsechno stalo a to...
@ivetule79
stalo 🙂 nebrec a tes sa... co ja by som za to dala 🙂... rizika tam su vzdy, aj keby si cakala jedno miminko. neboj sa, vsetko dobre dopadne, musis tomu verit... v dnesnej dobe je uz medicina tak daleko, ze aj keby si nejake problemy mala (co ti vobec neprajem a nechcem to ani privolavat), doktori ti urcite pomozu, hlavne sa nestresuj!
@ivetule79
jak hovorievala moja babka: zbytocne je plakat nad rozliatym mliekom 😀 ta teda vedela cloveka povzbudit, razna zena to bola 😀 😀 😀
Ja si to snad uz ani nepamatuju, byla jsem rada, ze jsem dosla domu....syndrm zanikleho dvojcete, geneticke zatizeni 3xvetsi,
@ivetule79
Ivet, neboj sa, nema zmysel, aby si sa trapila... nic tym nezmenis a zbytocne tym ublizujes sebe aj mrnouskum... hod sa do pohody a uzivaj si tehotenstvo. Manza pracuje mimo domov? budes mat niekoho pri sebe?
@ivetule79 musíš těm mrňouskům věřit a být v klidu. Je toblbý, ono sama bych měla strach i když mám ho i teď, ale neovlivníme to. Můžeme se jen snažit, aby naše mimča byla v klidu tím, že mi budeme v pohodě 😉 Hodně odpočívej, bašti zdravě a těš se z nich a věř jim.
A když to zvládnete, určitě pak zjistíš, že to za to stálo 😉
@78marcela Jo, to si říkám taky. Já si dokonce věřím, že to půjde i přirozeně - nevím proč, ale mám pocit, že je to tělo na to nějak připravený. Viděla jsem poprvé v životě dvě čárky a už věřím, že je uvidím znovu a dopadne to dobře. Já po té včerejší jobovce teď dostala zprávu z Pronatalu, že hcg mi zase stouplo (za celý minulý týden ne o moc, z 680 na 1600). Takže musím zítra zase na kontrolu a doktor má obavy, že to druhé je mimoděložně někam zatoulané. To bych fakt nerada... Tak mi holky ještě držte palce, ať to přežiju ve zdraví. Já držím Tobě a všem taky!
@cub Ahojda, no, je mi smutno, ale líp. Teď jsem se navíc dozvěděla, že mi hcg opět stouplo, takže má doktor strach, že druhé embryo je někde mimo dělohu. Zítra jdu na další krev a doufám, že už to klesne. Utěšuju se tím, že ten vrchol hcg nastal někde minulý týden a už to klesá... Ach jo, proč to nemůžu mít nějak normálnější?
@supermarket1976 určitě to klesne. Nic si z toho nedělej taky nemůžu mít nic normálnější. Já se teď uklidňuji, že můžu příští týden navštívit psycholožku a že mě alespoň utiší ty léky. Hned dnes si je vezmu, aby to bylo všechno snesitelnější. Drž se!

@opicka_kiki nápodobně, taky si užívám ty vzácné chvíle, kdy mohu být "slabá žena"... Jdem spát, zítra je vážně úterý! Dobrou!!!