IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
Holky prosím, popište mi, jak probíhalo OPU........jak dlouho jste byli v narkóze, jak jste se pak cítili a jak dlouho jste tam pak leželi atd. Děkujiiii
@ferginka Já jsem byla asi 10 min. pod narkózou. Ještě na sále mi daly čípek proti bolesti. Na pokoji jsem byla 2hod. Pak jsme jeli s manželem domů. Doma jsem ještě dospávala. Strašně brzo se budím z narkózy a pak nemohu usnout. Po odběru mě bolelo břicho jako při dost silné MS. Já byla hned od OPU na neschopence.
Děkuji holky 😉 a brali jste si něco sebou? Noční košilku a tak?
Snad budu patrit mezi holky co meli test negativni a pak pozitivni 🙂 ale me myslenky zatim jsou negativni,jak ten test ☹
Holky nevíte jestli Agolutin nebo Prednison brzdí menstruaci? Nebo bych to měla dostat (když se nepovede samozřejmě). Díky 🙂
@ferginka
Mě bylo třeba po narkóze strašně zle. Anestezioložka mě uklidňovala, že nebudu zvracet, že je to slabé a prdlajs.... Nakonec jsme zůstali s manželem na klinice samy s jednou sestřičkou, zbytek už byl doma (po zavíračce) 😀 Nebyla jsem schopná stoupnout, abych nezvracela a to do mě narvali co mohli. Před sebou 150 km po super dálnici... ☹ Tím tě nechci strašit. Já jsem tušila, že mi bude zle, vždy to těžce snáším.
Byla jsem moc spokojená,opravdu perfektní přístup. Začali jsme u dr. Frgaly,potom jsem byla jednou při stimulaci na kontrole u Štelcla a Gogela dělal OPU i ET. 🙂
Mě to právě taky napadlo jestli to mám dostat, já nevím kdy,jak jsi zjistila , že kolem 15.?
Ahoj holky! pozeram, ze sa tu od vcera diskutuje o106 🙂
Vsetkym vam posielam velikeho HUGa (rozumej HUG = OBJATIE 🙂 ) - vam stastnym, menej stastnym, aj nestastnym... a pevne verim, ze coskoro budeme vsetky ON TOP OF THE WORLD!!! 😉
@zdenka35
☹
@delfi75
☹

Tak já blbá s prominutím nahlodaná a ted s výčitkami jsem si udělala test 9 den a je negativní ☹ a to jsem včera měla radost z tečky na ultrazvuku ☹ asi to byla prázná dutinka ☹ nemám se ráda že jsem s odhodláním udělala test
☹