icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

vikiza
13. srp 2014

@pbuc
Chápu z toho, že to teda můžeme dostat, i nemusíme.... Takže super, to nám moc nepomůže 😀 A to jsem už chtěla jásat, kdybych to nedostala....

ferginka
13. srp 2014

@vikiza v narkóze jsem byla při operaci s kolenem a to mi zrovna nejlépe nebylo..........no uvidíme, ale už aby tobylo 🙂

vikiza
13. srp 2014

@ferginka
Uvidíš.... Co by jsme pro mimčo nevydržely... 🙂 Za ty dvě // to stojí 😉

pbuc
13. srp 2014

@vikiza jo tak to byl Stelcl,měly jsme to stejně. 🙂

vikiza
13. srp 2014

@pbuc
tak to jsme měly vážně stejné.... 🙂

delfi75
13. srp 2014

@opicka_kiki hm...co se dá dělat...

delfi75
13. srp 2014

@zdenka35 Zdeni, je ještě brzo na test...nechtěla jsem nahlodat☹

ferginka
13. srp 2014

Holky, měli jste při stimulaci výtok? Bílkový hlen?

zdenka35
13. srp 2014

@delfi75 Ja vim,jsem trdlo,muzu zi za to sama ☹ nemam tak vse studovat,jak jinde pisou jak uz 7 den meli ducha a 8 dve carky.Kazdy to ma jinak,ale pravda je ze uz tomu neverim.Jen me tesi ta tecka co jsem videla vcera na ultrazvuku.I kdyz take to muze byt jen prazdna dutinka,vacek ☹ tohle vse je tak na psychiku ☹

vikiza
13. srp 2014

@zdenka35
Nevěš hlavu a zkus udělat test později 😉 Ono se to lehce říká.... Já jsem dnes taky měla nutkání udělat test, ale ještě jsem to vydržela....

delfi75
13. srp 2014

@zdenka35 je brzo, mám pocit, že to čekání je snad nejhorší z celého IVF, fakt na zbláznění...ale jak už jsem psala, černý petr je obsazen!!!! hlavně se nestresuj 😉 taky si říkám, že každé zlo je k něčemu dobré a příroda to tak chtěla, raději teď než někdy třeba 7. nebo 10 tt......

zdenka35
13. srp 2014

Dekuju vam za mila slova 🙂

delfi75
13. srp 2014

@ferginka ahoj, já nic, ale netrpím na takové potíže..

vikiza
13. srp 2014

@ferginka
Já taky nic.... Až dnes trochu....

ferginka
13. srp 2014

On je to ten plodný hlen, co mám vždy, když ovuluji....

alarada
13. srp 2014

@pbuc Já beru estrofem a ultrogestan. Jakmile jsem je v tom květnu (co nám to nevyšlo) přestala brát tak jsem hned druhý den dostala MS, ale bylo to maso

pbuc
13. srp 2014

@alarada tak to se mam na co tesit ☹

vikiza
14. srp 2014

@alarada
To mám teda radost.... Vyšlo by mi to akorát na dovolenou 😠

boobli
14. srp 2014

Ahoj holky, já dnes čtvrtým dnem píchám gonal a že by mi bylo dvakrát dobře se říct nedá. Stále mě bolí podbříšek, téměř jako první den MS, což mívám docela silné bolesti; k tomu hlava a včera večer se mi udělalo po injekci i docela špatně... Tak nevím, jestli to prostě jen hodně špatně snáším... ☹ Beru k tomu ještě i decapeptyl...

alarada
14. srp 2014

@boobli Ahoj, to jsou hormony. Já měla návaly jak kdybych byla v přechodu. To tě asi bolej vaječníky, jak se tam pěkně tvořej vajčka 🙂

zdenka35
14. srp 2014

@pbuc Ahoj,tak jak se dari? 🙂 nejake pocity? 😉 Me vcera palila zaha,mela jsem mirne zvetsenou teplotu,bolesti usi,v krku a kloubu a dnes nic 🙂 jen obcas me pichne v podbrisku a mam naval horka 😉

majak111
14. srp 2014

Ahoj, taky jsem hormony zrovna dvakrát moc nesnášela, ale dá se na to zvyknout. Mysli na to, že je to jen na pár dní. Já jsem dokončila píchací martirium v úterý, dneska jsem byla na OPU, folikuly jsem měla výstavní, ale bohužel prádzné - prý se neuvolnila vajíčka. Takže to můžu za tři měsíce zkusit znova s jinýma hormonama a protokolem:-/

pbuc
14. srp 2014

@majak111 to je mi moc lito

pbuc
14. srp 2014

@zdenka35 Ahoj da se to, ale taky me boli v krku, ucho, trochu bricho. Ja bych chtela zitra testovat rano, tak uvidim, jestli si to nerozmyslim. Ted lezim a delam si zabal na krk. 🙂

majak111
14. srp 2014

pbuc: Já jsem si taky pobrečela, ale možná lepší, než kdyby to přišlo v některé další fázi, když to bylo špatně nastavené, že jo?

boobli
14. srp 2014

@majak111 to mě mrzí ☹ , ale máš pravdu. Až za tři měsíce? To je nějaká povinná pauza? Možná se ptám blbě, ale je to moje první ivf, ještě jsem nezkoumala co by bylo kdyby to nevyšlo, raději si to ani nepřipouštím 🙂

pbuc
14. srp 2014

@majak111 tak to určitě , alespoň víš na čem jsi a podle toho teď budou postupovat, držím pěsti pro štěstí 🙂

boobli
14. srp 2014

@alarada 🙂 snad jo.

ferginka
14. srp 2014

Ahojky, tak já dnes na utz, na levé straně 4 folíci kolem 15mm a na pravé 6 folíků kolem 15mm a další menší. Na utz jdu zase v sobotu, s punkcí mám počítat v pondělí nebo v úterý.
Vám co budete testovat, držím pěstičky 😉

delfi75
15. srp 2014

@boobli ahoj, to bude bolet více a více...nebo spíše tlačit v podbřišku...hodně tekutin! já vypila asi 5l denně, pak jsem byla ok a bez bolestí hlavy...hodně štěstí a pevné nervy!!!

Strana