IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
@pbuc
@zdenka35 ahoj holky, jak se vede? krev včera negativní a dle průběhu to prý vypadá, že se embryo na chvíli chytlo a pak pustilo, že bych jinak nekrvácela, ms by udržely léky...
ptala jsem se na mojžíšovku, dostala jsem žádanku a chci se zeptat, zda někdo nezná nějakou příjemnou fyzioterapeutku v brně...
@pbuc Nejhorší je celé to absolvovat,těch doktorů,vyšetření,příznaky z hormonů, o peneězích ani nemluvím ☹ o čekání na neshopence atd atd,to byl můj druhý ET a už mám za sebou i jeden KET 2 embryjek a nic ☹ máme 2 mrazáčky ne nejlepší kvality,mám vůbec věřit??? ☹ omlouvám se,ale nenajdu milá slova,ani dobrou náladu,ani nic pozitivního.Bojím se jít ven,protože první co uvidím jsou těhotné,nebo někdo kdo se zeptá tak co,už něco víš ☹ holky je to celé hrozné co prožíváme a kdejaká kráva dokáže to po čem my tolik toužíme a dali by jsme cokoli zabít ☹ ☹
A já měla v úterý radost z ultrazvuku,že vidím v děloze krásnou malou tečku,ale asi to byla jen prázdná dutinka ☹
@zdenka35 úplně ti rozumím, už taky 4 roky čekám a toužím po mimi, podstupujeme první ivf a to jsme na to museli pěkně šetřit, takže se děsím představy, že by to nevyšlo ☹ A jak píšeš, my bychom pro miminko udělali cokoliv a jsou takové, omlouvám se za výraz, svině, které si otěhotní ani neví jak a ještě tomu miminku ublíží. Tolik mě to vytáčí, když to vidím ve zprávách 😒 ☹
Fakt mě to Zdeni mrzí ☹ drž se.......
@zdenka35 To je mi moc líto. Taky jsem to obulela (můj první a zatím poslední pokus byl v prosinci). Moc držím palce, ať se z toho rychle psychicky i fyzicky dostaneš. Určitě budeš brzo zase připravená jít na další pokus, zas o něco moudřejší a zkušenější 😉
Vím jak nesnáším většinu moudrých rad a doporučení od lidí, co neví o čem mluví, ale jedna věc by pro nás snad přeci jen mohla být útěchou - čím déle na to čekáme, tím větší radost z toho potom budeme mít. Čekání navíc posiluje charakter, takže už jsme všechny určitě hypersupercharakterní a umíme si lépe vážit života a těch drobných maličkostí.
Moje rada by tedy byla, ať určitě věříš, jednou to prostě vyjít musí!

@ferginka ahoj, tak to jsou pěkné kousky 🙂