icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

delfi75
15. srp 2014

@ferginka ahoj, tak to jsou pěkné kousky 🙂

delfi75
15. srp 2014

@pbuc
@zdenka35 ahoj holky, jak se vede? krev včera negativní a dle průběhu to prý vypadá, že se embryo na chvíli chytlo a pak pustilo, že bych jinak nekrvácela, ms by udržely léky...

ptala jsem se na mojžíšovku, dostala jsem žádanku a chci se zeptat, zda někdo nezná nějakou příjemnou fyzioterapeutku v brně...

zdenka35
15. srp 2014

@delfi75 Já od večera bolesti na MS a dneska ráno špinění lehké a test z moči negativní,jsem 11 den po ET ☹ a jsem ubulánek od rána ☹

delfi75
15. srp 2014

@zdenka35 neplakej...ale každá si to musíme obrečet, chápu ☹ ...uvidíš, co ukáže krev, moč nemusí být 100%

pbuc
15. srp 2014

@delfi75 Ahoj ja nevim, dnes rano jsem delala test a je tam slaba carka, tak nevim. Myslela jsem si, ze 10 den tam bud bude bilo nebo uz poradna carka, tahle tam je ale neni to nic moc. Tak zkousim zase v nedeli. ☹

delfi75
15. srp 2014

@pbuc tak to velká gratulace!!! někdo má pořádné // až po 14ti dnech, takže uvidíš u dalšího testu🙂 jaké jsi měla embryjko? si to asi nepamatuji nebo jsme o tom nemluvily...

pbuc
15. srp 2014

@zdenka35 Jeste zkus za dva dny a klidne si pobrec, ja brecim snad obden. Je to napor a nejak to musime ze sebe dostat.

pbuc
15. srp 2014

@delfi75 no ja tomu zatim moc neverim, uvidim jestli zesili, ale diky
A s tou Mojzisovkou je to super napad i ja jsem nad tim premyslela, ale bohuzel nikoho neznam, jen vim ze na netu jsou stranky kde je seznam lidi kteri to muzou delat tak zkus mrknout.

delfi75
15. srp 2014

@pbuc to jsem se dívala, ale za chvíli budu chodit do práce a nechci jezdit přes celé Brno...ale díky🙂

zdenka35
15. srp 2014

@pbuc Ale já nemám ani ducha,raduj se z něj 🙂

zdenka35
15. srp 2014

@pbuc Nejhorší je celé to absolvovat,těch doktorů,vyšetření,příznaky z hormonů, o peneězích ani nemluvím ☹ o čekání na neshopence atd atd,to byl můj druhý ET a už mám za sebou i jeden KET 2 embryjek a nic ☹ máme 2 mrazáčky ne nejlepší kvality,mám vůbec věřit??? ☹ omlouvám se,ale nenajdu milá slova,ani dobrou náladu,ani nic pozitivního.Bojím se jít ven,protože první co uvidím jsou těhotné,nebo někdo kdo se zeptá tak co,už něco víš ☹ holky je to celé hrozné co prožíváme a kdejaká kráva dokáže to po čem my tolik toužíme a dali by jsme cokoli zabít ☹ ☹

zdenka35
15. srp 2014

@pbuc Já mám nemocná záda a u nás v lázních fyzioterapeutka se mnou vždy cvičila Mojžíšovou i já doma,pomáhalo mě to na záda,zatím jen na ně.

zdenka35
15. srp 2014

A já měla v úterý radost z ultrazvuku,že vidím v děloze krásnou malou tečku,ale asi to byla jen prázdná dutinka ☹

delfi75
15. srp 2014

@zdenka35 musíme věřit, doufat a bojovat...my máme taky za sebu 2. IVF, z prvního nebylo ani nic na zamrazení, ted máme 2 embryjka...ale zajeď si ještě na tu krev!

zdenka35
15. srp 2014

@delfi75 Já vím,to budu muset tak i tak ☹ v pondělí tam pojedem ☹

ferginka
15. srp 2014

@zdenka35 úplně ti rozumím, už taky 4 roky čekám a toužím po mimi, podstupujeme první ivf a to jsme na to museli pěkně šetřit, takže se děsím představy, že by to nevyšlo ☹ A jak píšeš, my bychom pro miminko udělali cokoliv a jsou takové, omlouvám se za výraz, svině, které si otěhotní ani neví jak a ještě tomu miminku ublíží. Tolik mě to vytáčí, když to vidím ve zprávách 😒 ☹
Fakt mě to Zdeni mrzí ☹ drž se.......

damae
15. srp 2014

@zdenka35 To je mi moc líto. Taky jsem to obulela (můj první a zatím poslední pokus byl v prosinci). Moc držím palce, ať se z toho rychle psychicky i fyzicky dostaneš. Určitě budeš brzo zase připravená jít na další pokus, zas o něco moudřejší a zkušenější 😉
Vím jak nesnáším většinu moudrých rad a doporučení od lidí, co neví o čem mluví, ale jedna věc by pro nás snad přeci jen mohla být útěchou - čím déle na to čekáme, tím větší radost z toho potom budeme mít. Čekání navíc posiluje charakter, takže už jsme všechny určitě hypersupercharakterní a umíme si lépe vážit života a těch drobných maličkostí.
Moje rada by tedy byla, ať určitě věříš, jednou to prostě vyjít musí!

zdenka35
15. srp 2014

@damae Děkuju 🙂

zdenka35
15. srp 2014

@ferginka Děkuju,když tohle byl jakoby 3 pokus co jsem měla u sebe v bříšku embryjko,jednou už i dvě a to zklamání tam je,a nikdy pořádné vysvětlení proč ☹ ted už jen KET a pak mě zbývají do 39 let 2 pokusy IVF.Ted jem mít pevné nervy,věřit,mít naději a mít dosti peněz ☹

zdenka35
15. srp 2014

@damae Na vložce nic,bolesti na MS,při utření špinění slabé,dorůžova,pak dohněda,pak zase nic,2 test mamatest negativní,ani duch,tak já už nevím ☹

damae
15. srp 2014

@zdenka35 A dyžtak se sejdeme u těch babyboxů 😉

zdenka35
15. srp 2014

@damae Aby jsem se tam ale nepředbíhaly 🙂 🙂

damae
15. srp 2014

@zdenka35 Hm, tobě ještě nepřišla? A jak dlouho máš po transferu? Tak bych ještě chvíli neházela flintu do žita...

damae
15. srp 2014

@zdenka35 Ono jich je v ČR víc, tak si je asi budeme muset rozdělit... Nebo si udělat nějaký pořadník, rozvrh hodin nebo tak.

delfi75
15. srp 2014

@zdenka35 zkus si koupit test v dr. max, jsou prý spolehlivější než mama...

😀 holky, pokryjeme asi babyboxy po celé republice

zdenka35
15. srp 2014

@damae Termín mám v neděli MS,od včera bolesti na MS a špinění,testy jasně negativní,ET byl 4.8

zdenka35
15. srp 2014

@damae Pořád je babyboxů mín než nás toužících po miminku 🙂 🙂

damae
15. srp 2014

@zdenka35 Hm, tak bych fakt ještě chviličku počkala. Špinit můžeš prý i když se miminko uchytí a testy taky mohou kecat. Nechci ti zas dávat moc nadějí, ale uplně ztracené mi to zas nepřijde...

damae
15. srp 2014

@zdenka35 @delfi75 Nesmíme to říct všem, no...

delfi75
15. srp 2014

@damae no to NEEEE!

Strana