icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

zdenka35
13. srp 2014

Tak já blbá s prominutím nahlodaná a ted s výčitkami jsem si udělala test 9 den a je negativní ☹ a to jsem včera měla radost z tečky na ultrazvuku ☹ asi to byla prázná dutinka ☹ nemám se ráda že jsem s odhodláním udělala test

ferginka
13. srp 2014

@zdenka35 třeba je to jen brzy.......určitě ano, zkus pak třeba ještě o víkendu 😉

zdenka35
13. srp 2014

@ferginka budu muset ☹

ferginka
13. srp 2014

@zdenka35 mě se to teď kecá, ale ještě je brzo, aby jsi ztrácela naději :-*

ferginka
13. srp 2014

Holky prosím, popište mi, jak probíhalo OPU........jak dlouho jste byli v narkóze, jak jste se pak cítili a jak dlouho jste tam pak leželi atd. Děkujiiii

zdenka35
13. srp 2014

@ferginka Já co jsem se ptala doktora tak cca 10-15 min pod narkozou,pak jsem skoro 2 hodinky ležela na pokoji a dostala jsem kapacku na bolest,mě bolelo silně břicho jako při silné MS,měla jsem hodně vajíček.

alarada
13. srp 2014

@zdenka35 A v kolik hodin si zkoušela testovat? Jestli jsi už neměla rozředěnou moč. To by taky mohlo udělat negativní výsledek. Zkus o víkendu a neztrácej naději

alarada
13. srp 2014

@ferginka Já jsem byla asi 10 min. pod narkózou. Ještě na sále mi daly čípek proti bolesti. Na pokoji jsem byla 2hod. Pak jsme jeli s manželem domů. Doma jsem ještě dospávala. Strašně brzo se budím z narkózy a pak nemohu usnout. Po odběru mě bolelo břicho jako při dost silné MS. Já byla hned od OPU na neschopence.

pbuc
13. srp 2014

@zdenka35 Myslím,že to je brzy zkus to o víkendu, uvidíš,že to vyjde 🙂

pbuc
13. srp 2014

@ferginka Ahoj já byla pod narkozou 15 minut, potom mě na sale probudili a pomohli na pokoj.Tam už jsem nespala, měla jsem bolesti tak jsem dostala infuzi a bylo to lepší.Do 3 dnů to odeznělo úplně.
Držím pěsti , aby bylo všechno v pořádku 🙂

pbuc
13. srp 2014

@vikiza Taky chodím do Unici v Brně, na ET jsem byla 5.8 🙂
Tak snad nám to dobře dopadne.

zdenka35
13. srp 2014

@alarada blba vecer 😠 no zkusim az v nedeli ci poneli,vidim ted vse cerne.Rok jsem nebyla od posledniho Ivf a lecila se na imunologii a vysledek zatim negativni 😠

ferginka
13. srp 2014

Děkuji holky 😉 a brali jste si něco sebou? Noční košilku a tak?

ferginka
13. srp 2014

@zdenka35 test je nejlepší dělat ráno.........mohlo to být brzy a ovlivěno tím, že to bylo večer 😉

alarada
13. srp 2014

@ferginka U nás dostáváme jejich košily. Jenom přezůvky.

zdenka35
13. srp 2014

Snad budu patrit mezi holky co meli test negativni a pak pozitivni 🙂 ale me myslenky zatim jsou negativni,jak ten test ☹

ferginka
13. srp 2014

@zdenka35 asi se ti ani nedivím, je to těžký. Meli bychom myslet pozitivně, ale ne vždy to jde. Je to náročný 😒
Ale zvládneme to, musíme 🙂 😉 Musíme prostě věřit......

pbuc
13. srp 2014

Holky nevíte jestli Agolutin nebo Prednison brzdí menstruaci? Nebo bych to měla dostat (když se nepovede samozřejmě). Díky 🙂

vikiza
13. srp 2014

@ferginka
Mě bylo třeba po narkóze strašně zle. Anestezioložka mě uklidňovala, že nebudu zvracet, že je to slabé a prdlajs.... Nakonec jsme zůstali s manželem na klinice samy s jednou sestřičkou, zbytek už byl doma (po zavíračce) 😀 Nebyla jsem schopná stoupnout, abych nezvracela a to do mě narvali co mohli. Před sebou 150 km po super dálnici... ☹ Tím tě nechci strašit. Já jsem tušila, že mi bude zle, vždy to těžce snáším.

vikiza
13. srp 2014

@pbuc
Taky by mě zajímalo, jestli ty léky zabrzdí MS. Měla bych to dostat kolem 15. ☹
Jak jsi byla v Unice spokojená a ke komu jsi chodila?

ferginka
13. srp 2014

@vikiza vystrašily jste mě 😀 😀. Měla jsem představu, jak se vzbudim, chvili si poležím a budu fit a půjdu v pohodě domů 😎

pbuc
13. srp 2014

Byla jsem moc spokojená,opravdu perfektní přístup. Začali jsme u dr. Frgaly,potom jsem byla jednou při stimulaci na kontrole u Štelcla a Gogela dělal OPU i ET. 🙂
Mě to právě taky napadlo jestli to mám dostat, já nevím kdy,jak jsi zjistila , že kolem 15.?

pbuc
13. srp 2014

@ferginka Vím, že některé holky to tak měly .Ono záleží kolik máš oocytů, já měla 22,takže je rozdíl jestli vyndávají 22 nebo třeba 5 myslím.

pbuc
13. srp 2014

@vikiza
Odpověděla jsem ti o příspěvek víš a zapomněla jsem tě tam uvést,jinak posílám odkaz co jsem našla ale moc chytrá ztoho nejsem

vikiza
13. srp 2014

@ferginka
Jak jsi dřív snášela narkózu? Třeba moje ségra po OPU jela nakupovat a koupila si za odměnu tričko (za statečnost) a pak si ho brala na vítání občánků. Taky jsem to tak měla v plánu, ale bohužel.... 🙂

opicka_kiki
13. srp 2014

Ahoj holky! pozeram, ze sa tu od vcera diskutuje o106 🙂
Vsetkym vam posielam velikeho HUGa (rozumej HUG = OBJATIE 🙂 ) - vam stastnym, menej stastnym, aj nestastnym... a pevne verim, ze coskoro budeme vsetky ON TOP OF THE WORLD!!! 😉

opicka_kiki
13. srp 2014
vikiza
13. srp 2014

@pbuc
Taky jsem byla spokojená... Štelcl byl ten mladý? Taky jsem byla na začátku u dr. Frgaly - ten byl moc fajn, jak vtipkoval, pak mě bral nějaký mladý doktor, jestli ten Štelcl? A Gogelu jsem měla u OPU i ET

opicka_kiki
13. srp 2014
Strana