icon

IVF v srpnu 2014

luho2012
30. črc 2014

Jdete některá v srpnu na IVF ?

delfi75
13. lis 2014

@markulenka psala jsi to, z toho mám taky obavy. ..

markulenka
24. lis 2014

ahoj holky, tak co u vás nového? Já už se nemohu dočkat 3. prosince, sice zatím jenom konzultace, ale doufám, že v lednu už bych mohla na 2. IVF

delfi75
29. lis 2014

@markulenka ahoj ,no mě čeká v pondělí UZ před KET ...tak uvidíme ...

markulenka
30. lis 2014

tak držím moc palce 🙂 pak dej vědět

delfi75
30. lis 2014

@markulenka díky moc!!!

ea09
1. pro 2014

@delfi75 ahojky držím ti moooooc palečky 🙂

misa1122
1. pro 2014

Ahoj holky tak se chystam v patek na me 1.KET po prvnim neuspesnem IVF mame zamrazenych pet embyek podminky idealni ale mam zase strach ze se to nepovede kdyz se nepovedlo IVF kde je vetsi pravdepodobnost.

ferginka
1. pro 2014

@delfi75 taky moc držím pěstičky 😉

@misa1122 tobě taky a musíš prostě věřit 😉

misa1122
1. pro 2014

@ferginka diky moc snad to dobre dopadne

78marcela
1. pro 2014

Některá centra uvádějí že je vyšší pravděpodobnost při KET. Takže co ma byt, to bude. Držím pěsti
@misa1122
@ferginka zdravim a jak se vám daří? Už víš co to bude?

delfi75
1. pro 2014

ahoj holky, tak místo KETu mě čeká hysteroskopie..fakt už nevím, co si to moje tělo vymyslí na příště...

delfi75
1. pro 2014

@ferginka ahoooj, díky, no...už jsem spala. jinak jak se vede Tobě? pěkně to utíká, jak screening? doufám, že vše OK

delfi75
1. pro 2014

@opicka_kiki
@zdenka35 holky a jak se držíte vy? dlouho jsem vás nečetla...

ferginka
1. pro 2014

@delfi75 to mě mrzí..........

@delfi75
@78marcela u mě dobrý, screening dopadl dobře a zatím nevím co to bude. Prcek nám ukázal jen záda 🙂

delfi75
1. pro 2014

@ferginka jsem ráda, že se na to přišlo teď a jak se říká ,vše zlé je k něčemu dobré ....je fajn, že u vás vše v pořádku 🙂ať je to kluk nebo holka 🙂

78marcela
1. pro 2014

@ferginka tak To je fajn. Hlavně že je v pořádku. Na 20.týden je vyšetření, to už se třeba ukáže🙂

ferginka
1. pro 2014

@78marcela jj, na velký utrazvuk jdu 29.12. a uz se těším. Ale je nám to úplně jedno, co to bude. Nejvíc si přeji prostě zdravé miminko 🙂 Strach mě neopustil, klepu se před každou kontrolou.
Vám držím pěstičky, tak podávejte info 😉

zdenka35
2. pro 2014

@delfi75 U mě nic,jen nepovedené IVF z října 2 embryií,včera jsem byla zase na kontrole na imunologii v Praze a 5 týdnů budu čekat na výsledky.Potom uvidím kdy 3 IVF,pokud i na něj budu mít peníze ☹ a pokud to stihnu do konce března,nez manžel odjede

delfi75
2. pro 2014

@zdenka35 ahoj, zase imunologie? a nepátrali jestli jsou spermie ok? jak jsme se kdysi bavily? březen je daleko a snad vše stihnete!!!! jsem ráda, že jsi se ozvala🙂

delfi75
2. pro 2014

@ferginka dobře to dopadne!!! buď to bude kluk, který na vás vystrkoval prdelku nebo holka, která je dáma a nebude se ukazovat každému 😀

markulenka
3. pro 2014

@zdenka35 To mi je moc líto :( Já dneska byla na té konzultaci v Institutu reprodukční medicíny a genetiky ve Varech, jsem nadšená, s Pronatalem v Teplicích se to nedá srovnat. Nacucli nám krev, udělají i genetiku, jestli je vše v pořádku. V lednu začnu stimulovat v krátkém protokolu. Příští týden jedu na kontrolní ultr. a říkala, že to ještě zkusíme přirozeně, řekne nám, kdy přesně na to máme skočit a dostanu injekci 🙂

misa1122
7. pro 2014

Ahojky tak uz mam po embryotransferu ted uz jen cekat na dobrou zpravicku pod stromecek drzte mi palecky

delfi75
7. pro 2014

@misa1122 ahoj, to doufáme ,že budou další //!

delfi75
7. pro 2014

@ferginka ahoj 29.12.samé pěkné zprávičky🙂

zdenka35
7. pro 2014

@delfi75 Vždy nám vyšetřují i spermie, březen sice daleko, ale výsledky az za 5 týdnů a nevíme jak dopadnou, zda se nebude muset zas pul roku pre lečo ať, i když minule to bylo bez efektu ☹ a az přijdou výsledky a budou ok možná už budu Mít po MS a tak Budem muset začít v únoru a čeká mě dlouhém protokol, tudíž nevím zda vše nebude v silném presu 🙂

delfi75
7. pro 2014

@zdenka35 nemyslela jsem spermiogram ,ale DNA spermií. Neboj ,uteče to a vše stihnete. Nám také řekli,že výsledky za 5týdnů, nakonec to byl necelý měsíc 🙂

zdenka35
7. pro 2014

@delfi75 Já nevím zda nám dělají na imunologii v Praze dna spermií a nějak jsem zapomněla zda si to mohu vyžádat ☹ ach jo

markulenka
10. pro 2014

ahoj holky, já dneska na kontrole. Jsem 13 den cyklu, folikul připraven, tak mi píchla pregnyl a prý na to máme skočit 🙂 Jinak stimulovat začnu v lednu, když by tohle nevyšlo

delfi75
10. pro 2014

@markulenka tak přeji hezký večer a krásné ráno ,hlavně úspěšné!!!

markulenka
10. pro 2014

@delfi75 děkuji moc 🙂

Strana