IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
ahoj holky, tak co u vás nového? Já už se nemohu dočkat 3. prosince, sice zatím jenom konzultace, ale doufám, že v lednu už bych mohla na 2. IVF
@markulenka ahoj ,no mě čeká v pondělí UZ před KET ...tak uvidíme ...
tak držím moc palce 🙂 pak dej vědět
@markulenka díky moc!!!
Ahoj holky tak se chystam v patek na me 1.KET po prvnim neuspesnem IVF mame zamrazenych pet embyek podminky idealni ale mam zase strach ze se to nepovede kdyz se nepovedlo IVF kde je vetsi pravdepodobnost.
ahoj holky, tak místo KETu mě čeká hysteroskopie..fakt už nevím, co si to moje tělo vymyslí na příště...
@opicka_kiki
@zdenka35 holky a jak se držíte vy? dlouho jsem vás nečetla...
@zdenka35 To mi je moc líto :( Já dneska byla na té konzultaci v Institutu reprodukční medicíny a genetiky ve Varech, jsem nadšená, s Pronatalem v Teplicích se to nedá srovnat. Nacucli nám krev, udělají i genetiku, jestli je vše v pořádku. V lednu začnu stimulovat v krátkém protokolu. Příští týden jedu na kontrolní ultr. a říkala, že to ještě zkusíme přirozeně, řekne nám, kdy přesně na to máme skočit a dostanu injekci 🙂
Ahojky tak uz mam po embryotransferu ted uz jen cekat na dobrou zpravicku pod stromecek drzte mi palecky
@delfi75 Vždy nám vyšetřují i spermie, březen sice daleko, ale výsledky az za 5 týdnů a nevíme jak dopadnou, zda se nebude muset zas pul roku pre lečo ať, i když minule to bylo bez efektu ☹ a az přijdou výsledky a budou ok možná už budu Mít po MS a tak Budem muset začít v únoru a čeká mě dlouhém protokol, tudíž nevím zda vše nebude v silném presu 🙂
ahoj holky, já dneska na kontrole. Jsem 13 den cyklu, folikul připraven, tak mi píchla pregnyl a prý na to máme skočit 🙂 Jinak stimulovat začnu v lednu, když by tohle nevyšlo
@markulenka tak přeji hezký večer a krásné ráno ,hlavně úspěšné!!!
@delfi75 děkuji moc 🙂

@markulenka psala jsi to, z toho mám taky obavy. ..