IVF v srpnu 2014
Jdete některá v srpnu na IVF ?
ahoj holky, tak já začínám od zítra stimulovat, at už to uteče 🙂)
Ahoj holky. Pisu po dlouhe dobe. Mimisek je v poradku a 12.2 jdem na screening tak i to snad bude v poradku.
@markulenka tak drzim palecky at ti to vse vyjde 😉
ahoj holky, omlouvám se, že sem vpadám. potřebuji sehnat Prednison. nezbyl některé z vás? děkuji moc.
@supermarket1976 tak to držím, at najdeš za dva týdny //. Moc moc držím...
@78marcela Děkuju. Je ze mě vytrvalostní sportovec. Řekla jsem si, že se to prostě musí odpracovat. Tohle je můj 4. transfer a celkem 8. pokus. Za chvíli bych to IVF mohla snad provádět 🙂...
@supermarket1976 to jo, taky mám ten stejný pocit, já se dočkala po šestém transferu (teda i paty byl úspěšný tím, ze se mimi chytlo, bohužel pak odešlo), zatím valcime, snad to dáme do konce..
@supermarket1976 moc moc držím pěstičky 😉
@78marcela Marcelko, byl ten tvůj poslední šťastný pokus něčím jiný? Já si říkám, že tentokrát necítím tak nějak nic. Připadá mi, že jsem ani na žádným transferu nebyla... Žádný čtyřlístky nenacházím, žádná znamení shůry, ani sny, prostě nic...
@supermarket1976 ahoj, nebyl ničím výjimečný, vůbec jsem necítila nic jinak..spis jsem byla naštvaná,protože transfer neproběhl nijak ideálně, byla jsem přesvědčena ze se to nepovedlo. Ohledně nějakých pocitu po transferu...nevěřím, ze by se to dalo poznat. Píchání a pobolivamni v podbřišku jsem cítila u všech pokusu, a urcite za to můžou hormony a nic jiného.
@supermarket1976 jestli možná něco pomohlo, tak jsem před pátým a šestým pokusem pila vitatonic. Nevím, jestli to pomohlo, každopádně jsem to předtím nepila a byly to všechno jednickove blasty a nic. Zjara jsem to pit začala a i na paty i na sesty pokus jsem otěhotněla a to s emryjkama mnohem horší kvality. Tak nevím, já si myslím, ze to pomohlo.
@78marcela Moc díky, Marcelko, to jsem potřebovala slyšet. A na vitatonic se podívám. Jak těch pokusů přibývá, víc a víc si myslím, že záleží prostě jenom na tom embryu, že si udělá, co chce 🙂. Je to vlastně úleva... Co myslíš tím "válčíme"? Mám takový tušení, že dvěma čárkama to pravý drama teprve začíná...
supermarket1976 to si pis, ze to teprve zaciná...u mě to ted není žádná hitparáda a moje představy o těhotenství se dost liší...jednak tedy ještě do minulého týdne jsem skoro denně zvracela, ted je par dnu pokoj,naštěstí. Ale to bylo ještě to nejmenší..vyskočil mi ted vysoký tlak,díky čemuž mi hrozí preeklampsie a s největší pravděpodobnosti předčasný porod před 34. týdnem. Minuly týden jsem byla na velkém utz,doktorce se nelíbily zkrve nějaké hodnoty, takže musím do Brna k Vlasinovin na podrobně vyšetření. A aby toho nebylo malo, tak jsem měla o víkendu astmatický záchvat, rozjelo se mi astma, tak jsem na kortikoidech...jen doufám, ze to mala zvládne. Tohle bylo nejhorší,dusit se,dostala jsem se do hnusnych depresi..ted je to o něco lepší, leky Zabírají naštěstí, jak mužů dychat tak jsem se uklidnila...teď uvidíme co zítra vyšetření v Brně..
@78marcela Tý jo, to je teda drama. Dvěma kamarádkám se narodily děti hodně předčasně - jedné v pátém a druhé v sedmém měsíci a obě děti jsou v pohodě - tak to si odškrtni. Zkoušela jsi nějaký řízený meditace a tak? Přijde mi, že potřebuješ hlavně uklidnit a nestrašit se těma možnejma diagnozama! Neboj se, Marcelko. Bude to dobré!
@supermarket1976 tak to je teda hodně brzy, v pátém měsíci, to bych se fakt bala. Říkají, ze hranice, od kdy se dítě da zachránit, je 24. týden. Tomu se už pomalu bližim. Ale samozřejmě bych chtěla vydržet co nejdéle bude možné. Od toho sedmého měsíce už bych se tak nebála, těch děti se takhle rodí hodně a jsou v pořádku. Tak snad to dame a vydrzime, cim déle tím lepe.
jj, můžu rodit každou chvíli 🙂 Je neuvěřitelné, jak to uteklo. A opravdu, těma dvouma čárkama to teprve začíná, člověk má furt strach, aby vše bylo ok. I tobě to uteče a vše dobře dopadne, vím to 🙂
A děkuji 😉
Holky, jak je to po otehotneni s doktory? Chodite dal ke svému nebo vam v centru nekoho pridelili? A mate automaticky rizikové?
@supermarket1976 ne ne, jakmile mi v centru potvrdili srdíčko, dali mi zprávu a sla jsem ke svému doktorovi. Byla jsem hned na neschopence. Ale co vím, tak třeba můj doktor ji vystaví, když chceš i při přirozeném otěhotnění......

Ahoj holky, nemáte některá z vás doma v lednici přebytečný gonal? sháním urgentně .. děkuji