IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
A ke vsemu mne nasrali ti nasi zlati hosi...............ti tomu nasadili korunu 😠 😠 😠
@slaboska ted uz je to zase v poho.......jooooo, a jinak celej den docela na hovno, nepustili nas se psem v Liberci do zoo, v Praze je to normalka, nechapala jsem, pry at ho strcim do plastovyho boxu, tam mely pripravenej, to jsem odmitla, nikdy nebyl ani uvazanej natoz v boxu, tak jsme ji nakonec ani nedaly 😀
@slaboska tady taky už poprchávalo.Já byla na odpolední kávičce a pak jsme koukli na hokej (zbytečná ztráta času)
@renca1978 no čauky horalko 😀 ,jako fakt se psem do zoo néé 😕 ,ve Dvoře n/L tam můžeš se psem.A jak je v horách,krásný vzduch co,tam já to miluju.A ten vichr je u nás taky celý den ,ale tam rozhodně větší co.Tak žádný velký tůry a šetři se 😉
Ahoj mamci,tak vcera jsem dosekla az v 1 a v 1.10 jsem valila do prace a pekne jsem si hnula se zadama
@mariiianka my mame na seceni nakejch 2,5tis.m ctverecnich,ake zatim je to bez keriku a vselijakech cicurynek,tak to jde..
Ja uz vubec nevim co jste psaly nak na to dneska nemam bunky
@slaboska pjosim nerikej mi skoro mamco tohle se me jeste dlouho tykat nebude 😉 No mame parcelu nakejch 3.150m,ale kdyz odectu barak a ten bordel za nim ,tak to asi tak nak bude,vis co velkej pozemek hodne bordelu
@ratatooy 5000 tak to uz je sila,hele a nebylo by lepsi zkusit nakej postrik co pouzivaji zemedelci na plevely,nez ten randap to ti pochcipe vsechno

@slaboska ja ti nevim, stejny jako na zacatku, asi jak se roztahuje deloha 😠