IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...

•
20. kvě 2013@renca1978 ty jo už 12cm?to bude obřík
1
@ratatooy ahojky,u nás slunko,ale opět zima :-| .Já jsem taky nějaká líná někam jezdit nakupovat.Celý dopolko jsem hezky prospala 😃 .Já dám píct chleba do pekárny a přemýšlím,že odpo si uděláme domácí houstičky
@mariiianka no housky bych si taky dala,ale to sem líná,a furt mám chut na nejakej dobrej salát ale nevim žadnej recept
@ratatooy tak já jsem se na to vyspala,tak to snad zvládnu.Tak saláty můžu taky
@ratatooy já mám recept,který nemusí kynout,tak to jde rychle.Navíc já udělala těsto a dcera zaplýtala houstičky,takže když máš pomocnici,tak je to super rychlost 😃 ,ale to se stává málokdy
@mariiianka ted čučim tady na recepty já ho žeruuu on je prostě pan kuchař http://www.jamieoliver.com/recipes/category/spe...
@renca1978 tak paráda,tak už si to těhotenství začni užívat na plno 😉 .Já se taky už těším na pondělí,snad budu mít taky samý dobrý zprávy
@mariiianka dekuju, urcite budes...............ti povim, ze ten UZ nic prijemnyho, strasne ten doktor tlacil na tu sondu, az mne to bolelo, a mimcu se to taky moc nelibilo
Začni psát odpověď...

Odešli