IVF v únoru, březnu,... 2013 🙂
Ahoj holky,vím že je tu založená diskuze už o IVF,ale je poněkud starší a tak nějak to celý přečíst,by mi trvalo věčně.A tak sem se rozhodla založit další diskuzi na toto téma,tak se nezlobte 🙂 Jinak já mám naplánovanou IVF na březen...Dnes jsem vyfasovala injekce a od mrchy začínám píchat(kolem 2-3.3 má přít)...Tak bych si s někym o tom ráda povídala,vyměňovala názory,atd...
ale ja nemam takovy to pekny, tehotensky,jak mate vy, ja ho mam takovy roztekly, rozkydly
ahoj holky tak dnes prohlidka u doktora byla dobra,,vše je v pořadku ,a konečne mi potvrdil že čekame 2 miminka,jsou prej silne a stejne velke,,
Cauky holky, jsem uplne vystrasena............vcera vecer mne zacalo z niceho nic bolet pravy podpazi, najednou se ho nedalo ani dotknout........asi uzlina, nevim................do rana se k tomu pridal jeste otok, a boli porad...............bojim se, aby neslo o neco vaznyho................pockam do pondelka a kdyz tak jdu k doktorovi...............mi je z toho uplne blbe
holky tak koukám že se opet na koníku objevují pedofily,uchyláci a kdovi co ješte ted sem jednoho hásila adminům,ale už před tema 3 rokama musim říct že plno holek z konika odešlo,protože se objevovaly fotky detí an facebooku pod cizima jmenama kde vydávaly deti za své

@renca1978 no v monitoru chuvička není jestly ji chceš tak tu ješte zvlášt pokud třeba bude nechávat díte spát v jiny mistnosti tak je to taky dobry že slyšíš kdyby neco,no detský ekg se delá asi kolem 27tt ale neni to myslim povinný je to kdo chce,me to gyn už u prvniho nabidl,a tam se kontroluje srdíčko u miminka v děloze jestly má všechno dobře vyvinutý